Partyflock

Flevopark

Flevopark

op de kaart
AdresFlevoweg 12
1095KE
Amsterdam
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Flevopark via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Flevopark
1164 bezoekers
Statistieken


x
4·feesten
1·in de toekomst
3·in het verleden
5·nieuwsberichten
6·video's
414·bezoekers · herkomst
338·unieke bezoekers
goed·stemresultaat (40 stemmen)
Nieuws
Vandaag is de officiŽle kick-off van Appelsap season met de launch van de campagne ONE LOVE. Dit jaar staat Appelsap's Universal Family centraal.
De eerste namen zijn bekend: o.a. Lil wayne, Dave, 67, Siohban Bell, Kempi, Fresku, Yung Nnelg, en Jarreau Vandal komen naar Appelsap Fresh Music Festival.
Jazz Cartier CA, Section Boyz GB, D.R.A.M. US, Benji B presents Deviation stage GB, Bea1991, Veldentaal: Bokoesam, Idaly, Yung Nnelg, GRGY & Garrincha, Elf Kid GB, Yung Internet, Rotjoch United: Mula B & Louis en Broederliefde zijn enkele van de eerste namen die Appelsap Fresh Music Festival vandaag bekend maakt.
Het Amsterdamse hiphopfestival Appelsap kan definitief doorgaan. Volgens de rechter is de veiligheid in orde en de schade aan het groen in het Flevopark minimaal. Bovendien zijn er 'voldoende parken om te recreŽren' in de buurt. Er was bezwaar tegen het festival aangetekend door de Vrienden van het Flevopark, het park waar Appelsap dit jaar eenmalig plaatsvindt. Hoger beroep is niet mogelijk. 5
Hoewel de line-up al zo goed als rond is en de voorverkoop al loopt, heeft hiphopfestival Appelsap nog geen definitieve vergunning om in het Amsterdamse Flevopark neer te strijken. De vereniging De Vrienden van het Flevopark is fel tegen de komst van het evenement en vraagt bewoners om hun mening kenbaar te maken. 6