Partyflock

De Voorveldse Polder

 

De Voorveldse Polder

op de kaart
Voorveldse Polder (afbeelding)
AdresArienslaan 20
3573 PT
Utrecht
Nederland
SiteSite voorveldsepolder.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Voorveldse Polder via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Voorveldse Polder
De Leuke Festival1 Appic
Statistieken


x
8·feesten
1·in de toekomst
7·in het verleden
10·nieuwsberichten
3·video's
26·kliks
420·bezoekers · herkomst
339·unieke bezoekers
3Partyflockfans
125Facebooklikes
goed·stemresultaat (140 stemmen)
Nieuws
Sef, De Likt, Gallowstreet, Afriquoi, Jacin Trill, Amartey en Singlefeestje te zien op zaterdag 21 juli
Na drie succesvolle edities van Stekker in de Tunnel afgelopen winter is Stekker op 13 augustus weer terug in de Voorveldse Polder voor de zevende editie van Stekker in het Park. De eerste artiesten zijn zowel leden van de Stekker-familie als nieuwe aanwinsten. Stuk voor stuk zwaargewichten in hun klasse die zich gaan laten gelden in het Park, maar natuurlijk ook tijdens Stekker in de Studio.
Tijdens Pinksterweekend kan je weer naar de mooiste venue van Nederland: de expeditiestraat van Hoog Catharijne in Utrecht! Dan ga je niet één, maar twee muzikale nachten tegemoet. Gewoon, omdat het kan! En omdat maandag een feestdag is! Noteer dus alvast zaterdag 14 mei en zondag 15 mei in je agenda!
Studio Stekker Festival breidt dit jaar uit! Voorafgaand aan het festival trekken de artiesten zich een week lang terug in de studio's van Kytopia, wat interessante samenwerkingen oplevert. Daarnaast is de hele week gevuld met exclusieve evenementen.
Om het bijzonder succesvolle Studio Stekker project vanaf dit jaar volledig te integreren met Stekker in het Park gaat het festival vanaf dit jaar verder onder de naam Studio Stekker Festival. De ambitie van de organisatie is om ook tijdens de week meerdere evenementen te organiseren en zo uiteindelijk een meerdaags publieksfestival te worden. Voor het eerst zijn alle artiesten op het festival terug te vinden in de studioweek in Kytopia. Artiesten zoals Mathew Jonson, Brandt Brauer Frick en Culoe De Song geven de sterke muzikale lijn aan die voorgezet wordt uit vorige jaren.
De kogel is door de kerk! Nu poppodium Tivoli definitief haar deuren heeft gesloten en is verhuisd naar het nieuwe muziekpaleis biedt het historische pand op de Oudegracht 245 vanaf deze zomer onderdak aan Kytopia en daarmee ook aan Studio Stekker 2014.
Utrechts festival bouwt voort op vernieuwd programmeringsconcept Stekker in het Park. Utrecht's meest eigenzinnige festival keert op zaterdag 26 juli 2014 voor haar zesde editie terug naar Park Voorveldse Polder. Ook Studio Stekker, de succesvolle studioweek in Kytopia met als kers op de taart Studio Stekker on Stage, krijgt een vervolg. Bovendien zijn de eerste namen voor dit zomerse evenement zoals verwacht mag worden van Stekker weer fris en vooruitstrevend.
Na vier jaarlijkse edities gooit Stekkerfest voor de vijfde editie het roer rigoureus om, en dat gaan bezoekers van het festival onder andere terugzien in de manier waarop de programmering tot stand komt. Maar bovenal: vanaf nu is de naam Stekkerfest verleden tijd en gaat het festival verder als Stekker in het Park, waarvan de eerste editie dit jaar plaats heeft op 27 juli 2013. 10
De volledige muzikale programmering van Stekkerfest, dat dit jaar georganiseerd wordt op 13 en 14 juli 2012 in Park Voorveldse Polder in Utrecht, is bekend! Op vrijdagavond staat een ware concertreeks van live acts op de rol. Zaterdag hebben ook vele DJ's een prominente plek in de eerste tweedaagse editie uit de korte geschiedenis van Utrecht's meest eigen en aardige festival. Het credo: alternatieve elektronische muziek met een nieuwsgierig randje.
Liefhebbers van hartverwarmende, knusse en vriendelijke festivals kunnen zich in het weekend van 13 en 14 juli 2012 vol overgave storten op het meest eigen en aardige festival voor alternatieve en electronische muziek met een speels randje.