Partyflock
 

Sportpark Riekerhaven

op de kaart
AdresOverschiestraat 190
1062 XK
Amsterdam
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Riekerhaven via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Riekerhaven
Laatste feest was op zaterdag 23 februari 2019: Overwinteren Festival
Statistieken


x
25·feesten
geen·in de toekomst
25·in het verleden
18·nieuwsberichten
2·fotoshoots
273·foto's
35·video's
2·video's met alleen muziek
4529·bezoekers · herkomst
2694·unieke bezoekers
7Partyflockfans
17·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (693 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 23 februari wordt Riekerhaven omgetoverd tot een winterfestival waar Mokum's favorieten je hosten voor een onvergetelijke midwinter dag en –nacht.
Overwinteren
1 november 2018
Wanneer de winter nét te lang geduurd heeft, wanneer de zon het meest gemist wordt, de nachten het donkerst zijn, wanneer we het liefst willen buiten spelen, wanneer we willen overwinteren.
Doorgaans bekend als 'Pleinvrees Heroes' gaat het jaarlijkse evenement van Pleinvrees in 2016 door onder de noemer 'Pleinvrees Festival'. Dit jaar valt de eerste zaterdag in september op de derde en zal Pleinvrees Festival 2016 op deze datum plaatsvinden. Vandaag is de organisatie naar buiten gekomen met de volledige line-up voor het festival en – erg verrassend – nieuw artwork en website! 5
Het evenement en haar hosting partijen zijn al enige tijd aangekondigd, maar gisteren maakte het festival haar line-up bekend. Het festival, geïnitieerd vanuit de ijzersterke clubavond Super Social, haar enerverende thuisbasis de Chicago Social Club en de populaire Waterkant, slaat haar handen ineen met een serie verrassende hosting partijen: Disco Dolly en Baskets & Puma.
Amsterdam Live On Stage is op zaterdag 25 juli terug op Sportpark Riekerhaven met optredens van o.a. GoldFish, Jett Rebel, Thomas Jack. Het festival vindt voor de derde keer plaats na 2 eerder onvergetelijke edities. Met 3 stages is het dit jaar weer een smeltkroes van verschillende stijlen. Pop, Dance, tropical house en rock komen allemaal aan bod. 3
Op 27 juni 2015 vindt de derde editie van Nomads Festival plaats. Na twee uitverkochte edities in 2013/2014 wordt dit jaar wederom Sportpark Riekerhaven als locatie gebruikt. Hier zullen rond de 5.000 nomaden verschijnen, waarvan inmiddels al 80% van de verwachte bezoekers een 'Eagle' heeft bemachtigd.
Verknipt zijn we natuurlijk allemaal een beetje, daarom nodigt Verknipt Festival je uit om mee op avontuur te gaan op 4 juli. Zoals jullie gewend zijn, is Verknipt altijd een tikje anders dan de rest en er is daarom ook weer een knotsgekke line-up samengesteld met een mix van oude bekenden, aanstormend talent en internationale headliners.
Straf_werk presenteert vandaag het eerste deel van de line-up. Na twee onvergetelijke uitverkochte edities, keert Straf_werk festival ook deze zomer terug. De derde editie van Straf_werk Festival zal op zaterdag 22 augustus plaatsvinden. Voor deze editie heeft Straf_werk o.a. Jamie Jones, Huxley & Henrik Schwarz (live) uitgenodigd.
Op 16 mei organiseert fashion webshop ModeMusthaves.com het eerste échte Fashion Festival van Nederland genaamd; Fierce. Fierce Fashion festival creeërt een omgeving waar fashion liefhebbers zich kunnen onderdompelen in een wereld waarbij de nieuwste trends op fashion, -beauty en muzikaal gebied de hoofdrol spelen. Op het festival zal één stage aanwezig zijn met een tal aan bekende artiesten. De line-up is nog top secret maar wordt via de social mediakanalen van Fierce bekend gemaakt.
Het eerste Pleinvrees festival is deze zomer eindelijk een feit. Een dag vol met de fijnste melodieën sluit Pleinvrees Heroes op zaterdag 6 september het festivalseizoen af. Op een groene, mooie en veelzijdige locatie in Amsterdam zullen ze 23 Heroes, verdeeld over drie stages, aan het werk zetten