Partyflock

Club NYX

 

Club NYX

op de kaart
NYX (afbeelding)
AdresReguliersdwarsstraat 42
1017 BM
Amsterdam
Nederland
SiteSite clubnyx.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloudtwitteryoutube
Opvolger van Exit.
Concept
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van NYX via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda NYX
Ongpst MaarWel Lkkr
Vrijdag is NYX · X Mess
Aiscream, Ali Dulda, Goodvibesz, Invictim, Joshua Lewis, Juvanice, Miss Bunty, Turne
3x NYX · Bxby Gxt Bxck
Berry El Divaro, PT.Alexander, Raphaella Brown, Soundable, The Heartbreaks
Slipgevaar
Nyx is Fout
3x NYX · Bon Bini
Edward Meunier, Leroy Sendar, NINA, Vivenzo
NYX in Wonderland · NYE
Alexis Knox, DEN, FKA, Jerry Frisky, Nanno, Phoenix Rhae, Prince JayJay, Raphaella Brown, Seven Ultra Omni, Soulfania, Spikey Lee, The G-Team, The Heartbreaks, The Sweetbeats, Valentijn
Vriendjespolitiek
Adley, Brothers in the Booth, Jack Delhi, Jake Tarry, Joey Juano, MØT, Q, Ramon Rivé, Valentijn
3x NYX till 9am
Charlie, DEN, DiVine, Doppelgang, Eljany, Godenzonen Plaatjesdraaiers, Jeansolo, Krijn in de Kosmos, NINA, Samaker, Spikey Lee, The G-Team, Tranny 4/7, Valentijn, Woe$t
De Danshal · Nieuwjaars Fissa
3x NYX · Reckless
DIRTY
Vrijdag is NYX · YAH YAH
Milky Way
De Danshal
Soepeltjes
Elders
Laatste feest was op vrijdag 29 augustus 2014: Club Silencio, Museumplein, Amsterdam
Statistieken


x
832·feesten
16·in de toekomst
816·in het verleden
1·feest elders
13·nieuwsberichten
9·video's
3157·kliks
3865·bezoekers · herkomst
910·unieke bezoekers
146Partyflockfans
30.5 KFacebooklikes
4·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (149 stemmen)
Nieuws
Stichting N8BM A'DAM organiseert op zaterdag 24 februari de tweede editie van Nacht voor de Nacht. De eerste editie van het jaarlijkse clubfestival, waar je met één kaartje de Amsterdamse clubcultuur kunt ontdekken, verkocht vorig jaar direct uit.
Op zondag 30 juli worden aan de Amsterdamse Gaasperplas al jouw stiekeme verlangens werkelijkheid en vliegen de guilty pleasures je lukraak om de oren. Doe maar gek dan doe je al gewoon genoeg. Ga je met ons mee naar Ibiza of liever een lekker potje sexen on the beach? Dans maar en sjans maar, want op Guilty Pleasure Festival spot je jouw jeugdsentiment in het wild!
Met één kaartje de veelzijdigheid van meer dan 20 Amsterdamse clubs beleven? Het kan op zaterdag 25 februari aanstaande tijdens de eerste editie van Nacht voor de Nacht.
Hoe kun je het jaar 2017 nou beter beginnen dan in januari meteen wat leuke feestjes te pakken! In samenwerking met Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die zich graag uitdossen voor een feestje.
Nederlands DJ Mesto heeft een exclusieve deal getekend met Spinnin' Records, evenals een co-management deal met MusicAllStars Management. Het is een nieuwe mijlpaal voor de 17-jarige DJ/producer, wiens naam vorig jaar al rondging toen plots bleek dat hij één van de producers was achter de populaire festivalhit 'Bouncybob'. 1
Op zaterdag 22 oktober vindt de eerste editie plaats van Salto Sounds in Club NYX. Deze speciale avond staat in het teken van Gregor Salto & Friends. Met bekende namen uit de house scene als Todd Terry, Boddhi Satva, Roog, Shermanology, Leroy Styles, The G-Team, en natuurlijk Gregor zelf, belooft deze avond de meest swingende van Amsterdam Dance Event te worden.
Aankomende vrijdag 26 februari 2016 is de eigen clubavond van Made in June 'Early Rebel' in Club NYX Amsterdam.
Ongpst MaarWel Lkkr
8 oktober 2015
Je zit lekker in je ritme en dit jaar is het voor het eerst dat je jouw goede voornemens wel na komt. Is het alleen jammer dat Ongpst helaas als doel heeft om jou maandelijks op een doordeweekse dag volledig uit je voegen te trekken.
Oktober staat in het teken van feestjes met een thema. Zo worden de eerste Halloween feesten in oktober georganiseerd. Ook is het typisch Duitse bierfeest Oktoberfest nu ook in Nederland doorgebroken. Amber Schutte is deze maand weer diep in de Partyflock agenda gedoken en heeft de leukste feesten met een dresscode op een rijtje gezet, te beginnen met drie grote Oktoberfesten in Nederland.
Club NYX heeft zich in het afgelopen jaar weten te profileren als een serieuze aanvulling op de Amsterdamse uitgaansscene door middel van afwisselende concepten en samenwerkingen en onverwachte performances van internationale artiesten en spraakmakende artiesten van eigen bodem. 1
4 waarderingen
Sam mantha
Rude_­Awakening85
Geweldige tent !!! Altijd goede sfeer :D
MysticMara
Super leuke club!!! :respect: Love the Groovy and Old School sounds :lief:
Bijtjexxx
Echt geweldig, niks lijkt op Nyx......­