Partyflock

Fort bij de Vechten

 

Fort bij de Vechten

op de kaart
Fort bij de Vechten (afbeelding)
AdresMarsdijk 2
3981 HE
Bunnik
Nederland
SiteSite fortvechten.nl
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Fort bij de Vechten via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Fort bij de Vechten
33 Plus XL Party · Silent Disko
Geheime Liefde58 bezoekers
HRFST Festival2 Appic
Statistieken


x
32·feesten
3·in de toekomst
29·in het verleden
6·nieuwsberichten
2·fotoshoots
42·foto's
13·video's
447·kliks
1639·bezoekers · herkomst
1085·unieke bezoekers
14Partyflockfans
16·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (526 stemmen)
Nieuws
Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen… De herfst komt eraan! HRFST Festival strijkt opnieuw neer in Fort bij Vechten te Bunnik. Verwacht de fijnste Tech- en Deephouse op een bijzondere locatie in Fort Vechten, met verschillende knusse area's, de lekkerste gebrouwen bieren en de bekende intieme HRFST sfeer. 2
Hrfst ligt op de loer
4 augustus 2017
Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen. De herfst komt eraan! Verwacht de fijnste Tech- en Deephouse op een bijzondere locatie in Fort Vechten, met verschillende knusse area's, de lekkerste gebrouwen bieren en de bekende intieme HRFST sfeer.
Ben je klaar om jouw vrijheid nog écht goed te vieren? De programmering van de allerlaatste Mumbai Color Festival is compleet!
Al vanaf 2013 wordt Fort Vechten succesvol omgetoverd tot het kleurrijke Mumbai Color Festival. Op Bevrijdingsdag (5 mei) vieren we de vrijheid voor de laatste keer op onze eigenwijze, kleurrijke manier! Beschilder je beste vrienden, gooi kleurpoeder over je crush en dans in een wolk van dwarrelende kleuren en dampende house tot zelfs familie je niet meer herkent… 1
Zon, feest en héél véél kleurtjes: aanstaande donderdag belooft het waanzinnig lekker weer te worden! Onder anderen FeestDJRuud, La Fuente, Dirtcaps, Bougenvilla en Kris Kross Amsterdam hebben de zonnebrand dus al klaar staan... Vier jij Bevrijdingsdag op Mumbai Color Festival?
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In mei staan er weer veel opvallende en coole feesten en evenementen op de agenda. Ook hebben we twee vette festivals tijdens Hemelvaart en een zomerse party voor de tweede Pinksterdag voor jullie gevonden!