Partyflock
 

AFAS Live

op de kaart
AFAS Live
19 april 2021
AdresArenA Boulevard 590
1101 DS
Amsterdam
Nederland
Telefoon+31 900 687 4242
SiteSite afaslive.nl
E-mailinfo@afaslive.nl
Linksfacebookpageinstagramspotifytiktokxyoutube
Opvolger van Heineken Music Hall.

Informatie

AFAS Live maakt haar credo 'Live Will Never Be The Same!' meer dan waar. De locatie, die in 2001 haar deuren opende als Heineken Music Hall, biedt jaarlijks ruim 600.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit. Op 1 januari 2017 veranderde de naam van de locatie van Heineken Music Hall naar AFAS Live.

Het is de enige locatie in Nederland die speciaal is ontworpen voor versterkte (pop)muziek. Geluid klinkt volgens de kenners nergens zo goed als in de Black Box (grote zaal) van AFAS Live. Het is de enige locatie in Nederland die meerdere malen genomineerd is voor de felbegeerde Pollstar Award als beste internationale concertlocatie. AFAS Live is dan ook veel meer dan vier muren en een dak, het is voor liefhebbers van live muziek een totale beleving!
Boek een overnachting in of in de buurt van AFAS Live via Booking.com.

Nieuws

Joost Theo Sylvio Youssef Abdel Galil Dowib, ofwel: Josylvio. Hij groeide op als een brutale jongen in 't Gooi, maar is uitgegroeid tot een man met een visie als één van Nederlands' grootste artiesten en platenbazen. Op jonge leeftijd beschikte Joost al over een groeiende passie voor muziek die in zijn tienerjaren steeds sterker tot uiting kwam.
Nicky Romero deelt vandaag de visual trailer van zijn spectaculaire eerste soloshow 'Nightvision'. De voor alle leeftijden toegankelijke show is vernoemd naar zijn dit najaar te verschijnen album en vindt 2 december plaats in AFAS Live. Vandaag heeft Nicky via zijn social media kanalen ook bekendgemaakt dat niemand minder dan FAST BOY het voorprogramma zal verzorgen.
TIKTAK New Year's Eve keert terug naar AFAS LIVE in Amsterdam én de Maassilo in Rotterdam! Al jarenlang het grootste event met de allerdikste countdown shows! Bereid jezelf voor op een spectaculaire avond vol met champagne, de populairste artiesten, vuurwerk en de dikste hits!
Op woensdag 1 november doet Joost AFAS Live aan voor de grootste show van zijn carrière tot nu toe.
Nicky Romero ziet op 2 december zijn jongensdroom uitkomen met zijn eerste soloshow in AFAS Live. De show heet 'Nightvision' en is toegankelijk voor alle leeftijden. Het 'Nightvision' concept is gelijknamig aan zijn album dat dit najaar zal verschijnen en wordt het uitgangspunt voor zijn aankomende internationale tournee.
Bankzitters, de succesvolle YouTube formatie met meerdere muzikale successen, hebben vandaag middels een ludieke video verrassend nieuws aangekondigd in AFAS Live in Amsterdam. Zij hebben zich aangemeld als inzending voor het Eurovisie Songfestival 2024 met een frisse spraakmakende act. De Bankzitters volgen het Songfestival al jaren op de voet en gaan met hun nummer een serieuze poging doen om Nederland te mogen vertegenwoordigen. Bovendien laten ze op 13 januari 2024 in een grote interactieve show in de AFAS de eerste previews van de ingezonden nummers horen.
Op vrijdag 27 oktober presenteert CHO een extra show van 'Knock Knock in Concert' in AFAS live. De ticketverkoop start op vrijdag 26 mei om 12:00 via Ticketmaster. Na het eerste concert binnen no-time te hebben uitverkocht presenteert CHO op vrijdag 27 oktober een extra show van 'Knock Knock in Concert'. De ticketverkoop is per direct gestart via ticketmaster.nl
Op donderdag 2 november en zaterdag 4 november doet Joost AFAS Live en Lotto Arena aan voor de grootste shows van zijn carrière tot nu toe.
Nicky Romero ziet op 2 december zijn jongensdroom uitkomen met zijn eerste soloshow in AFAS Live. De show heet 'Nightvision' en dit nieuwe concept is tevens het uitgangspunt voor de diverse headlineshows die hij geeft in het kader van zijn internationale tournee.
Op zaterdag 27 mei presenteert Boef zijn album 'Luxeprobleem' met de grootste show van zijn carriere tot nu toe in AFAS Live.
De trippy wereld van Malice in Wonderland staat met nog anderhalve maand te gaan volledig in de startblokken. The Mad Hatter heeft zojuist de line-up bekendgemaakt met een arsenaal aan keiharde artiesten die in de beroemde AFAS Live zullen optreden: "We're all mad here"
TIKTAK New Years Eve verkoopt al jaren volledig uit. Op zaterdag 31 december keert TIKTAK terug naar AFAS Live in Amsterdam en de Maassilo in Rotterdam met de grootste countdown show tot nu toe! Antoon, Bilal Wahib, Flemming, Kevin, Kris Kross Amsterdam, Cristian D, Idaly en vele anderen staan op de line-up.
De multi-platina producer Lost Frequencies komt op vrijdag 11 november 2022 voor een liveshow naar AFAS Live in Amsterdam. Zojuist heeft hij een live tour door Amerika, Canada en Europa bekendgemaakt, waar de show in Nederland onderdeel van is.
Op vrijdag 31 december keert TIKTAK terug naar AFAS Live in Amsterdam en de Maassilo in Rotterdam met de grootste countdown show tot nu toe! Get ready voor het vetste Oud & Nieuw evenement van Nederland met grote namen zoals Ronnie Flex, Kevin, Bizzey, Kris Kross Amsterdam, Antoon en Lil Kleine!
Op vrijdag 31 december keert TIKTAK terug naar AFAS Live in Amsterdam en de Maassilo in Rotterdam met de grootste countdown show tot nu toe! Get ready voor het vetste Oud & Nieuw evenement van Nederland met de populairste artiesten van dit moment. Een zeer gelimiteerd aantal Early Bird Tickets zijn nu al verkrijgbaar, dus wees er snel bij voordat ze zijn uitverkocht.
De mysterieuze man met het gouden masker en miljoenen fans, Claptone, komt voor zijn grootste ADE show ooit naar de AFAS live! Op vrijdag 15 oktober staat de muziektempel op de Johan Cruijff boulevard in het teken van The Masquerade.
Op zaterdag 16 oktober komt de Berlijnse DJ en producer Paul Kalkbrenner met zijn Episode One concertreeks naar de AFAS Live tijdens het Amsterdam Dance Event. Voorafgaand aan de volledig nieuwe liveshow zal er ook een speciale screening te zien zijn van de cultfilm 'Berlin Calling', waarin Kalkbrenner de hoofdrol speelt.
De Australische zangeres Tones and I komt op donderdag 24 februari 2022 voor een concert naar AFAS Live. De tour, met stops in onder meer Londen, Berlijn en Zürich, staat in het teken van haar debuutalbum Welcome To The Madhouse dat op 16 juli verschijnt.
Highest by Frenna
13 april 2021
De Nederlandse zanger en rapper Frenna geeft op zaterdag 4 december naar AFAS Live zijn grootste show tot nu toe. Gewapend met zijn nieuwste album 'Highest' en zijn 777 band komt hij de Amsterdamse zaal op zijn kop zetten. De kaartverkoop start dinsdag 20 april om 10.00 uur via Ticketmaster.
Lars Bos, oftewel Snelle, kondigt vandaag een speciaal livestream concert aan voor alle fans die een ticket hadden gekocht voor zijn AFAS Live concerten. Snelle stond oorspronkelijk op 15, 16 en 17 oktober in een uitverkocht AFAS Live maar moest onlangs noodgedwongen zijn concerten verplaatsen naar 2021. De artiest uit Deventer liep sindsdien met het idee maar brengt vandaag de verrassing richting zijn fans.
Na eerder dit jaar zijn grootste soloconcerten ooit te hebben aangekondigd, maakt Lars Bos, oftewel Snelle, vandaag bekend dat zijn 3 concerten in AFAS Live in verband met de geldende maatregelen vanwege het coronavirus zullen worden verplaatst naar april 2021. De concerten stonden gepland op 15, 16 en 17 oktober 2020.
In 2021 bestaat Vunzige Deuntjes 10 jaar en dat vieren we natuurlijk op z'n vunzigst! Wat begon als een feestje van vrienden in Bitterzoet groeide al gauw uit tot een van de bekendste clubconcepten van Nederland: Vunzige Deuntjes. In tien jaar tijd is Vunzige Deuntjes uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende concepten op het gebied van clubevenementen, festivals, creatieve online concepten en livestreams.
Zojuist heeft Diggy Dex via zijn Instagram bekend gemaakt dat hij op zaterdag 26 september dit jaar zijn grootste show ooit gaat geven: in AFAS Live. Na twee uitverkochte 'Karavaan' clubtours vorig jaar is het tijd voor de next step: samen het leven en de muziek vieren in AFAS Live met al zijn fans!
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens oud en nieuw af te tellen op het grootste Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto! De klok tikt dus tel met ons af in één van de vijf steden waar TIKTAK, samen met Vunzige Deuntjes, van 2019 verleden tijd zal maken. 3
Exposed
11 oktober 2019
Sunnery James & Ryan Marciano: EXPOSED. 
Their biggest solo show to date with an exclusive 3,5-hour live set!
TIKTAK's succesvolle NYE feesten zijn terug in wederom vijf verschillende steden in Nederland. AFAS Live in Amsterdam, Breepark in Breda, Klokgebouw in Eindhoven, Maassilo in Rotterdam en Central Studios in Utrecht zijn dit jaar het decor van de meest spectaculaire afsluiter van 2019 en het beste begin van 2020.
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens Oud en Nieuw af te tellen op het grootste NYE Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto!
Jongerenfestival We Are The Future wordt een all ages festival. De basis van het concept blijft hetzelfde: geen drank, drugs en tabak. Het festival keert terug waar het in 2015 begon. De AFAS Live (toenmalig Heineken Music Hall) is wederom tijdens Amsterdam Dance Event het toneel van een avond waar 5.500 bezoekers en grote Nederlandse acts samenkomen om op een verantwoorde manier een uitgaansavond te beleven.
Na een succesvolle, uitverkochte show in 2017 keren Sunnery James & Ryan Marciano dit jaar terug naar de AFAS Live tijdens het Amsterdam Dance Event. Op vrijdag 18 oktober lanceren ze daar hun nieuwe solo show genaamd Exposed.
Chicos y Chicas! Zaterdag 13 juli 2019 is Afas live voor 1 nacht een coco island! Oogjes dicht, handjes in de lucht en bailar de wereld in van Coco! fiesta. Vergeet voor één nacht al je zorgen en swing, zwaai en draai, mi amor!
Chicos y Chicas! Zaterdag 13 juli 2019 is Afas livevoor 1 nacht een coco island! Oogjes dicht, handjes in de lucht en bailar de wereld in van Coco! fiesta. Vergeet voor één nacht al je zorgen en swing, zwaai en draai, mi amor! 1
Zsa Zsa Su
23 april 2019
Welcome to Zsa Zsa Su! Europe's leading Caribbean/Eclectic event.
Jongerenfestival We Are The Future wordt een all ages festival. Om de overgang naar alle leeftijden extra glans te geven, beloven organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events een line-up als nooit tevoren. We Are The Future vindt plaats op 12 juli in AFAS Live in Amsterdam.
X-Qlusive
29 november 2018
Da Tweekaz have definitely earned their stripes in the hardstyle scene, as they have been at the top of the league for quite some time now. 7
Future Urban Legends
24 september 2018
De tweede editie van Future Urban Legends vindt plaats op zaterdag 20 oktober in AFAS Live! De line-up is bijna compleet.
Don Diablo geeft op zaterdag 8 december een uitverkochte show in de legendarische AFAS Live.
Vandaag heeft Odesza het Europese deel van hun A Moment Apart Tour bekendgemaakt. Op 23 januari 2019 geven ze een show in AFAS Live Amsterdam.
Gisteravond heeft Don Diablo in RTL Late Night aangekondigd dat hij de grootste solo show uit zijn carrière zal geven in Amsterdam op 8 december 2018. 10
Nicky Jam in Amsterdam
14 februari 2018
Top-Selling Latin artist Nicky Jam is going to perform with 'The Series' tour in Amsterdam, on Friday, June 1st, 2018.
TIKTAK New Years Eve, de laatste tickets voor #TIKTAK New Years Eve zijn nu te koop.
Scantraxx: 15 Years of Hardstyle tells the story of the particular electronic dance music genre 'Hardstyle', which has grown from an underground Dutch movement to an international phenomenon in no less than 15 years. 2
TIKTAK New Years Eve heeft vandaag de volledige line-up aangekondigd. Tijdens het grootste Oud & Nieuw evenement van Nederland.
Het grootste en meest bekende eclectische evenement TIKTAK New Years Eve komt dit jaar naar vijf steden door heel Nederland. Na uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam komt TIKTAK ook naar Groningen, Breda en Utrecht.
De line-up voor Sunnery James & Ryan Marciano presents: Sexy By Nature is zojuist bekendgemaakt.
Sunnery James & Ryan Marciano keren dit jaar terug met hun Sexy By Nature show naar het Amsterdam Dance Event op 21 oktober.
Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, Boef & JeBroer: het zijn een paar namen van de line up van de vierde editie van We Are The Future, op vrijdag 14 juli 2017 in AFAS Live.
Op vrijdag 12 mei geeft de Franse producer DJ Snake een show in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 24 februari om 10:00 uur via ticketmaster.nl.
Op zaterdag 21 januari 2017 draait het feest in de Heineken Music Hall maar om één man: Randy Wieland (artiestennaam Ran-D) uit het Brabantse dorpje Zeeland. 2
Na een volledig uitverkocht Paradiso tijdens Amsterdam Dance Event aankomende week komen The Chainsmokers volgend jaar terug naar Nederland. Op vrijdag 17 februari 2017 geeft het duo een show in de Heineken Music Hall (vanaf 1 januari AFAS Live). De kaartverkoop voor het concert start aanstaande dinsdag 18 oktober om 10.00 uur via Ticketmaster.
AFAS Software wordt vanaf 1 januari 2017 de nieuwe naamgevende partner van de evenementenlocatie die 15 jaar geleden opende als Heineken Music Hall. In 2001 begon een nieuw tijdperk waarin de live beleving naar een hoger niveau werd gebracht. Door de samenwerking met AFAS zal de locatie verder professionaliseren op het gebied van hospitality en gastbeleving om zo haar toppositie in de markt te blijven behouden. 13