Partyflock
 

Lab -1

op de kaart
afbeelding Lab -1
AdresKeizersgracht 19
5611 GC
Eindhoven
Nederland
SiteSite lab-1.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Medewerkers
Informatie
Lab -1… is een bioscoop, nachtclub, ontmoetingsplek, evenementenruimte, café bar en galerie in Eindhoven voor feesten, events, film, live-muziek, kunst, exposities, vj's, dj,'s en symposiums.

De oude Zien / Euro Cinema Bioscoop met een eigenzinnig en rauw karakter met vele verschillende huiskamers biedt ruimte voor een unieke uitgaanservaring en vormt een podium waar jonge, beginnende artiesten en alternatieve en creatieve kunst en cultuur zich kan presenteren en profileren.

De combinatie van verschillende disciplines maken multidisciplinaire initiatieven mogelijk, die speels en afgewogen door elkaar heen lopen, waarin de inrichting elke keer anders kan zijn.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Lab -1 via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Lab -1
Laatste feest was op vrijdag 24 mei 2019: DubLab
Statistieken


x
38·feesten
geen·in de toekomst
38·in het verleden
1·nieuwsbericht
190·kliks
145·bezoekers · herkomst
83·unieke bezoekers
26Partyflockfans
5.9 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (32 stemmen)
Nieuws
Op 31 mei 2014 zal een dreigende wolk komen aandrijven, die de hele dag een donkere schaduw werpt op de inmiddels alom bekende broedplaats Lab-1 in het Natlab te Eindhoven. Het kersverse collectief Onheil heeft de handen ineen geslagen voor haar eerste festival 'Plek des Onheils'. Verwacht drie ruimtes gevuld met een brede elektronische muziekprogrammering (van rustige ambient tot dansbare house en techno) en verschillende ruimtes met kunst, design en beeld.