Partyflock

Club NYX

Club NYX

NYX (afbeelding)
AdresReguliersdwarsstraat 42
1017 BM
Amsterdam
SiteSite clubnyx.nl
E-mailinfo@clubnyx.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloudtwitteryoutube
op de kaart
Opvolger van Exit.
Concept
Medewerkers
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van NYX via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
614·feesten
12·in de toekomst
602·in het verleden
1·feest elders
11·nieuwsberichten
6·video's
2525·kliks
2800·bezoekers · herkomst
688·unieke bezoekers
186Partyflockfans · herkomst
26.5 KFacebooklikes
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (112 stemmen)
Nieuws
Met één kaartje de veelzijdigheid van meer dan 20 Amsterdamse clubs beleven? Het kan op zaterdag 25 februari aanstaande tijdens de eerste editie van Nacht voor de Nacht.
Hoe kun je het jaar 2017 nou beter beginnen dan in januari meteen wat leuke feestjes te pakken! In samenwerking met Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die zich graag uitdossen voor een feestje.
Nederlands DJ Mesto heeft een exclusieve deal getekend met Spinnin' Records, evenals een co-management deal met MusicAllStars Management. Het is een nieuwe mijlpaal voor de 17-jarige DJ/producer, wiens naam vorig jaar al rondging toen plots bleek dat hij één van de producers was achter de populaire festivalhit 'Bouncybob'. 1
Op zaterdag 22 oktober vindt de eerste editie plaats van Salto Sounds in Club NYX. Deze speciale avond staat in het teken van Gregor Salto & Friends. Met bekende namen uit de house scene als Todd Terry, Boddhi Satva, Roog, Shermanology, Leroy Styles, The G-Team, en natuurlijk Gregor zelf, belooft deze avond de meest swingende van Amsterdam Dance Event te worden.
Aankomende vrijdag 26 februari 2016 is de eigen clubavond van Made in June 'Early Rebel' in Club NYX Amsterdam.
Ongpst MaarWel Lkkr
8 oktober 2015
Je zit lekker in je ritme en dit jaar is het voor het eerst dat je jouw goede voornemens wel na komt. Is het alleen jammer dat Ongpst helaas als doel heeft om jou maandelijks op een doordeweekse dag volledig uit je voegen te trekken.
Oktober staat in het teken van feestjes met een thema. Zo worden de eerste Halloween feesten in oktober georganiseerd. Ook is het typisch Duitse bierfeest Oktoberfest nu ook in Nederland doorgebroken. Amber Schutte is deze maand weer diep in de Partyflock agenda gedoken en heeft de leukste feesten met een dresscode op een rijtje gezet, te beginnen met drie grote Oktoberfesten in Nederland.
Club NYX heeft zich in het afgelopen jaar weten te profileren als een serieuze aanvulling op de Amsterdamse uitgaansscene door middel van afwisselende concepten en samenwerkingen en onverwachte performances van internationale artiesten en spraakmakende artiesten van eigen bodem. 1
Eén van SFFRMKRS's nieuwste muzikale concepten is The Loft! Net als de andere concepten vertegenwoordigt The Loft een sound die fijn, opzwepend en gemaakt is de dansvloer in extase te brengen.
Poesjes en Katers had een geweldige opening in juni met een volle club NYX met de allerfijnste dames, poesjes en kittige katertjes. De tweede editie staat alweer voor de deur en na de monster line-up van de kick-off is het voor jullie niets anders.
3 waarderingen
Rude_­Awakening85
Geweldige tent !!! Altijd goede sfeer :D
MysticMara
Super leuke club!!! :respect: Love the Groovy and Old School sounds :lief:
Bijtjexxx
Echt geweldig, niks lijkt op Nyx......­