Partyflock

Kurhaus

Kurhaus

op de kaart
AdresGevers Deynootplein 30
2586 CK
Den Haag
SiteSite kurhaus.nl
E-mailinfo@kurhaus.nl
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Kurhaus via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Kurhaus
Laatste feest was op zaterdag 23 september 2017: MUST
Statistieken


x
6·feesten
geen·in de toekomst
6·in het verleden
4·nieuwsberichten
1·video
67·kliks
125·bezoekers · herkomst
111·unieke bezoekers
1.9 KFacebooklikes
1·waardering
goed·stemresultaat (40 stemmen)
Nieuws
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, MUST in het Kurhaus is het mooiste feest van het land. Op zaterdag 24 september luidt MUST de zomer uit in het monumentale badhuis aan de Scheveningse promenade. Dresscode: as you are en dan de allermooiste versie. Als de laatste muziekklanken wegsterven uit de Kurzaal, laat je je meevoeren naar dromenland in het hotel. Om vervolgens te ontwaken met het geruis van de zee op de achtergrond. 1
Dance & dream zijn een match made in heaven en komen samen op zaterdag 26 september in de majestueuze Kurzaal. Het monumentale stedelijke badhuis leent zich perfect voor MUST: stijlvol, uitbundig en kleurrijk. Gasten worden wederom getrakteerd op een extravagant dansspektakel.
Een avond dansen in Koninklijke sferen onder de indrukwekkende kroonluchters van de Kurzaal en daarna wakker worden als een majesteit. Het kan allemaal tijdens Must in het Kurhaus op zaterdag 27 september. Gasten worden getrakteerd op een muzikaal spektakel gecombineerd met extravagant entertainment.
Must in Het Kurhaus
19 februari 2013
De vijfde editie van Must in het Kurhaus belooft op zaterdag 6 april opnieuw een avond in Koninklijke sferen te worden. Of voor de liefhebber zelfs een majestueus weekend weg, want alle 252 hotelkamers zijn deze avond in handen van de organisatie en kunnen als arrangement worden geboekt. Onder de indrukwekkende kroonluchters van de Kurzaal, zullen Erick E, Funkerman, MC Lex Empress en MC I/Fan de bezoekers trakteren op muzikaal spektakel.
1 waardering
MICHEL V
puike locatie gezellige sfeer geweest top party dusz