Partyflock

Club Poema

Club Poema

Club Poema (afbeelding)
AdresDrieharingstraat 22
3511 BJ
Utrecht
Telefoon+31 30 23 22 673
SiteSite clubpoema.nl/home
E-mailinfo@clubpoema.nl
Aanwezigheidfacebookpage
op de kaart
Medewerkers
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Club Poema via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Club Poema
29 bezoekers
Chef Nino, Justus schipper, Mando, NOME.
36 bezoekers
40 bezoekers
51 bezoekers
Alpha, John Macraven, José, Pryme
Statistieken


x
123·feesten
4·in de toekomst
119·in het verleden
12·nieuwsberichten
252·kliks
857·bezoekers · herkomst
411·unieke bezoekers
143Partyflockfans · herkomst
8.8 KFacebooklikes
24·albumfoto's
goed·stemresultaat (220 stemmen)
Nieuws
Na de succesvolle edities van voorgaande jaren, organiseert PANN ook dit jaar op zaterdag 24 juni Panndora.
Club poema opent op vrijdag 5 mei haar deuren om fout Utrecht welkom te heten op een van de foutste feestje van het jaar: : Voute Frijdag".
Op vrijdag 31 maart keert Ouwe Lulle Disco terug naar Club Poema. Het feest waarbij dertigers, maar vooral veertig plussers elkaar vinden op de dansvloer in een heerlijk ongedwongen sfeer.
Na vele succesvolle jaren in Amersfoort komt de Ouwe Lulle Disco naar Utrecht. Bij de Ouwe Lulle Disco stap je letterlijk in een uitbundig warm bad van een ouderwets jeugdfeest waarin het lijkt alsof iedereen elkaar weer kent.
Volgende week barst voor de tweede keer misschien wel het grootste indoor kussengevecht van Nederland los in Club Poema.
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden. 1
Na vele succesvolle XL-edities en verschillende leuke locaties is Project Houseparty op zaterdag 27 februari te vinden in Club Poema! Op deze locatie is werkelijk alles mogelijk, waardoor ze het concept naar een nog hoger plan kunnen trekken en het nog epischer kunnen maken. Beleef het huisfeest der huisfeesten tijdens welke ze voor ieder wat wils bieden door de Nederlandse en de Amerikaanse huisfeestjes dichter bij elkaar te brengen. Voeg er de meest dwaze elementen aan toe en gooi er een Project X-jasje omheen: een waanzinnig gezellig, te gek, groots en gigantisch spektakel!
15 mei gaat ZIN! on tour van start met als eerste locatie Club Poema RAW in Utrecht. De organisatie heeft zin in een feestje, zin in de zomer, zin in gezellige mensen oftewel ZIN! in jou! De eerste editie kun je een knallende line-up verwachten die er niet om liegt. De eerste namen zijn de afgelopen week al bekend gemaakt maar dan nu is het eindelijk tijd om de complete line-up te presenteren aan de wereld.
Exclusive
9 september 2013
Op zaterdag 5 oktober bundelen de twee hotste organisaties van Utrecht Soixante Neuf & Luxurious haar krachten om samen het meest exclusieve concept van Utrecht Exclusive te organiseren.
Stufi
20 maart 2009
Het geld is op en het is weer wachten op de 24e van de maand. Want dan is het tijd voor je studiefinanciering! Meteen een goede reden om flink te gaan stappen! En waar kun je dat beter doen dan op StuFi, hét feest voor studenten. StuFi is een maandelijks feest dat elke vrijdag nadat je studiefinanciering gestort is, wordt gegeven in Club Poema RAW in Utrecht. 12