Partyflock

Beachclub7

Beachclub7

op de kaart
Beachclub7 (afbeelding)
Onderdeel van Lake7.
AdresStrandweg 23
2761 DM
Zevenhuizen
Telefoon+31 10 4201115
SiteSite lake7.nl
E-mailinfo@lake7.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Beachclub7 via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Beachclub7
Laatste feest was op vrijdag 2 februari 2018: Wkndbrrl
Statistieken


x
15·feesten
geen·in de toekomst
15·in het verleden
4·nieuwsberichten
51·kliks
157·bezoekers · herkomst
66·unieke bezoekers
27Partyflockfans · herkomst
2.1 KFacebooklikes
1·albumfoto
goed·stemresultaat (42 stemmen)
Nieuws
Morgen de zomer in
13 juni 2017
Morgen de zomer in! Wat een heerlijke start hebben we gehad bij de eerste editie van het leukste strandfeest van Rotterdam, Zevenhuizen en de regio eromheen.
Kijkt iedereen alweer uit naar de volgende Morgen? Op zondag 4 september zal dit zomerse zondagevent aan de Zevenhuizerplas het seizoen afsluiten met een speciale 'Closing Summer Edition'. Nog een keer naar Beachclub 57, genieten bij de Rottemeren aan de voet van Rotterdam en Zevenhuizen. Een ambiance met een intieme sfeer die we creŽren op deze unieke plek aan het water met het zand tussen je tenen! Op deze manier is het altijd een goede Morgen!
Morgen gaat door! Na de succesvolle eerste editie van 2016 in juni bij Beachclub 57 in Zevenhuizen, gaat Morgen deze zomer gewoon door met nog een aantal edities! De eerstvolgende die in de planning kan worden gezet, is op zondag 17 juli. Aan de Zevenhuizerplas creŽren ze dan opnieuw een heerlijke sfeer en ambiance die je alleen kunt navertellen als je erbij geweest bent...nu al zin in!
Morgen is terug! Na een succesvolle zomer vorig jaar bij location=20668] in Zevenhuizen is er weer de drang naar een warm vervolg. Deze hotspot op het eiland Lake 7 aan de Zevenhuizerplas is voor de komende zomer in 2016 weer de enige 'place to beach' voor het leukste event in de regio: Morgen! De eerste editie staat te trappelen van enthousiasme, namelijk op zondag 12 juni!