Partyflock

De Ven

 

De Ven

op de kaart
AdresDe Ven
1981 LW
Spaarnwoude
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Ven via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
11·feesten
3·in de toekomst
8·in het verleden
13·nieuwsberichten
8·video's
1714·bezoekers · herkomst
1161·unieke bezoekers
2Partyflockfans
6·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (950 stemmen)
Nieuws
The Promised Land
24 april 2018
Op zaterdag 9 juni 2018 komen op De Ven in Velsen-Zuid de liefhebbers van de echte houseclassics periode weer bij elkaar. The Promised Land Open Air heeft voor haar vijfjarig jubileum een bijzondere line-up in petto.
Op zaterdag 9 juni 2018 komen op De Ven in Velsen-Zuid de liefhebbers van de echte houseclassics periode weer bij elkaar. The Promised Land Open Air heeft voor haar vijfjarig jubileum een bijzondere line-up in petto.
Dubwise Village
21 maart 2018
Liefhebbers van dub, reggae, dubstep en drum and bass komen ruimschoots aan hun trekken op Dubwise Village. Een nieuw festival dat op 16 en 17 juni 2018 neerstrijkt op De Ven in Spaarnwoude. Dubwise Village biedt een veelzijdige, internationale line-up verspreid over vier stages, met artiesten als Ziggi Recado, King Shiloh Soundsystem en Smith and Mighty.
Het terrein ligt er fantastisch bij, het weer ziet er goed uit en de laatste normal fase-2 tickets staan nu in de verkoop: Ticketshop. 10
Zaterdag is het zover, Full Moon Festival gaat los op een sprookjesachtig terrein in Spaarnwoude met een super line-up in vier areas, van relaxt tot lekker hard. Dit jaar kun je er onder meer genieten van Gabriel & Dresden, Richard Durand, Marco V, Andy Moor, Gregor Salto, Darkraver, Hardheadz (Prophet & Pavo), in totaal meer dan 35 artiesten uit binnen- en buitenland onstage en natuurlijk heel veel acts, danseressen, food & gadget kraampjes, relaxte chill areas, een supermooi terrein aan het water en heerlijk weer met 24 graden en veel zon. Alle info vind je hier!
Zaterdag 3 juni is Full Moon Festival in Velsen-Zuid (Spaarnwoude). De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 areas, lekker slenteren langs de leuke gadgetkraampjes, een lekker hapje eten bij de verschillende foodstands, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen. 1
Weet je nog? Housefeesten in verlaten loodsen en op bedauwde velden. Vlinders in je buik bij het opdoemen van de bas. 'One nation under a groove.' Urenlang doorknallen met je nieuwe beste vrienden. Dansen tot je erbij neerviel.
Zaterdag 3 juni is er weer een mooie editie van Full Moon Festival – New Moon @ The Lake! 4 Geweldige areas met alleen topdj's zullen er draaien die gehost worden door bekende organisaties zoals Xtra Large, Goodgreef GB, Full Moon & Goodgreef Xtra Hard GB! 1
Volgende week zaterdag is Full Moon Festival in Spaarnwoude. De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 area's, lekker slenteren langs de kraampjes, een hapje eten, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen... Full Moon Festival heeft het allemaal! Grote namen uit binnen- en buitenland zorgen ervoor dat het festival helemaal los zal gaan! Full Moon Festival zal worden ingericht met een gezellige hippielook, circusstijl en indianenthema's. Je zal wanen in een sprookjesWonderland waar je verrast zal worden door gekke en mooie (stelten)acts.
Full Moon Festival wordt georganiseerd op een nieuwe locatie, De Ven in Spaarnwoude! Check wat de voordelen van deze locatie zijn en lees alles over de verschillende, voordelige, ticketopties!