Partyflock

De Marktkantine

De Marktkantine

De Marktkantine (afbeelding)
AdresJan van Galenstraat 6
1051 KM
Amsterdam
Telefoon+31 20 732 1760
SiteSite marktkantine.nl
E-mailinfo@marktkantine.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitter
op de kaart
Informatie
De Marktkantine is een tijdelijke evenementenlocatie, concertzaal, creatieve werkplek, restaurant, theater en alles wat wij er (samen met jou) van maken...

Een crisisproof restaurant-uitgaans-en-creatieve-bedrijven-en-opleidingen-centrum in Amsterdam Oud West ontwikkelen in de periode 2014 - 2019. Een groeidiamant voor de buurt en een parel voor de stad.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van De Marktkantine via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
212·feesten
7·in de toekomst
205·in het verleden
23·nieuwsberichten
6·video's
2537·kliks
5407·bezoekers · herkomst
1865·unieke bezoekers
510Partyflockfans · herkomst
45.4 KFacebooklikes
1·albumfoto
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (573 stemmen)
Nieuws
Dj-trio Kris Kross Amsterdam zit niet stil. Op 9 september organiseren de mannen alweer de achttiende editie van hun eigen feest in de Amsterdamse Marktkantine.
Op zaterdag 15 april 2017 vindt Rush-the resurrection plaats in De Marktkantine in Amsterdam.
CHemistry is een van de grootste, bekende dance-merken van Nederland. Met name vanaf helft jaren negentig tot halverwege jaren 00 toonaangevend in het Amsterdamse party-leven en grondlegger van het moderne clubben. 1
Met nog twee maanden te gaan voordat Amsterdam geel en zwart kleurt voor het Amsterdam Dance Event, maakt Marktkantine haar volledige ADE programma bekend. Een diversiteit aan artiesten passeert de revue met onder andere Pan-Pot, DJ Harvey, Surgeon & Lady Starlight, Mano le Tough en John Talabot. Met in de vooravond op zaterdag een niet te missen ADE special: P:anorig.
Ter gelegenheid van hun tienjarig jubileum zal Diynamic zal in verschillende grote Europese steden als gastheer optreden van evenementen. In september is Amsterdam aan de beurt! Loveland, NGHTDVSN, Paradiso, Marktkantine, Chicago Social Club en Diynamic werken voor dit event samen.
Een creatieve hub waar talent ander talent kan ontmoeten en inspireren. En tegelijkertijd jou in de gelegenheid stelt om mee te genieten. Dat is het idee achter 'Markt Music Podcast'. Deze serie brengt je langs verschillende genres van elektronische muziek en laat een speciale sound horen van verschillende lokale up and comings. Naast muzikaal talent zorgt creative illustrator Joska van Oosten voor een visuele vertaling van de serie.
Voor de tweede keer in minder dan twaalf maanden strijkt het label Hotflush uit Londen neer in Marktkantine. Waar labelbaas Scuba dit keer kiest voor een line-up met zowel Amerikaanse als Nederlandse invloeden.
De Marktkantine presenteert met trots de komst van Duitse techno legende Sven Vth. Op 26 maart zal Vth, een begrip in de internationale dance scene, zijn opwachting maken in de populaire club op de Amstedamse Jan van Galenstraat. Het evenement is extra bijzonder door de latere sluitingstijd en het feit dat Vth sinds 2013 al niet meer in een Amsterdamse club heeft gespeeld.
Op 12 februari keert Straf_werk terug in de Amsterdamse Marktkantine. De tickets voor deze kersverse editie gaan als een speer. Nadat de Rotterdam editie binnen n dag was uitverkocht dreigt nu ook de eerste Straf_werk van 2016 uit te verkopen.
Sinds de jaren 70 zijn er feesten waar mensen bij elkaar komen om te dansen in een veilige en sympathieke omgeving. Waar vrienden gemaakt worden en waar onze liefde voor muziek gevierd kan worden.

1 opmerking