Partyflock

Koepelhal

 

Koepelhal

op de kaart
Koepelhal (afbeelding)
AdresBurgemeester Brokxlaan 2
5041 SB
Tilburg
Nederland
SiteSite spoorzone013.nl/koepelhal
Capaciteit2500
Informatie
De Koepelhal, een industriële fabriekshal met een rijk verleden, is omgebouwd tot een unieke evenementenlocatie.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Koepelhal via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Koepelhal
Hollandse Toppers5 bezoekers
Arjon Oostrom, Django Wagner, Henry Huijsmans, Jordy van den Boer, Max Miller, Opening, Raymon Hermans, Snollebollekes, Tino Martin, Wesley Klein, Zanger Kafke
Statistieken


x
13·feesten
1·in de toekomst
12·in het verleden
4·nieuwsberichten
6·video's
256·kliks
233·bezoekers · herkomst
195·unieke bezoekers
goed·stemresultaat (89 stemmen)
Nieuws
Miss Melera, Luna City Express, Polynation, Ici Sans Merci en The Policy zijn de vijf laatste acts die op 26 november Berlijnse techno naar Tilburg halen. Samen met Adana Twins, M.A.N.D.Y., Wankelmut, Egbert (live) en Yetti Meissner maken zij de muziek line-up van Aus Berlin compleet.
Aus Berlin brengt de eerste vijf namen naar buiten voor het festival op 26 november 2016. Adana Twins, M.A.N.D.Y, Wankelmut, Egbert (live) én Yetti Meissner zijn de eerste, Berlijnse grootheden die draaien in Tilburg
Op zaterdag 26 november vindt de vierde editie van Aus Berlin Festival plaats. Speciaal voor deze editie wordt de Koepelhal van de Tilburgse Spoorzone 013 omgetoverd naar Spreepark, het verlaten attractiepark in Berlijn. Van 15:00u tot 01:00u dansen liefhebbers op de beste elektronische muziek van Dj's uit Berlijn. Dinsdagavond 12 juli 20:00u start de ticketverkoop van Aus Berlin Festival.
Het nieuwe jaar inluiden met dance van nu, het beste uit de jaren '90 en '00 en/of een gezellige kroegmix. Het krijgt allemaal een (eigen) plek op de achtste editie van het feest Vorstelijck. Met oud en nieuw in de Koepelhal van de Spoorzone 013 in Tilburg, waar opgetreden wordt door onder andere Shermanology, Mental Theo, dj Francois en Coenio.