Partyflock

AFAS stadion

AFAS stadion

op de kaart
AdresStadionweg 1
1812 AZ
Alkmaar
Aanwezigheidwikipedia
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van AFAS stadion via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda AFAS stadion
4765 bezoekers
Statistieken


x
18·feesten
1·in de toekomst
17·in het verleden
5·nieuwsberichten
1·video
381·bezoekers · herkomst
263·unieke bezoekers
4Partyflockfans · herkomst
14·albumfoto's
2·opmerkingen
goed·stemresultaat (134 stemmen)
Nieuws
Radiozender SLAM! brengt tijdens SLAM! Koningsdag in Alkmaar een muzikaal eerbetoon aan de vorige week overleden DJ Avicii.
De 12e editie van SLAM! Koningsdag is zojuist aangekondigd op radiozender SLAM!. De afgelopen jaren is het dance event in Alkmaar uitgegroeid tot een waar Koningsdagfestival.
Alle 30.000 kaarten voor SLAM! Koningsdag zijn uitverkocht. SLAM! viert Koningsdag samen met bekende Nederlandse dj's als Fedde Le Grand, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Nicky Romero, Oliver Heldens en W&W en hiphopacts als Kraantje Pappie en Lil' Kleine.
vrijdag 10 februari, gingen de eerste early bird kaarten van SLAM! Koningsdag in de verkoop 2
SLAM! Koningsdag zal dit jaar groter zijn dan ooit. Voor het vijfde jaar op rij organiseert radiozender SLAM! een feest op Koningsdag, inmiddels uitgegroeid tot het grootste Oranje outdoor dance event van Nederland. Op 27 april strijkt SLAM! neer naast het AFAS Stadion in Alkmaar, dit jaar is er ruimte voor maar liefst 30.000 bezoekers. Ook dit jaar zorgen de beste Nederlandse DJ's en hiphopacts voor een spetterende line-up. De kaartverkoop voor SLAM! Koningsdag gaat van start op vrijdag 10 februari.

2 opmerkingen