Partyflock

Scheepsbouwloods

Scheepsbouwloods

Adrestt Neveritaweg 15
1033 WB
Amsterdam
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Scheepsbouwloods via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Scheepsbouwloods
Laatste feest was op zaterdag 31 december 2016: Elrow NYE
Statistieken


x
37·feesten
geen·in de toekomst
37·in het verleden
16·nieuwsberichten
35·video's
1·video met alleen muziek
7941·bezoekers · herkomst
4768·unieke bezoekers
35Partyflockfans · herkomst
55·albumfoto's
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (3173 stemmen)
Nieuws
We began the year with an event of titanic techno proportions, and that's exactly how we'll finish it. On Friday 30 December join us at Amsterdam NDSM Loods as we stomp 2016 to a close, powered by the purist sounds of Dystopian, Token, Avian, Delsin, Monnom Black, On and On and more.
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt.
De bombastische partij Elrow geeft op zaterdag 31 december haar eerste Nederlandse New Years Eve feest in de industriële Scheepsbouwloods op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.
Kris Kross Amsterdam bestaat 5 jaar en dat gaat gevierd worden. Op 3 december vindt het grootste Kris Kross feest ooit plaats: 'Kris Kross 5 Years'. De Scheepbouwloods in Amsterdam wordt omgetoverd tot een heus Kris Kross playground met optredens van artiesten waar het dj-trio de afgelopen 5 jaar mee heeft gewerkt.
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt.
DGTL heeft zijn indrukwekkende ADE programma voor 2016 bekendgemaakt. Tijdens drie opeenvolgende nachten biedt DGTL met toonaangevende hosts Mosaic, Paradise en Kompakt een speciaal programma. Verwacht de grootste artiesten uit de stal van de partners. In totaal zullen meer dan 30 artiesten optreden in de vertrouwde indoor thuisbasis van DGTL: de Scheepsbouwloods op de NDSM-Docklands.
Raad dan de 10 tracks die je in de video hoort. Vul de tracks in op www.loseyourmind.nl/de-tijdmachine en maak kans op twee backstage passes, twee De Tijdmachine truien, een meet & greet met een artiest naar keuze en een handvol munten. Uit de juiste inzendingen wordt op vrijdag 27 november een winnaar gekozen. 5
De Tijdmachine 2015
15 oktober 2015
Je pakt de pont achter CS, dobbert in een kwartier het IJ over langs A'DAM en een gestrande onderzeeër naar de NDSM-Werf. In Noord stuit je na vijf minuten lopen op een immense loods waar De Tijdmachine op 26 december 2015 zal terugkeren; de Scheepsbouwloods, Amsterdam. 1
Klaar om de mooiste reis van je leven te maken? Het is bijna zover! Nu is het tijd om je goed voor te bereiden, daarom heeft Lose Your Mind alle informatie voor je op een rij gezet! 5
Weet je nog?! Toen hardstyle nog gewoon hardstyle was en je niet hoefde te kiezen tussen raw en euforisch? De tijd van Partyflockmeetings linksvoor, wegwerpcamera's en na elke editie van Defqon.1 het zand van Almere strand weer in je onderbroek vinden. Wat was het mooi hè? Dat gevoel van saamhorigheid, leven voor de muziek en de feesten. Elk weekend weer op pad met je vrienden om je favoriete dj's te zien. Zou je dat niet nog één keer mee willen maken?! 22
1 waardering
snieszz
goed