Partyflock

Revierpark Wischlingen

Revierpark Wischlingen

op de kaart
AdresWischlinger Weg 157
44379
Dortmund
Duitsland
SiteSite wischlingen.de
Aanwezigheidfacebookpage
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Wischlingen via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Wischlingen
Laatste feest was op zondag 20 mei 2018: Pollerwiesen Festival
Statistieken


x
5·feesten
geen·in de toekomst
5·in het verleden
3·nieuwsberichten
10·video's
56·kliks
286·bezoekers · herkomst
205·unieke bezoekers
3Partyflockfans · herkomst
7.5 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (57 stemmen)
Nieuws
Pollerwiesen Festival keert terug naar het adembenemende Wischlingen in Dortmund! Op Pinksterzondag zal het park helemaal klaar zijn om alle liefhebbers van elektronische muziek in alle vrijheid los te laten gaan op muziek en hun emoties. Vier stages omgeven door gras, water en zand maken van het Pollerwiesen Festival de 'hot spot' om ons op de goede zomervibes voor te bereiden.
Het legendarische dancefestival Pollerwiesen tovert met Pinksteren het Revierpark Wischlingen in Dortmund om tot het epicentrum van de elektronische dance! Op vier podia en een grote hoeveelheid zand-, strand- en gazonvlaktes vieren duizenden danceliefhebbers een marathondansfeest met vele internationale DJ's en live acts.
Het legendarische dancefestival Pollerwiesen tovert met Pinksteren het Wischlingen in Dortmund om tot het epicentrum van de elektronische dance! Op vier podia en een grote hoeveelheid zand-, strand- en gazonvlaktes vieren duizenden danceliefhebbers een marathondansfeest met vele internationale DJ's en live acts.