Partyflock

T Kwadraat

 

T Kwadraat

op de kaart
T Kwadraat (afbeelding)
AdresOlympiaplein 383
5022 DX
Tilburg
Nederland
SiteSite horecatkwadraat.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van T Kwadraat via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda T Kwadraat
Reunion KingsNight XXL3 Appic
Manie, Orlando
Statistieken


x
16·feesten
1·in de toekomst
15·in het verleden
3·nieuwsberichten
9·video's
548·kliks
323·bezoekers · herkomst
311·unieke bezoekers
3Partyflockfans
1.1 KFacebooklikes
59·albumfoto's
1·opmerking
goed·stemresultaat (148 stemmen)
Nieuws
Ineens was Tilburg een Oud en Nieuw feest rijker en wat voor één! In de gigantische sporttempel het T Kwadraat stond ineens 'We Love 2015' in de agenda. Omdat het bijna zover is, werd Milou Lankester van Anyday Events aan de tand gevoeld over dit nieuwe fenomeen!
Toen een paar weken geleden bekend werd gemaakt dat Tilburg er een nieuw evenement bij heeft tijdens oud en nieuw waren de reacties overweldigend! De early bird kaarten waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Veel mensen lijken opgelucht adem te halen nu er ein-de-lijk een evenement is voor de liefhebbers van de hardere stijlen en de retro classics uit het rijke verleden. De zalen gaan om 21.00 uur open en om 0.00 uur is het feest al lang los gebarsten! Uiteraard wordt er afgeteld en knal je het nieuwe jaar in!
Oud en Nieuw is een groot evenement rijker! Op woensdag 31 december zal in Tilburg het T Kwadraat omgetoverd worden tot een groot pretpark van Beats! Het T Kwadraat is sinds een aantal jaar het gigantische sportcentrum in de Tilburgse wijk Stappegoor direct langs de A58! Sinds vorig jaar bestaat de Stadsporthal ook niet meer en werd het dus hoog tijd dat er een evenement zou komen in de gigantische hal van het T Kwadraat. 3

1 opmerking