Partyflock

Warehouse Elementenstraat

Warehouse Elementenstraat

Elementenstraat (afbeelding)
AdresElementenstraat 25
1014AR
Amsterdam
Telefoon+31 20 82 00 670
SiteSite elementenstraat.nl
E-mailinfo@elementenstraat.nl
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
op de kaart
Informatie
In 1992 the Warehouse, originally a peanut factory, located in the industrial West of Amsterdam hosted some of the very first large scale party raves called Multigroove. These nights set a milestone in Amsterdam's music development and party scene.

Almost 20 years later, the mystical location re-opened its doors after being closed in 1993.
Still with the same intention: to bring music from its purest side. And dance until sunrise.

Today the Warehouse is home to some of the city's most renowned party concepts such as Hyte, Welcome to the Future indoor festival, Reaktor and Luciano & friends.

Elementenstraat 25, Amsterdam West
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Elementenstraat via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
147·feesten
7·in de toekomst
140·in het verleden
11·nieuwsberichten
20·video's
2688·kliks
14380·bezoekers · herkomst
4753·unieke bezoekers
494Partyflockfans · herkomst
23.8 KFacebooklikes
27·albumfoto's
10·opmerkingen
7·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (2735 stemmen)
Nieuws
Voor alle Nederlandse muziekliefhebbers die denken te weten wat echte kwaliteit house is, jullie zijn van harte uitgenodigd om onderdeel te zijn van Roger Sanchez' Undr the Radr night in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam.
Op zaterdag 18 maart is het tijd voor Kris Kross Part 17. Na zestien eerdere compleet uitverkochte edities in onder meer de ClubUp, Chicago Social Club, De Marktkantine en De Scheepsbouwloods kiezen de boys van Kris Kross Amsterdam ditmaal voor het rauwe decor van Warehouse Elementenstraat. 1
Daniel Sanchez is een druk man. De Amsterdamse dj draait niet alleen in clubs en festivals over de hele wereld, maar ook is hij een begenadigd producer, die vaak nachtenlang in de weer is in zijn eigen studio. Daarnaast geeft hij ook al jaren zijn eigen feesten en runt hij op dit moment maar liefst 5 internationale platenlabels, waarvan Bla Bla de bekendste is.
Reckless heeft alles te bieden voor de liefhebber van de hardste & rauwste hardstyle. Verdeeld over twee area's krijgen de bezoekers acht uur lang het beste op het gebied van raw hardstyle voorgeschoteld.
Het bloed giert inmiddels door de aderen van de Multigroove crew; De afsluiting van het 25-jarig jubileum in de legendarische Elementenstraat is een feit. Het feest maakt al ongekend veel los vanaf de allereerste aankondiging, iedereen snapt immers dat hier geschiedenis geschreven wordt 10
De afgelopen editie was onvergetelijk grandioos goed, met weergaloze sets van Masters At Work en Todd Terry. Gaan we dat overtreffen? Vast en zeker...
Op vrijdag 12 december zal de kick-off van DSTRCT plaatsvinden in dé legendarische Warehouse Elementenstraat. DSTRCT is een nieuwe, frisse organisatie die zich zal gaan richten op het rauwe karakter van warehouse party's in Amsterdam en Rotterdam met spannende line-ups en focus op beleving.
Dé Koningsnacht rave van Amsterdam is op vrijdag 25 april in de Elementenstraat: daar draait Godfather Jeff Mills op FORMAT Warehouse, de eerste editie van FORMAT in het Westelijk Havengebied. FORMAT gaat in de loods der loodsen terug naar haar industriële basis. 1
Zaterdag 10 mei komt Resist voor het eerst in zijn bestaan naar Amsterdam. Om precies te zijn naar de Warehouse aan de Elementenstraat. Resist slaat de handen ineen met ID&T op de historische plek waar in de jaren '90 de eerste raves van Nederland gehouden werden en nu dus Resist.
CLR @ ADE 2013
13 oktober 2013
Op zaterdag 19 oktober zal CLR tijdens het ADE 2013 terugkeren in Amsterdam met een fantastische avond in een loods aan de Elementenstraat, de nieuwe locatie van Studio 80. De Duitse techno pionier Chris Liebing wordt vergezeld door labelgenoten Monoloc en Tommy Four Seven, en bijgestaan door een aantal van de meest gewaardeerde namen uit de Nederlandse scene: Dimi Angélis, Juan Sanchez, Jasper Wolff & Maarten Mittendorff. Speciale gast deze avond is niemand minder dan Daniel Miller.
7 waarderingen
TMI
Superfeest!
T e m p e s t u o s o
Krijg gewoon weer heimwee :( Als r nou es n tijdmachine bestond.. :cheer:
Dansli­efhebb­er
Heb daar iedere week wel rond gehuppeld. Good old times (y)
SHZ
:respect::respect::respect::respect::respect::resp­ect::respect::respect::respect::respect::respect::­respect::respect::respect::respect::respect::respe­ct::respect::respect::respect::respect::respect::r­espect::respect::respect::respect::respect::respec­t:
tekno-dre
vervlogen tijden, respect en mis mijn gappie's van die tijd.­
t-bazz
deze tijd krijg je nooit meer!
Martijn van Langen aka DJ Baba
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

10 opmerkingen

nooit meer te vergeten
denk er nog steeds aan terug, mis mijn gappie's uit die tijd.­
geweldig die filmpjes.­ Zelf maar 1 keer geweest, dus zal er niet op staan, maar wel heel vet om eindelijk eens terug te zien hoe het was...­
hopelijk wordt er weer eens wat georganiseerd, liefst hardcore :)
Heeel erg benieuwd naar deze locatie!
Intens
Artiest Intens
Hier moet echt veel meer georganiseerd worden, super dik
Heeft iemand enig idee hoe het zit met parkeren bij de locatie?
Uitspraak van tekno-dre op zondag 27 januari 2008 om 12:11:
nooit meer te vergeten

op oudeflyers staat elementraat nmr 1 het is nu op nmr 25 ...is het wel hetzelfde pand als vroeger?