Partyflock

Festivalterrein Hennemeeuwis

Festivalterrein Hennemeeuwis

op de kaart
AdresPeerderbaan
3910
Neerpelt
België
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Hennemeeuwis via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Hennemeeuwis
Laatste feest was op zaterdag 13 oktober 2018: Koekwaus Festival
Statistieken


x
8·feesten
geen·in de toekomst
8·in het verleden
5·nieuwsberichten
251·bezoekers · herkomst
228·unieke bezoekers
1Partyflockfan
21·albumfoto's
goed·stemresultaat (80 stemmen)
Nieuws
Na een prachtige eerste editie van koekwaus festival, is het marginaalste feest van Limburg terug voor een tweede editie.
Rock Hennemeeuwis
20 september 2018
Rock Hennemeeuwis pakt uit op eerste editie met Rowwen Hèze.* 12 oktober vindt er een splinternieuw festival plaats in Neerpelt. Onder de naam Rock Hennemeeuwis zullen ze een avond aanbieden met live-muziek en after-Dj.
Muziek waarvan je benen niet stil kunnen blijven staan, alcoholische dranken en een foute outfit, dit zijn de sleutelwoorden voor het gloednieuwe Koekwaus festival. Vrijdag 1 juni vindt dit nieuwe avond-festival plaats in Neerpelt.
Masquerade is dit jaar terug met hun 8ste editie van Masquerade Classix, en steviger dan ooit daar voor. Waarbij de nadruk tijdens vorige edities voornamelijk lag op retro en house classics, slaan ze dit jaar een andere weg in.
Zondag 17 juli is partyconcept Sneakerz van 13.00 tot 23.00 uur te gast op outdoor dance festival Neverland in België (recreatieterrein Hennemeeuwis, Neerpelt). Sneakerz geeft een aantal winpakketten weg met vrijkaarten, cd's en slippers. Meedoen? Check dit bericht.... 1