Partyflock

Spoorzone 013

Spoorzone 013

Spoorzone (afbeelding)
AdresNS Plein 3/Burgemeester Brokxlaan
5014 SB
Tilburg
Telefoon+31 13 54 29 807
SiteSite spoorzone013.nl
Aanwezigheidfacebookpage
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Spoorzone via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Spoorzone
Laatste feest was op zaterdag 2 december 2017: Aus Berlin Festival
Statistieken


x
22·feesten
geen·in de toekomst
22·in het verleden
11·nieuwsberichten
21·video's
81·kliks
814·bezoekers · herkomst
481·unieke bezoekers
39Partyflockfans · herkomst
7.3 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (152 stemmen)
Nieuws
Het festival was voor het tweede jaar op een rij volledig uitverkocht en maakte wederom een grote groei door.
Hiphopfestival brengt twee dagen gevuld met hiphop naar de Spoorzone van Tilburg en voegt vandaag 21 nieuwe acts toe aan de line-up
Voor wie z'n hele leven al droomt van slapen in een kartonnen doos: dit is je kans! 1
Het wordt weer een feest der verrassingen op 24 en 25 juni, tijdens de 30e editie van Festival Mundial. Het festival verklapt er al een paar: de volgende topacts laten je deze zomer genieten van hun muziek!
Festival Mundial bestaat 30 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Het festival vindt op 24 en 25 juni 2017 plaats in de Spoorzone van Tilburg, een voormalige NS-werkplaats.
WOO HAH! is na een succesvolle derde editie terug. Het internationaal toonaangevende hiphopfestival vindt in 2017 voor de vierde keer plaats en brengt dit jaar twee dagen vol hiphop, R&B en electronica naar de Spoorzone van Tilburg op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli.
Er komen extra tickets beschikbaar voor Woo Hah!, het internationale hiphopfestival dat op zaterdag 2 juli plaatsvindt in de Spoorzone van Tilburg. Ruim drie weken geleden verkocht het festival uit. Om aan de overweldigende vraag naar tickets te voldoen heeft de festivalorganisatie extra investeringen gedaan om het festivalterrein uit te breiden om meer ruimte te creëren voor bezoekers.
De Early bird tickets voor Festival Mundial 2016 zijn vanaf nu te koop. Op 25 en 26 juni 2016 verandert de Spoorzone in Tilburg weer in een werelds feest met artiesten uit alle windstreken. Op de 10 podia zijn zowel grote namen als grote talenten te zien. En Festival Mundial is natuurlijk meer dan alleen muziek. Er is een food line-up om je vingers bij af te likken, een Urban Farm area waar je je groene handen uit de mouwen kunt steken en natuurlijk is er veel aandacht voor dans en theater.
Na twee uitverkochte edities opent Aus Berlin Festival op 28 november 2015 haar deuren in de meest indrukwekkende indoor-locatie van Nederland: De Spoorzone in Tilburg. Aus Berlin richt zich op de Berlijnse 'upperground', de top van de lokale underground-techno uit de Duitse hoofdstad. Zo verwelkomt het festival dit najaar Anja Schneider, moeder van de Berlijnse techno.
La Pegatina, Will and The People, Gabriel Ríos en Jungle By Night. En dat zijn nog maar een paar van de bijna 70 namen die deze zomer op 27 en 28 juni zullen optreden tijdens Festival Mundial in de Tilburgse Spoorzone. Dat Festival Mundial de titel "Het meest kleurrijke festival van Nederland" waar maakt blijkt wel uit deze line-up. 1