Partyflock

Undercurrent

Undercurrent

Undercurrent (afbeelding)
AdresPapaverweg 65
1032 KE
Amsterdam
Telefoon+31 20 751 2733
KvK34297323
SiteSite undercurrent.nl
E-mailinfo@undercurrent.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
op de kaart
Opvolger van Undercurrent.
Informatie
Deze evenementenlocatie is gevestigd in Amsterdam Noord. Het is een opvallend gebouw, drijvend op het IJ, met een indrukwekkend uitzicht op het centrum van Amsterdam.

Dit voormalige IJburg informatiecentrum is omgetoverd tot een karakteristieke evenementenlocatie en ligt bij het creatieve NDSM terrein. Het pand bestaat uit twee verbonden delen en is met het ruime terras op het water een absolute blikvanger. De grootste ruimte heeft een hoge glazen gevel, wat het gebouw een open en licht karakter geeft.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Undercurrent via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
71·feesten
5·in de toekomst
66·in het verleden
11·nieuwsberichten
1·fotoshoot
176·foto's
10·video's
1804·kliks
2783·bezoekers · herkomst
1930·unieke bezoekers
129Partyflockfans · herkomst
6.7 KFacebooklikes
221·albumfoto's
1·opmerking
5·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (801 stemmen)
Nieuws
Na drie onvergetelijke ADE's is ZeeZout terug voor de vierde ronde. Dit jaar staat wederom een vierdaagse extravaganza vanuit de Undercurrent in Amsterdam op het programma. De line-up bestaat uit artiesten die ZeeZout in de loop der jaren heeft omarmd, zowel gevestigde namen als ADE nieuwkomers, zowel internationaal als Nederlands.
Bij deze nodigt Raw House Events jou uit voor een verrassend nieuw concept. Op zaterdag 26 december 2015 vindt de eerste editie van Black Carpet plaats in de Undercurrent te Amsterdam. Dit evenement draait niet alleen om muziek maar om sfeer, smaak, lust en sensatie. Treed binnen over de zwarte loper en ervaar een avond vol genot waarbij dineren en feesten op één locatie mogelijk is gemaakt. Kom genieten en vier deze tweede kerstavond met vrienden en/of familie.
Met nog maar enkele weken te gaan tot de start van het Amsterdam Dance Event 2015 is één van de hotste feesten van ADE aangekondigd: 'Armada Captivating'. Het evenement trekt op woensdag 14 oktober honderden muziekliefhebbers naar de Undercurrent in Amsterdam met een indrukwekkende line-up. De line-up bestaat onder andere uit Andrew Rayel, Heatbeat, Mark Sixma, John Dahlbäck én een special guest appearance. 1
Een gouwe ouwe
19 april 2015
Een gouwe ouwe is een term die radiozenders gebruiken om een muziekhit uit het verleden mee aan te duiden. De organisatie Strength of Unity ziet de jaren '90 als het gouden decennium van de hardcore, namelijk de echte uptempo 180+ BPM hardcore. Full on scheurende juno's en donderende 909's, dus niet de standaard deuntjes die je in elke early zaal hoort. Zij noemt haar feest dan ook niet voor niets Ouwe Stijl is Botergeil, omdat dat precies weergeeft waar deze stroming om draait. 4
Sexy by Nature is terug met een weekender! Sunnery James & Ryan Marciano zijn tijdens het paasweekend met Sexy by Nature te zien op zaterdag 4 april 2015 in de Undercurrent in Amsterdam en op zondag 5 april 2015 in de Cruise terminal in Rotterdam. Het DJ duo staat wereldwijd bekend om hun energieke en opzwepende house sound en hun interactie met het publiek. In combinatie met deze speciale locaties belooft dit een super intieme editie te worden.
Strength of Unity kijkt trots vooruit in naar een nieuw tijdperk, het tijdperk van de Undercurrent! 10
Elevate presents ADE
5 oktober 2014
Het snel populairder wordende producers- en dj-duo Pig&Dan is heeft met hun label Elevate een wereldwijd succesvolle serie kwalitatief hoogstaande Techno avonden opgestart. 16 oktober zullen ze het Amsterdam Dance Event aandoen, waarvoor ze een zorgvuldig gekozen line-up hebben samengesteld die een avond lang alle bezoekers in extase zal brengen.
Bella's Bubbels entertainment presenteert zaterdag 2 augustus tijdens de Gay-pride Amsterdam voor het eerst de exclusieve Kings & Queens Party in evenementen locatie Undercurrent in Amsterdam.
23 Augustus is het weer tijd voor een onvervalste Ouwe Stijl is Botergeil! Strength of Unity is er in geslaagd een nieuwe locatie te vinden die waardig is voor dit evenement. Om er weer een heerlijk ouderwets rag-avondje van te maken heeft de organisatie maar liefst vier artiesten uit het buitenland uitgenodigd om hun lekkerste tracks ten gehore te brengen. 12
Als Amsterdam volgende week wordt overgenomen door Amsterdam Dance Event, wil Op De Valrave niet achterblijven. In de onlangs verplaatste Undercurrent lukt het Op De Valrave om op het laatste moment een mooie selectie dj's te laten verschijnen. 2
5 waarderingen
Pascal
2e zaal weigeren te openen en mensen buiten in de kou laten roken!
Falloney Raw House Events
Deze locatie moet nog veel leren als het gaat om professionaliteit en humaniteit
[3SA] Gabbertime on Cloud 9[RIP]
leuke locatie, alleen bloedheet
Sten1990
Mits niet uitverkocht een hele fijne locatie! Lekker makkelijk naar buiten en binnen kunnen en lekker makkelijk bereikbaar! Ik zeg, meer Ouwe Stijl feestjes hier!
funn
Top lokatie, voldoende en goedkope parkeer gelegenheid, hopen hier nog vaker te komen..­

1 opmerking

Ja ik was een van die rokers op black carpet die het niet normaal vond dat er niks nada voor ons buiten stond om maar iets uit de wind te kunnen staan en gelukkig was het helemaal niet koud of zo of winderig het vroor dat het kraakte dus ach we zetten de rokers wel buiten neer krijgen ze een longonstekking kado nou ben dus in de hal gaan roken en zei ook tegen de utsmijter als je me eruit zet snap ik dat ....­ja maar normaal staat er een tent buiten en een heater nou die was zeker weggewaaid echt een slechte zaak als je beloftes niet na wil komen en je klanten dan letterlijk en figuurlijk in de kou zet !!