Partyflock
 

TivoliVredenburg

op de kaart
afbeelding TivoliVredenburg
AdresVredenburgkade 11
3511 WB
Utrecht
Nederland
SiteSite tivolivredenburg.nl
E-mailinfo@tivolivredenburg.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudspotifytwitchtwitteryoutube

Informatie

Voor iedereen die van muziek houdt. Of je nu van pop, dance, klassiek, rock, wereldmuziek of jazz houdt, we zijn constant op zoek naar een bijzondere en onderscheidende muziekprogrammering. Voor iedereen creëren we de sfeer die daarbij hoort, in de zaal die daarbij hoort. Steeds weer bijzonder, steeds weer anders. TivoliVredenburg is er voor iedereen.
Boek een overnachting in of in de buurt van TivoliVredenburg via Booking.com.

Uitgaansagenda TivoliVredenburg

My Generation uitverkocht
El Salvo, Joy Division Undercover, The Switchdoctor
Tabitha Unplugged
Tabitha
Tim Knol & Blue Grass Boogiemen
Blue Grass Boogiemen, Tim Knol
Emo Night · Mainland1 Appic
Big Boys At The Disco, Discobar Confessional, The All-Dutch Rejects
Oceanic & Greetje Bijma
Greetje Bijma, Oceanic
Davina Michelle's My Own World Tour
Davina Michelle
VroegZat uitverkocht
Vunzige Deuntjes
Bizzey, Vunzige Deuntjes
Dabke Night
Matrub
Niels Geusebroek's Young at Heart Solo Tour
Niels Geusebroek
Bökkers
Bökkers
Meduza3 bezoekers
Cliff de Zoete, Meduza, Mitch de Klein
3e Keesdag
Kees van Hondt
Wibi Soerjadi
Wibi Soerjadi
De Jeugd Van Tegenwoordig uitverkocht1 Appic
De Jeugd van Tegenwoordig
Ares
Ares
BLØF
BLØF
Polo & Pan
Polo & Pan
Douwe Bob
Douwe Bob
Kiss All Hipsters · Incrowd Socialites gratis3 Appic
Kiss All Hipsters
UB401 Partyflock
UB40
Sum41
Sum 41
80's Verantwoord · Jubileumshow 20 Jaar
Anita Meyer, Roberto Jacketti & The Scooters
Kensington · Unplugged uitverkocht
Kensington
Kensington · Unplugged uitverkocht
Kensington
Kensington · Unplugged uitverkocht
Kensington
Doe Maar · Lijf aan Lijf
Doe Maar
Bicep uitverkocht2 bezoekers
Bicep, Hammer
Jett Rebel
Jett Rebel
Danny Vera uitverkocht
Danny Vera
Danny Vera
Danny Vera
Kim Wilde1 Partyflock
Kim Wilde
Ronda · Kraantje Pappie uitverkocht
Kraantje Pappie
26 januari 2018
Foto's, Blackout XL, 26 januari 2018, TivoliVredenburg, Utrecht
Nieuws
Na het ongekende succes wat zijn album 'Forever Lit' teweeg heeft gebracht, gaat Jordan Jacott alias Dopebwoy, op tournee langs een aantal befaamde Nederlandse poppodia. Vanaf januari 2020 is een van de meest succesvolle rappers van dit moment te zien in Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Groningen en Dordrecht.
TivoliVredenburg maakt vandaag haar programma voor de nacht van Koningsdag 2019 bekend. In Ronda zal de Engelse DJ Norman Cook, beter bekend als Fatboy Slim, een exclusieve dj-set doen. Ook Utrecht locals Pablo Discobar Soundsystem en De School-resident Elias Mazian zullen optreden. De zaal zal uitgebreid worden aangekleed in een unieke setting waar het publiek aan alle kant rondom de DJ booth staat.
Pleinvrees maakt vandaag om 12:00 uur alle timetables bekend. Utrecht is de eerste van de 4 steden waar Pleinvrees de Tour aanstaande zaterdag aftrapt.
Liefhebbers van funk, disco en classic house kunnen op zaterdag 18 november hun hart ophalen wanneer Pablo Discobar het tweejarig bestaan viert in de feestelijk uitgedoste Cloud Nine zaal van TivoliVredenburg.
De mannen van Club Loud zetten 21 april in TivoliVredenburg alweer hun zevende clubavond neer met Utrechts gezelligste dansavond Pablo Discobar.
Hoe kun je het jaar 2017 nou beter beginnen dan in januari meteen wat leuke feestjes te pakken! In samenwerking met Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die zich graag uitdossen voor een feestje.
Zojuist heeft Pleinvrees het volledige programma voor de Tour bekend gemaakt. Gedurende februari 2017 zal deze – jaarlijks terugkerende – Tour, 7 poppodia in verschillende steden bezoeken.
Pablo Discobar is jarig! En dat vieren ze met een clubavond zoals we van ze gewend zijn. Maar wel op een nieuwe locatie! Vanaf 25 november is Cloud Nine in TivoliVredenburg het thuis van deze unieke Utrechtse disco avond.
Een medewerker van TivoliVredenburg wordt ervan verdacht vorig jaar een bedrag van 80.000 euro uit de kas te hebben gestolen. De verdachte is vorige week gearresteerd. Het muziekcentrum heeft in april aangifte gedaan van de verduistering. Vanwege het rechercheonderzoek kon dit niet eerder naar buiten worden gebracht, zegt TivoliVredenburg.
De legendarische Britse groep Underworld komt in maart 2017 voor twee concerten naar Utrecht. De band rond Karl Hyde en Rick Smith bestaat inmiddels bijna 30 jaar en stonden vorig jaar nog op Lowlands met een ijzersterk optreden. Begin volgend jaar keert Underworld terug naar Nederland voor twee exclusieve optredens in TivoliVredenburg.

2 waarderingen

Max en Annewiek
geweldig lokatie, super uitzicht
tseekmin
geluid is wel goed, maar verder is het is niet een concept dat ik zelf fijn vindt.­ Veel te grootschalig, ver lopen, te schoon en licht, te commercieel en voelt een beetje nep.­ Het doet me denken aan wat je verwacht van een uitgaansgelegenheid in Las Vegas ofzo.­ Ik zou hier wel terug komen voor een klassiek concert, maar nooit meer voor een drum en bass party.­

3 opmerkingen

Wat een locatie! Geweldig geluid en een supermooi gebouw!
Gisteren Lorde bezocht, top locatie!!!
 
Werkzaam bij SEKOIA
<3