Partyflock

Club NYX

Club NYX

op de kaart
AdresReguliersdwarsstraat 42
1017 BM
Amsterdam
Nederland
SiteSite clubnyx.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloudtwitteryoutube
Opvolger van Exit.
Concept
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van NYX via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda NYX
eergisteren: Dirty House ADE15 bezoekers
Boogshe, Charmes, Don De Baron, Endor, Flying Peanut, FooR, G-Double-E, Gomes, Kideko, Licious, Mr. Belt & Wezol, Mr. Curi, Noëall, Pep & Rash, Sammy Virji, Sebastian Bronk, SHAMU, Shift K3Y, TCTS, Tjen, en nog 1 andere artiesten →
gisteren: Hey Mr DJ ADE5 Partyflock
Curbi, Dastic, Deepend, Erick E, Funkerman, Jack Wins, Kim Kaey, Mr. White, René Amesz, ROOG, TESS, Thom Bold
vandaag: Fvck Genres by LNY TNZ6 bezoekers
Cesqeaux, Da Tweekaz, Dyna, LNY TNZ, Mike Cervello, Mr. Polska, Ruthless, The Galaxy, Tony Junior, Warface
Vrijdag is NYX · Frightnight
3x NYX · HalloQueen
DEN, FKA, Jerry Frisky, Juno, Katy Bähm, Nanno, Seven Ultra Omni, Spikey Lee
Milky Way
3x NYX
Charlie, Eljany, Godenzonen Plaatjesdraaiers, Jeansolo, Jerry Frisky, Krijn in de Kosmos, Miss Bunty, NINA, Raphaella Brown, Samaker, Soulfania, Spikey Lee, The G-Team, Valentijn, Woe$t
De Danshal
3x NYX · BoyToy
Alexis Knox, Luke Harris, Miss Jake, Prince JayJay, Samaker, Spikey Lee
Vriendjespolitiek
Soepeltjes
3x NYXties
DEN, Jerry Frisky, Nanno, NINA, Raphaella Brown, Sant Jordi, Spikey Lee, The Heartbreaks
Kingdom of Zamunda
Herrie met Gerrie · Snow Show
3x NYX · BANANAS
Nyx is Fout
Elders
Laatste feest was op vrijdag 29 augustus 2014: Club Silencio, Museumplein, Amsterdam
Statistieken


x
808·feesten
16·in de toekomst
792·in het verleden
1·feest elders
13·nieuwsberichten
7·video's
3102·kliks
3862·bezoekers · herkomst
907·unieke bezoekers
157Partyflockfans
30.2 KFacebooklikes
4·waarderingen
goed·stemresultaat (143 stemmen)
Nieuws
Stichting N8BM A'DAM organiseert op zaterdag 24 februari de tweede editie van Nacht voor de Nacht. De eerste editie van het jaarlijkse clubfestival, waar je met één kaartje de Amsterdamse clubcultuur kunt ontdekken, verkocht vorig jaar direct uit.
Op zondag 30 juli worden aan de Amsterdamse Gaasperplas al jouw stiekeme verlangens werkelijkheid en vliegen de guilty pleasures je lukraak om de oren. Doe maar gek dan doe je al gewoon genoeg. Ga je met ons mee naar Ibiza of liever een lekker potje sexen on the beach? Dans maar en sjans maar, want op Guilty Pleasure Festival spot je jouw jeugdsentiment in het wild!
Met één kaartje de veelzijdigheid van meer dan 20 Amsterdamse clubs beleven? Het kan op zaterdag 25 februari aanstaande tijdens de eerste editie van Nacht voor de Nacht.
Hoe kun je het jaar 2017 nou beter beginnen dan in januari meteen wat leuke feestjes te pakken! In samenwerking met Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die zich graag uitdossen voor een feestje.
Nederlands DJ Mesto heeft een exclusieve deal getekend met Spinnin' Records, evenals een co-management deal met MusicAllStars Management. Het is een nieuwe mijlpaal voor de 17-jarige DJ/producer, wiens naam vorig jaar al rondging toen plots bleek dat hij één van de producers was achter de populaire festivalhit 'Bouncybob'. 1
Op zaterdag 22 oktober vindt de eerste editie plaats van Salto Sounds in Club NYX. Deze speciale avond staat in het teken van Gregor Salto & Friends. Met bekende namen uit de house scene als Todd Terry, Boddhi Satva, Roog, Shermanology, Leroy Styles, The G-Team, en natuurlijk Gregor zelf, belooft deze avond de meest swingende van Amsterdam Dance Event te worden.
Aankomende vrijdag 26 februari 2016 is de eigen clubavond van Made in June 'Early Rebel' in Club NYX Amsterdam.
Ongpst MaarWel Lkkr
8 oktober 2015
Je zit lekker in je ritme en dit jaar is het voor het eerst dat je jouw goede voornemens wel na komt. Is het alleen jammer dat Ongpst helaas als doel heeft om jou maandelijks op een doordeweekse dag volledig uit je voegen te trekken.
Oktober staat in het teken van feestjes met een thema. Zo worden de eerste Halloween feesten in oktober georganiseerd. Ook is het typisch Duitse bierfeest Oktoberfest nu ook in Nederland doorgebroken. Amber Schutte is deze maand weer diep in de Partyflock agenda gedoken en heeft de leukste feesten met een dresscode op een rijtje gezet, te beginnen met drie grote Oktoberfesten in Nederland.
Club NYX heeft zich in het afgelopen jaar weten te profileren als een serieuze aanvulling op de Amsterdamse uitgaansscene door middel van afwisselende concepten en samenwerkingen en onverwachte performances van internationale artiesten en spraakmakende artiesten van eigen bodem. 1
4 waarderingen
Sam mantha
Rude_­Awakening85
Geweldige tent !!! Altijd goede sfeer :D
MysticMara
Super leuke club!!! :respect: Love the Groovy and Old School sounds :lief:
Bijtjexxx
Echt geweldig, niks lijkt op Nyx......­