Partyflock

TivoliVredenburg

TivoliVredenburg

TivoliVredenburg (afbeelding)
AdresVredenburgkade 11
3511 WB
Utrecht
Telefoon+31 30 231 45 44
SiteSite tivolivredenburg.nl
E-mailinfo@tivolivredenburg.nl
Aanwezigheidfacebookpagefacebookpageinstagramsoundcloudspotifytwitteryoutube
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van TivoliVredenburg via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda TivoliVredenburg
1074 bezoekers
176 bezoekers
Hucci (nog niet compleet)
76 bezoekers
Gui Boratto, Tinlicker
578 bezoekers
218 bezoekers
Claudio, Fano, George Felix, HATO, Jami, Jmac
9 bezoekers
Gary Global
121 bezoekers
Antos, Iliass op de Beat, Michieltjee, SMIB, Yung Internet
70 bezoekers
Jeff Solo, Pablo Discobar, Patrick Gibin
50 bezoekers
87 bezoekers
WIN132 bezoekers
1147 bezoekers
Mura Masa
272 bezoekers
Gramatik
104 bezoekers
ChildsPlay (nog niet compleet)
181 bezoekers
Donnie
483 bezoekers
De Kraaien, De Likt, Jack Parow, Skip&Die
699 bezoekers
Parov Stelar Band
250 bezoekers
Thomas Azier
247 bezoekers
Weval
137 bezoekers
Deuxperience, Ronnie Flex
3 bezoekers
Sabrina Starke
69 bezoekers
Lil Kleine
618 bezoekers
Kensington
Statistieken


x
420·feesten
23·in de toekomst
397·in het verleden
21·nieuwsberichten
16·video's
2313·kliks
4892·bezoekers · herkomst
2109·unieke bezoekers
446Partyflockfans · herkomst
127 KFacebooklikes
2·albumfoto's
3·opmerkingen
zeer goed·stemresultaat (1132 stemmen)
Nieuws
De mannen van Club Loud zetten 21 april in TivoliVredenburg alweer hun zevende clubavond neer met Utrechts gezelligste dansavond Pablo Discobar.
Hoe kun je het jaar 2017 nou beter beginnen dan in januari meteen wat leuke feestjes te pakken! In samenwerking met Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die zich graag uitdossen voor een feestje.
Zojuist heeft Pleinvrees het volledige programma voor de Tour bekend gemaakt. Gedurende februari 2017 zal deze jaarlijks terugkerende Tour, 7 poppodia in verschillende steden bezoeken.
Pablo Discobar is jarig! En dat vieren ze met een clubavond zoals we van ze gewend zijn. Maar wel op een nieuwe locatie! Vanaf 25 november is Cloud Nine in TivoliVredenburg het thuis van deze unieke Utrechtse disco avond.
Een medewerker van TivoliVredenburg wordt ervan verdacht vorig jaar een bedrag van 80.000 euro uit de kas te hebben gestolen. De verdachte is vorige week gearresteerd. Het muziekcentrum heeft in april aangifte gedaan van de verduistering. Vanwege het rechercheonderzoek kon dit niet eerder naar buiten worden gebracht, zegt TivoliVredenburg.
De legendarische Britse groep Underworld komt in maart 2017 voor twee concerten naar Utrecht. De band rond Karl Hyde en Rick Smith bestaat inmiddels bijna 30 jaar en stonden vorig jaar nog op Lowlands met een ijzersterk optreden. Begin volgend jaar keert Underworld terug naar Nederland voor twee exclusieve optredens in TivoliVredenburg.
TivoliVredenburg heeft de komende jaren miljoenen van de gemeente Utrecht nodig om te overleven. Dat concludeert het Onderzoeks- en Adviesteam onder leiding van de voormalig Amsterdamse wethouder Carolien Gehrels. Het advies van de Onderzoeks- en Adviescommissie geeft handvatten om een streep te zetten onder het verleden.
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In april staan er weer veel opvallende en toffe feesten en evenementen op de agenda en natuurlijk hebben we ook een awesome koningsfeest voor jullie gevonden!
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In maart staan er weer een hoop opvallende evenementen op de agenda. Ons advies: leg je lederhosen, zwemkleding en ordinairste outfit alvast klaar!
Op 3 mei ruilt Above & Beyond de festivalweides en arena's in voor een heel bijzonder concert in TivoliVredenburg. Deze avond voert het collectief akoestische nummers uit onder begeleiding van gast zangers/zangeressen en een orkest. Dit is het enige concert op het vasteland van Europa op deze tour. De ticketverkoop start donderdag 21 januari 2016 om 13:00 uur via Ticketmaster. 3

3 opmerkingen

Wat een locatie! Geweldig geluid en een supermooi gebouw!
Gisteren Lorde bezocht, top locatie!!!