Partyflock

Dok Amsterdam

 

Dok Amsterdam

op de kaart
Dok Amsterdam (afbeelding)
AdresMoermanskkade 71
1013 BC
Amsterdam
Nederland
SiteSite dokamsterdam.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Informatie
DOK is de plek waar al je feestfantasieën uitkomen: van een intieme party in de gezellige serre tot een minifestival op ons stadsstrand. De belangrijkste ingrediënten? Dj's, drankjes en ongedwongen genieten! Of je nu je verjaardag viert, een BBQ of een bruiloft organiseert: bij DOK heerst twaalf maanden per jaar het ultieme strandgevoel. In de serre passen staand zo'n 250 mensen en op het stadsstrand ongeveer 1000. Hou je het liever wat kleiner of heb je andere wensen? We denken graag met je mee!
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Dok Amsterdam via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Dok Amsterdam
Laatste feest was op zondag 7 oktober 2018: NDS Sunday Closing
Statistieken


x
99·feesten
geen·in de toekomst
99·in het verleden
9·nieuwsberichten
4·video's
169·kliks
1052·bezoekers · herkomst
627·unieke bezoekers
111Partyflockfans
15.6 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (130 stemmen)
Nieuws
Zaterdag 29 september is het tijd om nog een keer zowel binnen als buiten te genieten van Dok Amsterdam!
Voor alle liefhebbers van billenschudden is er goed nieuws, want Vunzige Deuntjes , Wasserette , De Danshal , Schuurpapier én Mrs Mokum slaan de handen inéén voor het Schud Je B!l Festival!
Juicy: Hip Hop, Food & Drinks, begonnen als vrijdagmiddag borrel met hiphop, lekker eten en verse cocktails groeide al snel uit tot een gevestigde naam in de Amsterdamse partyscene.
Na een uitverkochte editie komt Don't Feed The Animals terug op 12 mei! Niet alleen, maar met het Amsterdamse House collectief Over The Moon! De girls & guys staan bekend om hun heerlijke beestachtige house beats met invloeden uit de UK! Met artiesten als Prunk, Wouter S en Luuk van Dijk wordt dit een wild avontuur.
Don't feed The Animals
14 februari 2018
Zaterdag 3 maart opent Don't feed The Animals wederom de poorten van stadsjungle DOK Amsterdam tijdens een speciale samenwerking met Mrs Mokum.
Na een beestachtige lekkere editie op 2 december pakt Don't Feed The Animals 2 dagen voor de Kerst uit met een heerlijk tropische editie.
Tijdens de zomermaanden struikel je in Amsterdam over de vele honderden festivals. Elk clubfeestje lijkt anno 2017 ook een eigen festival te organiseren.
CLICK & Labyrinth presenteren met terechte trots en uitbundige fanfare hun meesterlijke ADE 2016 festival met voor de inwendige mens Str-eat van The Jane in Antwerpen en op het dansmenu 's werelds grootste headliners en ongerepte fine fleur door 4 wereldvermaarde organisaties. Een line-up voor en door winnaars, 3 dagen lang bij Dok.
1 jaar Dok Amstedam
3 september 2016
Op zaterdag 10 September zal 'Ons kent Ons' de handen in een slaan met Amsterdams enige stadsstrand binnen de ring: Dok Amsterdam. Dok bestaat precies één jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden, dus hebben we besloten van twee feesten één te maken!