Partyflock

Grasweide Papendorp

Grasweide Papendorp

AdresMercatorlaan
3528
Utrecht
Aanwezigheidfacebookpage
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Grasweide Papendorp via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Grasweide Papendorp
376 bezoekers
Statistieken


x
9·feesten
1·in de toekomst
8·in het verleden
5·nieuwsberichten
1·fotoshoot
161·foto's
14·video's
2184·bezoekers · herkomst
1575·unieke bezoekers
4Partyflockfans · herkomst
18Facebooklikes
15·albumfoto's
goed·stemresultaat (443 stemmen)
Nieuws
De eerste namen sloegen al in als een bom, maar vandaag mogen wij jullie verrassen met de volledige line-up! Met maar liefst vier stages en meer dan 50 artiesten hoef je je op 1 juli geen moment te vervelen!
Met iets meer dan vier maanden te gaan voordat de gekte losbarst op het Zomerkriebels festivalterrein mogen wij met trots de eerste namen presenteren!
Het populaire Zomerkriebels Festival, dat dit jaar een nieuw terrein betrekt, ververst muzikaal gezien haar aanbod. Op de gloednieuwe locatie Grasweide Papendorp komt het festival deze zomer met vier stages, waaronder een Trance stage. En welke partij biedt dan de beste participatie om meteen groots uit te pakken en die ook nog eens een leuke aanhang meeneemt? Juist, dat is Trancebeats!
De zomer lijkt nog ver weg, maar langzaam maar zeker kruipt de temperatuur omhoog en komt Zomerkriebels dichterbij! Op deze editie kun je verdeeld over vier verschillende stages genieten van evenveel verschillende stijlen. Zo wordt de Zomerkriebels mainstage aangevoerd door één van de publiekslievelingen van Kriebels, Quintino, met daarnaast de Duitse held Tujamo, die met zijn nummers wereldwijd de hitlijsten bestormt.
Zoals je ziet heeft Zomerkriebels Festival een nieuwe look, en bij een nieuwe look hoort een nieuwe locatie! Zomerkriebels heeft zijn handen weten te leggen op de prachtige Grasweide Papendorp. Hier zal het festival op zaterdag 2 juli weer in volle glorie herrijzen. 1