Partyflock
 

Balkenhaven

op de kaart
afbeelding Balkenhaven
AdresSymon Spiersweg
1506
Zaandam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Op fietsafstand van Amsterdam ligt het Balkenhaven terrein in Zaandam Dit unieke festival terrein bied uitzicht op het druk bevaren Noordzee kanaal.
Boek een overnachting in of in de buurt van Balkenhaven via Booking.com.
31 augustus 2019
Foto's, Crazy Wonderland, 31 augustus 2019, Balkenhaven, Zaandam
27 april 2017
Foto's, Royaal Kabaal, 27 april 2017, Balkenhaven, Zaandam
13 juli 2013
Foto's, 18hrs festival, 13 juli 2013, Balkenhaven, Zaandam
Nieuws
Crazy Wonderland festival is in een paar jaar tijd een begrip geworden in Nederland met 7 stages en elk jaar ruim van te voren uitverkocht. Er wordt al een jaar lang toegeleefd naar dit spectakel en In de pre sale die na het festival voor een dag werd aangezet werden al een paar duizend kaarten verkocht.
Crazy Wonderland is op weg om in een record tempo uit te verkopen. De allerlaatste 350 normale tickets worden nu verkocht. ( daarna alleen nog een paar honderd late bird tickets ) De VIP is al uitverkocht. Het gaat wonderbaarlijk snel.
Het festival van het jaar is toch echt op 31 augustus <>! Crazy Wonderland festival is niet zomaar een festival het is een totaalbeleving. Het feest bij uitstek als je houdt van goede muziek, het allerbeste entertainment, interactie met het publiek, leuke festiviteiten, kraampjes en dat gemixt met heel veel mooie leuke mensen.
Crazyland is alweer 2 weken geleden en nog steeds praten de mensen er over na. Met deze mooie aftermovie krijgen de mensen alweer zin in de volgende feesten. En al duurt dat nog even. de feesten zullen weer net zo leuk worden en gaan ook zeker ruim van te voren uitverkocht.
Crazyland was weer een lekker feest met alles wat nodig is om het geweldig te vinden. De mensen hebben gestemd achteraf en zowel op Partyflock als op SDC staat het feest als geweldig omschreven. Dank daarvoor. Nu de lente gaat aanbreken en de vogels weer zingen in de ochtend krijg je ook weer zin in de festivals.
Op 13 juli staat alweer de negende editie van 18HRS Festival op het programma. Het unieke festival waar je niet om 23:00 aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren. Verspreid over maar liefst 6(!) stages kunnen de bezoekers van 12:00 tot 06:00 genieten aan de oevers van het Noordzeekanaal. Dit jaar met grootheden als Claptone, Headstrong & Noir op het programma. 2
Het is weer gelukt om Crazyland een maand van te voren uit te verkopen. Dat is een teken dat de mensen er weer super veel zin in hebben. Als jullie je best doen om je aan het thema te houden, dan wordt het weer een feest om niet snel te vergeten. 3
Booming New Year was een heerlijk ouderwets gezellig feest met alleen maar leuke mensen. En dat is goed te zien in de aftermovie waar we ons best hebben gedaan om jullie een sfeerimpressie te geven. En juist die goede sfeer is er ook altijd op Crazy Wonderland Festival. En in 2018 is het festival omgedoopt tot de grote verrassing van dat jaar.
Snowbass Festival
24 januari 2019
De Snowbass aprés-ski koorts loopt al hoog op. Met nog maar 10% van de regular tickets beschikbaar belooft het ein waar winters spektakel te worden. 16 februari kunnen jullie genieten van de beste freestyle, hardstyle, ouwe klappers en aprés-ski verdeeld over 5 area's. Daarnaast zullen we het decor, het eten en de activiteiten weer optimaal afstemmen op die heerlijke aprés-ski vibe.
B.I.T.C.H summer editie op 15 juni was in een paar dagen al online uitverkocht! Nu zijn er nog wat kaarten bij onze voorverkoop winkels door Nederland. Deze winkels staan klaar voor u om deze week de kaarten te verkopen. Let op de kaarten worden vanaf maandag uit gereden en dat kan tot zaterdag duren. Houd het goed in de gaten en bel de winkels wanneer zij denken dat de kaarten er liggen.

2 waarderingen

Baukekobus
Super
Splash

5 opmerkingen

Dat is toch het terrein van de Hemkade?
 
Hey enroc, volgens de kaart heb je helemaal gelijk.­
Uitspraak van ENROC op woensdag 23 maart 2011 om 14:31:
Dat is toch het terrein van de Hemkade?

Volgensmij ook :P ging ik ook al naar kijken :yes:
Ben er zaterdag voor het eerst geweest.­ Echt heel gezellig gehad.­ 1 dingetje vond ik wel jammer, dat het buiten niet verder ging.­ Maar al met al zeer geslaagd.­