Partyflock

Circuitpark de Kuilen

Circuitpark de Kuilen

op de kaart
AdresFazantenweg 15
5453 JM
Mill
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van De Kuilen via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda De Kuilen
Laatste feest was op zaterdag 17 juni 2017: Simply Wild outdoor
Statistieken


x
7·feesten
geen·in de toekomst
7·in het verleden
5·nieuwsberichten
7·video's
241·bezoekers · herkomst
131·unieke bezoekers
zeer goed·stemresultaat (59 stemmen)
Nieuws
Binnen drie weken doen maar liefst 23 acts De Kuilen wederom op zijn grondvesten schudden.
Pak je smartphone, tablet of laptop en blok 16 en 17 juni 2017 in je agenda. Deze twee zomerdagen galmen de welbekende beats van Simply Wild Outdoor weer over Circuitpark De Kuilen.
Simply Wild Outdoor viert 10 en 11 juni haar vijfjarig bestaan en belooft uit te pakken. Het eerste bewijs is daar: de line-up is zorgvuldig samengesteld en groter dan ooit tevoren. Met maar liefst 26 acts verspreid over twee dagen laat de organisatie wederom zien dat het nog gekker kan. Om het festival nog completer te maken is er dit jaar gekozen voor een tweede Surprise Area op zaterdag 11 juni.
Afgelopen zomer heeft Simply Wild wederom bewezen dat het nog gekker kan. Honderden losgaande mensen, prachtige danseressen, een oogstrelende stage, een mooie lichtshow en een bass die je voelde. Voor twee dagen was het (Circuitpark) De Kuilen te Langenboom omgetoverd tot wildernis die compleet was met tijger en tropische lounge. Vrijdag 10 en zaterdag 11 juni doet de organisatie het nog eens dunnetjes over. Omdat Simply Wild vijf jaar bestaat is de line-up vetter dan ooit en telt het tweedaagse festival op zaterdag twee stages.
Festival liefhebbers opgelet! Met een dikke stift omcirkel je 19 en 20 juni in je agenda. Deze dagen zal Simply Wild Outdoor plaatsvinden bij het populaire recreatiebied De Kuilen, op het Circuitpark te Langeboom. Onder de noemer 'Into The Wild' organiseert Simply Wild Events een tweedaags dance-event met voor ieder wat wil, niets is te gek, niets is te veel.