Partyflock

Balkenhaven

Balkenhaven

AdresZaanderhoorn
1506
Zaandam
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Balkenhaven via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Balkenhaven
72 bezoekers
448 bezoekers
594 bezoekers
Statistieken


x
19·feesten
3·in de toekomst
16·in het verleden
66·nieuwsberichten
2·fotoshoots
438·foto's
41·video's
7435·bezoekers · herkomst
5406·unieke bezoekers
17Partyflockfans · herkomst
126·albumfoto's
5·opmerkingen
2·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (2171 stemmen)
Nieuws
Crazy Wonderland Festival 2018. Dat duurt nog een jaar , maar na afgelopen zaterdag stond de mailbox op ontploffen met allemaal super mooie leuke en lieve berichten dat het festival zo gaaf was. "Leukste festival van het jaar" hebben we meerdere keren gekregen. 1
Crazy Wonderland barst bijna los en om het jullie nog leuker te maken hebben wij de laatste info:
Het Pleasure Island festival verkoopt ieder jaar sneller uit, maar dit had de organisatie niet durven dromen. Een maand voor het feest gaan de allerlaatste kaarten alweer over de toonbank. Het is een unieke mijlpaal van de organisatie. 2
Dat de voorverkoop veel harder gaat dan vorig jaar was al bekend. Dat we nu de laatste 900 kaarten gaan verkopen nog niet. Elke dag gaan de kaarten sneller.
Keihard is het toverwoord van dit jaar voor Pleasure Island Crazy Wonderland. Keihard ook omdat de voorverkoop 10 x harder gaat dan vorig jaar.
Pleasure Island Crazy Wonderland heeft een grote toestroom van bezoekers die dit feest echt niet willen missen zo blijkt dit jaar. Wij liggen tussen de 500 en 750 kaarten voor op vorig jaar legt de organisatie uit.
Pleasure island Crazy Wonderland 2017 loopt een aardig stukje voor op vorig jaar met de voorverkoop. Dat is voor de organisatie een veelzeggend teken. Oa dat de mensen het vorig jaar super vonden en dat de mensen er nu al veel zin in hebben.
Pleasure island Crazy Wonderland komt met een grandioze line up voor de main met een echte headliner als afsluiter! We hebben niemand minder dan Bingo Players kunnen krijgen als afsluiter! 2
Pleasure island is in 2017 een festival om niet te missen. Na een reeks super edities de laatste jaren merkt de organisatie dat het festival helemaal terug is op de kaart.
Op zaterdag 8 juli vindt editie nummer zeven van het steevast uitverkochte 18hrs Festival plaats. Het festival waar je niet om 23:00 al aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren! 1
2 waarderingen
Baukekobus
Super
Chanel en Rechairo
Splash

5 opmerkingen

Dat is toch het terrein van de Hemkade?
Hey enroc, volgens de kaart heb je helemaal gelijk.
Uitspraak van ENROC op woensdag 23 maart 2011 om 14:31:
Dat is toch het terrein van de Hemkade?

Volgensmij ook :P ging ik ook al naar kijken :yes:
Ben er zaterdag voor het eerst geweest. Echt heel gezellig gehad. 1 dingetje vond ik wel jammer, dat het buiten niet verder ging. Maar al met al zeer geslaagd.