Partyflock

Gashouderpodium Dedemsvaart

Gashouderpodium Dedemsvaart

op de kaart
AdresOude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart
Nederland
SiteSite gashouderdedemsvaart.nl
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Gashouderpodium Dedemsvaart via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Gashouderpodium Dedemsvaart
Laatste feest was op vrijdag 14 juni 2013: D-DAE outdoor festival DJ battle
Statistieken


x
4·feesten
geen·in de toekomst
4·in het verleden
5·nieuwsberichten
24·video's
257·kliks
58·bezoekers · herkomst
48·unieke bezoekers
goed·stemresultaat (16 stemmen)
Nieuws
Vrijdagavond 24 mei is het zover! De start van de D-DAE Outdoor Festival dj battle. De organisatie is in handen van Stichting Hollands Talent. De competitie vindt plaats in het Gashouderpodium dedemsvaart te Dedemsvaart.
De 20-jarige Mickey House aka Joey Seraos (Jazzlyn Soares), winnaar van de Beste DJ van Nederland 2012, komt naar Dedemsvaart. Hij zal op zaterdag 23 juni optreden tijdens de tweede editie van het Dedemsvaart Dance Event (D-DAE) op het Kalkoventerrein.
De tijden van ijs en lage temperaturen zijn gelukkig weer voorbij. Ze maken weer plaats voor de vele zonnestralen en blauwe lucht. Echte muziekliefhebbers kijken weer uit naar het nieuwe festival seizoen. Een zomer waarin het Dedemsvaart Dance Event (D-DAE) weer terugkomt!
Op zaterdag 16 juli 2011 organiseert Stichting Hollands Talent het Dedemsvaart DAnce Event 'D-DAE'. Met dit gratis openluchtfestival wil de stichting voornamelijk de jongeren en jongvolwassenen bereiken die verder weinig binding hebben met de georganiseerde activiteiten in Dedemsvaart en omgeving. Uiteraard zijn alle jongeren van harte welkom om kennis te komen maken met het Dedemsvaart DAnce Event', aldus Arsanio Wiet, voorzitter van Stichting Hollands Talent.
Urban peeps, Dirty house lovers en dance liefhebbers listen up. Eindelijk, eindelijk……eindelijk is het zover. Zaterdag 16 juli 2011, de grote dag, the beginning, le moment suprême. Dan organiseert Stichting Hollands Talent de eerste grote “D-DAE” D-Dae, free outdoor festival. 4