Partyflock

Leijpark

Leijpark

op de kaart
AdresLeijpark
5022AX
Tilburg
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Leijpark via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Leijpark
2 gratis7 Partyflock
Bizzey, ChildsPlay, Jebroer, Johnny 500, Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine, Outsiders, Trobi
Statistieken


x
29·feesten
1·in de toekomst
28·in het verleden
13·nieuwsberichten
3·fotoshoots
350·foto's
31·video's
6218·bezoekers · herkomst
3741·unieke bezoekers
18Partyflockfans · herkomst
540·albumfoto's
1·waardering
goed·stemresultaat (1926 stemmen)
Nieuws
Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, ChildsPlay, Kris Kross Amsterdam, Johnny 500, Outsiders en Trobi staan 19 augustus op Dancetour Tilburg. Dancetour Tilburg blijft gratis toegankelijk en vindt plaats in het Leijpark. 1
Op Hemelvaartsdag was het traditiegetrouw weer tijd voor Dancetour Lelystad. Met Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en Giocatori was dat één groot feest. 1
Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en Giocatori staan op Dancetour Lelystad. 1
Op zaterdag 30 juni vindt de 6de editie plaats van Back 2 the 90's in 't Leijpark te Tilburg. De organisatie van het festival, dat geheel in het teken staat van muziek uit de jaren '90, heeft voor het eerst Gigi D'Agostino weten te strikken. 14
Het gratis toegankelijke Dancetour keert dit jaar met Hemelvaart terug in het Leijpark.
Het radiostation SLAM! en Dancetour gaan samenwerken onder de naam SLAM! Presents Dancetour. Op 9 verschillende locaties door heel Nederland land komen de twee merken met festivals voor duizenden danceliefhebbers.
Over iets meer dan een maand start het 13e Dancetour seizoen. Traditiegetrouw is in Arnhem met Pasen de eerste editie. Dit jaar bezoekt Dancetour 11 steden van Leeuwarden tot Maastricht. Het Dancetour Projects programma is verder uitgebreid en richt zich op onderwijs, talentenontwikkeling en jongeren met een beperking. Nieuw dit jaar is een leeftijdsgrens van 16 jaar.
Tilburg is weer helemaal klaar voor Dancetour. De line-up is bekend en hij is niet gevuld met de minste namen, de volgende DJ's zijn aanwezig; Kill The Buzz, The Partysquad, Jordy Dazz, Quintino, Dannic en W&W. Schrijf 30 augustus alvast in je agenda, want dit wil je niet missen.
Nog een maand te gaan en dan barst het Dancetourseizoen weer in alle hevigheid los. Ook dit jaar heeft Dancetour 12 steden kriskras door Nederland op het programma staan voor een bezoek. Verschillende DJ's van regionale, nationale en zelfs internationale allure maken dit seizoen hun opwachting. Grote namen als Martin Garrix, Showtek en Lucien Foort zullen niet ontbreken.
Space Dimension Controller, Tom Trago, Locked Groove, Saschienne en Raymond Bloomberg komen naar het Kindergarten Festival, 10 mei in Tilburg. Dat liet de organisatie van het festival vandaag weten. Eerder werden al De Sluwe Vos, Caïro Liberation Front, Compact Disk Dummies, Schoolplein en Heftone bekend gemaakt.
1 waardering
Jasper ®
Feesten in parken.. Altijd super!! :D