Partyflock

Warehouse Elementenstraat

 

Warehouse Elementenstraat

op de kaart
Elementenstraat (afbeelding)
AdresElementenstraat 25
1014 AR
Amsterdam
Nederland
SiteSite elementenstraat.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube
Informatie
In 1992 the Warehouse, originally a peanut factory, located in the industrial West of Amsterdam hosted some of the very first large scale party raves called Multigroove. These nights set a milestone in Amsterdam's music development and party scene.

Almost 20 years later, the mystical location re-opened its doors after being closed in 1993.
Still with the same intention: to bring music from its purest side. And dance until sunrise.

Today the Warehouse is home to some of the city's most renowned party concepts such as Hyte, Welcome to the Future indoor festival, Reaktor and Luciano & friends.

Elementenstraat 25, Amsterdam West
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Elementenstraat via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
182·feesten
7·in de toekomst
175·in het verleden
18·nieuwsberichten
1·fotoshoot
90·foto's
30·video's
3714·kliks
17037·bezoekers · herkomst
5610·unieke bezoekers
426Partyflockfans
33.6 KFacebooklikes
30·albumfoto's
10·opmerkingen
9·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (3541 stemmen)
Nieuws
Na een groots succes dit jaar met hun Elementenstraat overname kondigt Free Your Mind haar vervolg aan voor dit jaar op 9 Februari 2019!
2018 is het jaar waarin Houseliefhebbers terugblikken op 30 jaar dance in Nederland! In het najaar van 1988 maakte Nederland kennis met illegale Warehouse feesten, waar de house platen vanuit Detroit, Chicago, New York en London gecombineerd werden met dé nieuwe partydrug XTC.
2018 is het jaar waarin Houseliefhebbers terugblikken op 30 jaar dance in Nederland! In het najaar van 1988 maakte Nederland kennis met illegale Warehouse feesten, waar de house platen vanuit Detroit, Chicago, New York en London gecombineerd werden met dé nieuwe partydrug XTC.
16 Maart zal het eerste feest zijn in een reeks evenementen die in 2018 plaatsvinden om het 15 jarig bestaan van Free Your Mind Festival te vieren. 1
Op 31 december organiseert het trio hun eigen Oud en Nieuw feest "Kris Kross New Year's Eve" in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam.
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam dropt vandaag hun nieuwe track 'Gone is the Night'. Voor dit nummer hebben de jongens samengewerkt met de Mexicaanse zanger Jorge Blanco. 'Gone is the Night' is een feel-good dansnummer, waarin de Kris Kross sound wordt gecombineerd met de vrolijke vocals van Jorge Blanco.
A Mokum Halloween Story
4 september 2017
Na twee eerdere uitverkochte edities organiseren de creatieve party-people van het Amsterdamse Fat Kids Cake in samenwerking met Duke of Tokyo en Absolut op zaterdag 28 oktober 2017 voor de derde keer Mokum Halloween. 1
Voor alle Nederlandse muziekliefhebbers die denken te weten wat echte kwaliteit house is, jullie zijn van harte uitgenodigd om onderdeel te zijn van Roger Sanchez' Undr the Radr night in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam.
Op zaterdag 18 maart is het tijd voor Kris Kross Part 17. Na zestien eerdere compleet uitverkochte edities in onder meer de ClubUp, Chicago Social Club, De Marktkantine en De Scheepsbouwloods kiezen de boys van Kris Kross Amsterdam ditmaal voor het rauwe decor van Warehouse Elementenstraat. 1
Daniel Sanchez is een druk man. De Amsterdamse dj draait niet alleen in clubs en festivals over de hele wereld, maar ook is hij een begenadigd producer, die vaak nachtenlang in de weer is in zijn eigen studio. Daarnaast geeft hij ook al jaren zijn eigen feesten en runt hij op dit moment maar liefst 5 internationale platenlabels, waarvan Bla Bla de bekendste is.
9 waarderingen
onderg­ronds2­008
Was echt heel vet
Maartentf69
Goed geluid &­ leuk publiek
TMI
Superfeest!
T e m p e s t u o s o
Krijg gewoon weer heimwee :( Als r nou es n tijdmachine bestond.. :cheer:
Dansli­efhebb­er
Heb daar iedere week wel rond gehuppeld. Good old times (y)
SHZ
:respect::respect::respect::respect::respect::resp­ect::respect::respect::respect::respect::respect::­respect::respect::respect::respect::respect::respe­ct::respect::respect::respect::respect::respect::r­espect::respect::respect::respect::respect::respec­t:
tekno-dre
vervlogen tijden, respect en mis mijn gappie's van die tijd.­
t-bazz
deze tijd krijg je nooit meer!
Martijn van Langen
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

10 opmerkingen

nooit meer te vergeten
denk er nog steeds aan terug, mis mijn gappie's uit die tijd.­
geweldig die filmpjes.­ Zelf maar 1 keer geweest, dus zal er niet op staan, maar wel heel vet om eindelijk eens terug te zien hoe het was...­
hopelijk wordt er weer eens wat georganiseerd, liefst hardcore :)
Heeel erg benieuwd naar deze locatie!
Intens
Artiest Intens
Hier moet echt veel meer georganiseerd worden, super dik
Heeft iemand enig idee hoe het zit met parkeren bij de locatie?
Uitspraak van tekno-dre op zondag 27 januari 2008 om 12:11:
nooit meer te vergeten

op oudeflyers staat elementraat nmr 1 het is nu op nmr 25 ...is het wel hetzelfde pand als vroeger?