Partyflock

Annabel

Annabel

op de kaart
Annabel (afbeelding)
AdresSchiestraat 20
3013AH
Rotterdam
Nederland
SiteSite annabel.nu
E-mailinfo@annabel.nu
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Informatie
Annabel is een poppodium, café en restaurant op steenworp afstand van Rotterdam Centraal.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Annabel via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Annabel
1 bezoekers
Abstract Division, Etapp Kyle, Kobosil, SNTS
Fiesta Macumba, Lalo
1 bezoekers
Fritz Kalkbrenner, GHEIST (nog niet compleet)
My Baby
Elders
Laatste feest was op zaterdag 15 juli 2017: Expedition Festival, Kralingse Bos, Rotterdam
Statistieken


x
250·feesten
4·in de toekomst
246·in het verleden
1·feest elders
7·nieuwsberichten
1·fotoshoot
30·foto's
12·video's
1822·kliks
2732·bezoekers · herkomst
1185·unieke bezoekers
276Partyflockfans
46.7 KFacebooklikes
8·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (394 stemmen)
Nieuws
Vanochtend kondigde MY BABY nieuwe Nederlandse shows voor dit najaar aan. Na een succesvol ambassadeurschap van de vrijheid keert MY BABY in oktober terug naar de poppodia van Nederland.
Vandaag gaat het album 'Techniek' van NoizBoiz in release. De release van het album valt tegelijk met het tien-jarig bestaan van de formatie.
Op zaterdag 21 januari vierde Ferry Corsten de 500ste uitzending van zijn radio show Corsten's Countdown met een speciale 8-uur live uitgezonden marathon vanuit Club Annabel in Rotterdam. Om fans een kans te geven wat van de actie mee te krijgen, brengt Ferry nu de aftermovie met een aantal hoogtepunten van de avond.
Op zaterdag 26 november presenteert Run The Trap een van de beste producers en artiesten uit Australie; What So Not. What So Not, bekend van vele hits en samenwerkingen met onder andere Skrillex en RL Grime, bestond eerder uit Emoh Instead en Flume.
De 41-jarige Noord-Ierse acteur Kristian Nairn, beter bekend als de vriendelijke reus 'Hodor', uit de HBO-serie 'Game of Thrones', is op 28 oktober aanstaande als dj te bewonderen bij Poppodium Annabel.
Laat DiscoFlamingo je meenemen op een vlucht met Flight Facilities, zaterdag 14 november! Met als eindbestemming de 'Palace Of Peace' waar DiscoFlamingo haar debuut maakt in de grote zaal van het recent geopende poppodium Annabel.
Aanstaande zaterdag 23 mei viert Discoflamingo haar driejarig bestaan met een day en night programma! Flamingo's are on the loose want ze nemen je mee de buitenlucht in. Door de sluiting van Cultuurpodium Perron heeft Discoflamingo haar thuishaven moeten verlaten. Maar ondanks dat hebben zij een waardig nieuw onderkomen gevonden: Poppodium Annabel!