Partyflock

Stadspodium

Stadspodium

Stadspodium (afbeelding)
AdresTurbinestraat 12
1014 AV
Amsterdam
Telefoon+31 (0)20 2614657
SiteSite stadspodiumamsterdam.nl
E-mailinfo@stadspodiumamsterdam.nl
Aanwezigheidfacebookpage
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Stadspodium via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Stadspodium
360 bezoekers
JP, Tom Harding
3109 bezoekers
El ray, F1rstman, FMG, Freddy Moreira, Gio, Jairzinho, Jayh Jawson, Kalibwoy, Muziekformatie Passion, Rishi Romero, Ronnie Flex, SFB
WIN1128 bezoekers
138, Ayarcana, Bas Mooy, Blackmont, Cleric, Damcase, Dentis, Gaja, Happa, JoeFarr, Kwartz, LÝbster, Manni Dee, Ossian, Paramod, Remco Beekwilder, Scalameriya, Setaoc Mass, Shifted, Shrouds, en nog 4 andere artiesten →
Statistieken


x
9·feesten
3·in de toekomst
6·in het verleden
3·nieuwsberichten
3·video's
461·kliks
513·bezoekers · herkomst
442·unieke bezoekers
28Partyflockfans · herkomst
1.8 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (52 stemmen)
Nieuws
In heel Nederland is het nu wel bekend, dat er eindelijk na al die jaren in onze hoofdstad "Amsterdam" een festival plaats zal vinden op koningsdag, die geheel in het teken staat van de nummer 1 muziekstroming van het moment urban.
Day-On zal op zaterdag 15 juli Amsterdam overnemen met een muzikaal sterke line up en alle aspecten die de nacht heeft met zich meebrengt.
Kroongetuige is een kersvers Amsterdams festival op de meest oranje dag van het jaar. Op een geheel nieuwe locatie met twee stages en een gevarieerde programmering met live acts en DJ's, biedt Kroongetuige plek aan meer dan 10.000 bezoekers. Wil jij getuige zijn van een knallende koningsdag? Span je kroon en zet 'em op: Kroongetuige is de plek waar je moet zijn!