Partyflock

Wilhelminaplein

Wilhelminaplein

op de kaart
AdresWilhelminaplein
8911 BS
Leeuwarden
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Wilhelminaplein via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Wilhelminaplein
Laatste feest was op woensdag 26 april 2017: Brak op het Plein
Statistieken


x
5·feesten
geen·in de toekomst
5·in het verleden
3·nieuwsberichten
3·video's
168·bezoekers · herkomst
134·unieke bezoekers
ok·stemresultaat (29 stemmen)
Nieuws
Op donderdag 9 juni vindt op locatie Wilhelminaplein Zomerfestival Leeuwarden weer plaats. Net als voorgaande jaren staat er weer een sterke line-up met onder andere Pep & Rash, Dirtcaps en Dannic.
Over iets meer dan een maand start het 13e Dancetour seizoen. Traditiegetrouw is in Arnhem met Pasen de eerste editie. Dit jaar bezoekt Dancetour 11 steden van Leeuwarden tot Maastricht. Het Dancetour Projects programma is verder uitgebreid en richt zich op onderwijs, talentenontwikkeling en jongeren met een beperking. Nieuw dit jaar is een leeftijdsgrens van 16 jaar.
BOD events en Leeuwarden Studiestad hebben de handen in één geslagen en deze hechte vriendschap zorgt voor een boost in het festivalleven in Leeuwarden. De organisaties zijn bekend van hun evenementen als Dancetour en Leip! Samen organiseren ze op 18 juni op het Wilhelminaplein (a.k.a Zaailand) van 17:00 tot 23:00 het Zomer Festival. Het concept wordt in de aankomende jaren verder uitgebouwd naar een festival waarbij het feest op meerdere locaties in de stad plaatsvindt.