Partyflock

De Marktkantine

De Marktkantine

op de kaart
De Marktkantine (afbeelding)
AdresJan van Galenstraat 6
1051 KM
Amsterdam
Telefoon+31 20 732 1760
SiteSite marktkantine.nl
E-mailinfo@marktkantine.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitter
Informatie
De Marktkantine is een tijdelijke evenementenlocatie, concertzaal, creatieve werkplek, restaurant, theater en alles wat wij er (samen met jou) van maken...

Een crisisproof restaurant-uitgaans-en-creatieve-bedrijven-en-opleidingen-centrum in Amsterdam Oud West ontwikkelen in de periode 2014 - 2019. Een groeidiamant voor de buurt en een parel voor de stad.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van De Marktkantine via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda De Marktkantine
eergisteren: 364 bezoekers
Times are Ruff, Todd Terry, Wouter S.
gisteren: 735 bezoekers
Claptone, Jesse Maas, Purple Disco Machine
223 bezoekers
Nicky Elisabeth, Noir, Olivier Weiter
325 bezoekers
Colin Benders, Mattheis, Max Cooper
300 bezoekers
Cinnaman, Nick James, Tiga
845 bezoekers
Acid Pauli, Geju, Sam Shure, Sven Dohse
113 bezoekers
Chamireaux, Kaap, Maarten Mittendorff, Radio Slave, Sandrien
360 bezoekers
Alex Rueda, Boehmer, Daan de Greef, Dennis Branko, Dwinna Tron, Ekte, Girls Love DJs, Henny Huisman's Mini-Playbackshow, Julio & Baby Jesus, Juvanice, King Eyal, Kris Kross Amsterdam, Ome Kev, Raywell, Rico South, Ron Simpson, Wally Clax, Walter Looks, Weslo
gratis138 bezoekers
Lil' Louis
113 bezoekers
Adana Twins, Aeden, Lövestad
407 bezoekers
Reinier Zonneveld
51 bezoekers
Afra Amba, B.Traits, Hell
373 bezoekers
Hernán Cattáneo, Miss Melera
185 bezoekers
53 bezoekers
Daan Groeneveld, Dimitri, Kevin Saunderson
193 bezoekers
Chamireaux, Dimitri from Paris, Pablo Discobar, T.U.R.F.
184 bezoekers
Andhim, Butch, Marc Holstege, Super Flu
Statistieken


x
265·feesten
17·in de toekomst
248·in het verleden
26·nieuwsberichten
6·video's
2915·kliks
6538·bezoekers · herkomst
2127·unieke bezoekers
498Partyflockfans · herkomst
49.3 KFacebooklikes
1·albumfoto
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (691 stemmen)
Nieuws
Lil Louis is terug
16 maart 2018
Na zeven jaar in de studio heeft Lil Louis zijn grootste muzikale hoogtepunt bereikt. Louis heeft in een ongekend tempo meer dan 1.600 nummers geschreven en komt met 6 fijne albums.
Het is verkiezingstijd! Na twee termijnen draagt Mirik Milan het voorzitterschap van Stichting N8BM A'DAM over, en daarmee ook zijn betaalde functie als nachtburgemeester van Amsterdam. Solliciteren kan tot 24 januari.
Op 2 & 3 februari pakt STRAF_WERK groots uit voor haar tweede weekender in de Factory 010, Rotterdam en De Marktkantine, Amsterdam.
Dj-trio Kris Kross Amsterdam zit niet stil. Op 9 september organiseren de mannen alweer de achttiende editie van hun eigen feest in de Amsterdamse Marktkantine.
Op zaterdag 15 april 2017 vindt Rush-the resurrection plaats in De Marktkantine in Amsterdam.
CHemistry is een van de grootste, bekende dance-merken van Nederland. Met name vanaf helft jaren negentig tot halverwege jaren 00 toonaangevend in het Amsterdamse party-leven en grondlegger van het moderne clubben. 1
Met nog twee maanden te gaan voordat Amsterdam geel en zwart kleurt voor het Amsterdam Dance Event, maakt Marktkantine haar volledige ADE programma bekend. Een diversiteit aan artiesten passeert de revue met onder andere Pan-Pot, DJ Harvey, Surgeon & Lady Starlight, Mano le Tough en John Talabot. Met in de vooravond op zaterdag een niet te missen ADE special: P:anorig.
Ter gelegenheid van hun tienjarig jubileum zal Diynamic zal in verschillende grote Europese steden als gastheer optreden van evenementen. In september is Amsterdam aan de beurt! Loveland, NGHTDVSN, Paradiso, Marktkantine, Chicago Social Club en Diynamic werken voor dit event samen.
Een creatieve hub waar talent ander talent kan ontmoeten en inspireren. En tegelijkertijd jou in de gelegenheid stelt om mee te genieten. Dat is het idee achter 'Markt Music Podcast'. Deze serie brengt je langs verschillende genres van elektronische muziek en laat een speciale sound horen van verschillende lokale up and comings. Naast muzikaal talent zorgt creative illustrator Joska van Oosten voor een visuele vertaling van de serie.
Voor de tweede keer in minder dan twaalf maanden strijkt het label Hotflush uit Londen neer in Marktkantine. Waar labelbaas Scuba dit keer kiest voor een line-up met zowel Amerikaanse als Nederlandse invloeden.

1 opmerking