Partyflock

Landgoed Velder

 

Landgoed Velder

op de kaart
Landgoed Velder (afbeelding)
AdresVelder 14A
5298 MB
Liempde
Nederland
SiteSite landgoedvelder.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Landgoed Velder via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Landgoed Velder
We Are Electric · Weekender5 bezoekers
We Are Electric · Weekender5 bezoekers
We Are Electric · Weekender5 bezoekers
Statistieken


x
11·feesten
1·in de toekomst
10·in het verleden
14·nieuwsberichten
1·fotoshoot
128·foto's
18·video's
449·kliks
860·bezoekers · herkomst
633·unieke bezoekers
4Partyflockfans
496Facebooklikes
zeer goed·stemresultaat (272 stemmen)
Nieuws
Maar liefst 53.000 bezoekers (verdeeld over 3 dagen) naar Boxtel
Voor zijn vierde editie trekt WE ARE ELECTRIC Weekender alles uit de kast. De line-up van het internationale elektronisch cross-over festival is dit jaar met zo'n 112 optredens uit binnen-en buitenland groter en diverser dan ooit. Met de toevoeging van onder meer 19 nieuwe namen voor hiphop en bass stage Ride is de muzikale programmering voor 2018 compleet.
Vandaag worden er vier nieuwe stage hosts inclusief volledige line-up toegevoegd aan het programma voor we are eclectric Weekender op 6, 7 en 8 juli in Velder Woods te Boxtel.
We Are Electric
1 maart 2018
Het muzikale programma van de vierde editie van We Are Electric Weekender op 6, 7 en 8 juli in Velder Woods te Boxtel is vandaag met toevoeging van Martin Garrix, Mura Masa, plus de volledige line-up van vier nieuwe stage hosts -te weten Rampage, Heldeep, Netsky and Friends en Future House Music flink uitgebreid.
De vierde editie van het cross-over elektronische muziekfestival we are electric Weekender vindt dit jaar van 6 t/m 8 juli plaats in de bosrijke omgeving van Landgoed Velder in Boxtel. Vandaag worden 12 nieuwe acts bekendgemaakt.
We Are Electric Weekender presenteert met trots de eerste namen voor de vierde editie van het cross-over elektronische muziekfestival. 3
Na een gezellig, sfeervol, verfrissend en dus zeer succesvolle eerste editie kon een vervolg van LandaGucha Festival niet uitblijven en zal het vanaf vanavond 19:00 uur mogelijk zijn om tickets te bemachtigen voor de nieuwe edite.
Op 25 juni 2016 gaan de poorten van LandaGucha Festival voor de eerste keer open. Een dag vol party&bullshit, muziek, gekkigheid en creativiteit waar verrassing en verbazing centraal staan. Geen strakke thema's of zware onderwerpen, maar een kleurrijk geheel, ongedwongen sfeer en flauwekul. Aan de basis van het festival staan diverse samenwerkingen met de tofste Brabantse concepten, met Puinhoop Kollektiv als regisseur van dit geheel. 3
Na een uitverkochte eerste editie dit jaar zal Beyond in 2016 voor de tweede keer worden georganiseerd in Velsen Valley, Spaarnwoude. Meer dan 7.000 avonturiers krijgen van 13 tot 15 mei de kans om tijdens een 72 uur durende dag zichzelf en een ander te leren kennen. 5
Het festival 'Dance Nature' is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival kent een spetterende line-up met DJ's als Erick E, Shermanology, ROOG, Funkerman, Sied van Riel, La Fuente en Jordy Dazz. Het festival telt maar liefst 21 acts. Over een maand vindt dit veelbelovende evenement plaats, waarvan nu ook de timetable bekend is gemaakt. Afsluiters zijn Sidney Samson, Marcel Woods en ROOG.
Marcel Woods is de afsluiter van het Trance Podium op Dance Nature Festival. Dit is daarmee een unieke gelegenheid om hem nog een keer in actie te zien achter de draaitafels. Eerder heeft Marcel Woods laten weten te stoppen met de productie van nieuwe muziek en het draaien op internationale festivals. Enkel bij speciale gelegenheden en wanneer hij zijn nieuwe project 'Bring Back the Music' ten gehore kan brengen, zal hij acte de presence geven. Die ruimte wordt hem graag gegeven bij Dance Nature Festival. 1
Het festival 'Dance Nature' is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival kent een spetterende line-up met DJ's als Erick E, Shermanology, ROOG, Marcel Woods, La Fuente en Jordy Dazz. Sidney Samson maakt de line-up (meer dan) compleet. Daarmee telt het festival maar liefst 21 acts.
Vanaf 2014 zal Dance Nature het festivalseizoen sluiten in de regio midden-Brabant. Op Landgoed Velder in Liempde zullen op zaterdag 30 augustus de beste dance- en house DJ's hun draaikunsten vertonen. Inmiddels begint de line-up langzaamaan vorm te krijgen. Ook Shermanology en Billy the Kit kunnen aan de lange lijst worden toegevoegd. Daarmee zijn opnieuw twee topacts vastgelegd. 1
Vanaf 2014 zal Dance Nature het festivalseizoen sluiten in de regio midden-Brabant. Op Landgoed Velder in Liempde zullen op zaterdag 30 augustus de beste dance- en house DJ's hun draaikunsten vertonen. Het festival vindt plaats midden in de natuur, waardoor de ambiance bijzonder is. De eerste DJ's zijn inmiddels bekend. En het zijn niet de minste.