Partyflock

BIRD

AdresRaampoortstraat 26
3032 AH
Rotterdam
SiteSite bird-rotterdam.nl
E-mailinfo@bird-rotterdam.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
op de kaart
Medewerkers
Informatie
BIRD (podium & restaurant) heeft jazz als uitgangspunt, maar maakt ook uitstapjes naar hiphop, soul, funk en nieuwe elektronica.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van BIRD via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
579·feesten
8·in de toekomst
571·in het verleden
2·feesten elders
27·nieuwsberichten
1·virtuele tour
9·video's
1790·kliks
1628·bezoekers · herkomst
485·unieke bezoekers
113Partyflockfans · herkomst
35.8 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (105 stemmen)
Nieuws
The Grapevyne
10 juli 2017
Zaterdag 02 september '17 brengt The Grapevyne je wederom een onvervalste old-school-ninetiesparty met de beste r&b- en phiphop.
The Grapevyne
15 maart 2017
Zaterdag 06 mei'17 doet The Grapevyne het even anders en brengt je een R&B en HipHop special, vol met de hits uit de 90's en '00's.
Zaterdag 04 maart 17 brengt The Grapevyne je wederom een onvervalste old-school-ninetiesparty met de beste r&b- en hiphop.
Zaterdag 19 november '16 wordt de verjaardag gevierd van de gezelligste 90's RNB & HipHop party van Rotterdam, The Grapevyne! Op het 3-jarig bestaan, maken we er weer een dik feestje van zoals er van ons verwacht mag worden.
Na een zwoele lente editie met close friends Mr Nice Guy (Biergarten) en Heaz (CHIPS) is Galore zaterdag 2 juli terug in BIRD! Ook ditmaal zullen ze voor een verfrissende vibe zorgen, waardoor jij de gehele nacht kan dansen op je favoriete tunes. De kenner weet als geen ander dat ook de komende editie een wilde nacht zal worden!
Op vrijdag 11 december is Hoelahoep jarig en dat mag gevierd worden! Speciaal voor deze avond halen ze alles uit de kast om jullie een on-ver-ge-te-lij-ke avond te bezorgen met een aantal tropische verrassingen!
Bezige bijtjes, de mannen van Kraak & Smaak. Sinds het verschijnen van hun debuutplaat tien jaar geleden, stond het trio op festivals all over the world, maakten ze remixes voor o.a. Röyksopp, Moby, Lee Fields en Maxwell en schudden ze en passant nog even een eigen label uit de mouw. Gelukkig zijn ze af en toe ook nog in Nederland te vinden, en in Rotterdam, en in BIRD.
Zaterdag 21 maart vindt er weer een Grapevyne editie plaats. Na een mooie opkomst tijdens het 1-jarig bestaan in november, belooft de eerste party van 2015 weer een top avond te worden.
Rotterdam- Liefhebbers van diepe bassen en hard hitting drums opgelet. Vrijdag 13 februari is Rocket Science x Spherials terug in BIRD en trakteert mobile-app Spherials op een wel heel bijzondere special guest. De nummer elf van de Resident Advisor Top 100 van 2014!
In Rotterdam zijn de 5 elementen van hiphop overal te vinden: van de breakers in het Hiphophuis tot de graffiti painters in de lugubere zijstraatjes. Door sommige wordt de stad zelfs gezien als 'de' Hiphophoofdstad van Nederland, daarom mag een avond als 'Galore' helemaal niet ontbreken! 1