Partyflock

Fort bij de Vechten

Fort bij de Vechten

AdresMarsdijk 2
3981 HE
Bunnik
Telefoon+31 30 65 65 285
SiteSite fortvechten.nl
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Fort bij de Vechten via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Fort bij de Vechten
Laatste feest was op zaterdag 6 mei 2017: Geheime Liefde
Statistieken


x
21·feesten
geen·in de toekomst
21·in het verleden
4·nieuwsberichten
2·fotoshoots
42·foto's
11·video's
352·kliks
1305·bezoekers · herkomst
912·unieke bezoekers
12Partyflockfans · herkomst
16·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (386 stemmen)
Nieuws
Ben je klaar om jouw vrijheid nog écht goed te vieren? De programmering van de allerlaatste Mumbai Color Festival is compleet!
Al vanaf 2013 wordt Fort Vechten succesvol omgetoverd tot het kleurrijke Mumbai Color Festival. Op Bevrijdingsdag (5 mei) vieren we de vrijheid voor de laatste keer op onze eigenwijze, kleurrijke manier! Beschilder je beste vrienden, gooi kleurpoeder over je crush en dans in een wolk van dwarrelende kleuren en dampende house tot zelfs familie je niet meer herkent… 1
Zon, feest en héél véél kleurtjes: aanstaande donderdag belooft het waanzinnig lekker weer te worden! Onder anderen FeestDJRuud, La Fuente, Dirtcaps, Bougenvilla en Kris Kross Amsterdam hebben de zonnebrand dus al klaar staan... Vier jij Bevrijdingsdag op Mumbai Color Festival?
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In mei staan er weer veel opvallende en coole feesten en evenementen op de agenda. Ook hebben we twee vette festivals tijdens Hemelvaart en een zomerse party voor de tweede Pinksterdag voor jullie gevonden!