Partyflock
 

AFAS stadion

op de kaart
AdresStadionweg 1
1812 AZ
Alkmaar
Nederland
Aanwezigheidwikipedia
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van AFAS stadion via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda AFAS stadion
Laatste feest was op zaterdag 27 april 2019: SLAM! Koningsdag
Statistieken


x
19·feesten
geen·in de toekomst
19·in het verleden
11·nieuwsberichten
27·video's
389·bezoekers · herkomst
268·unieke bezoekers
6Partyflockfans
14·albumfoto's
2·opmerkingen
goed·stemresultaat (143 stemmen)
Nieuws
Tienduizenden bezoekers. 31 acts. 2 podia. 1 festival. SLAM! Koningsdag 2019 was aan! Vanaf de eerste acts op de twee podia ging het uitzinnige publiek los op de beats van ruim 30 acts en dj's.
Corrino Studios is trotse partner geworden van SLAM! Koningsdag. Corrino zal de TV registratie verzorgen van het evenement. Zo is SLAM! Koningsdag op 28 april te zien op SLAM! TV en worden de beelden via verschillende kanalen gedeeld, onder andere via de YouTube kanalen van SLAM!
Famke Louise zal net als vorig jaar te zien zijn op SLAM! Koningsdag. De Youtube film van haar optreden zorgde vorig jaar binnen 1 week voor meer dan 1 miljoen views. 1
Extra stage zorgt voor een nog groter feest op 27 april!
Vandaag heeft de organisatie van SLAM! Koningsdag de eerste namen bekend gemaakt voor SLAM! Koningsdag 2019 in Alkmaar. Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Ummet Ozcan zullen zaterdag 27 april de Mainstage van het leukste Koningsdagfestival van Nederland betreden.
Het leukste Koningsdagfestival van Nederland ook dit jaar weer in Alkmaar. 1
Radiozender SLAM! brengt tijdens SLAM! Koningsdag in Alkmaar een muzikaal eerbetoon aan de vorige week overleden DJ Avicii.
De 12e editie van SLAM! Koningsdag is zojuist aangekondigd op radiozender SLAM!. De afgelopen jaren is het dance event in Alkmaar uitgegroeid tot een waar Koningsdagfestival.
Alle 30.000 kaarten voor SLAM! Koningsdag zijn uitverkocht. SLAM! viert Koningsdag samen met bekende Nederlandse dj's als Fedde Le Grand, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Nicky Romero, Oliver Heldens en W&W en hiphopacts als Kraantje Pappie en Lil' Kleine.
vrijdag 10 februari, gingen de eerste early bird kaarten van SLAM! Koningsdag in de verkoop 2

2 opmerkingen