Partyflock

Tolhuistuin

Tolhuistuin

op de kaart
Tolhuistuin (afbeelding)
AdresTolhuisweg 2
1031 CL
Amsterdam
Nederland
Telefoon+31 20 626 4521
SiteSite tolhuistuin.nl
E-mailinfo@tolhuistuin.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Informatie
De Tolhuistuin ligt recht tegenover het Centraal Station van Amsterdam. Bij de uitgang aan de Noordzijde neem je de gratis pont 'Buiksloterweg' om het IJ over te steken. De Tolhuistuin ligt na uitstappen meteen links.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Tolhuistuin via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
104·feesten
5·in de toekomst
99·in het verleden
11·nieuwsberichten
6·video's
1343·kliks
1331·bezoekers · herkomst
975·unieke bezoekers
94Partyflockfans · herkomst
25.7 KFacebooklikes
11·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (220 stemmen)
Nieuws
Deze Halloween maakt Pennywise kennis met Barbie en komt Chucky buitenspelen. Het speelgoed uit je kindertijd komt namelijk wrede wraak nemen tijdens Toyland!
Met gruwelijk veel enthousiasme presenteren wij van Amsterdam Spook de 17de editie van ons Halloween-kostuumfeest in Amsterdam. Eén ding is zeker – in 2017 nemen we je mee naar een duistere en macabere plek. Een plek waar je je altijd veilig hebt gevoeld. Want deze Halloween komen Jigsaw, Chucky, Barbie en ander speelgoed uit je kindertijd samen om wrede wraak te nemen tijdens Toyland.
Dekmantel Festival is het eerste festival in Nederland dat voor 100% overstapt op duurzame biobrandstof. Het Amsterdamse bos en Dekmantel zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met GoodFuels, een specialist op het gebied van geavanceerde biobrandstoffen. 1
De hardere stijlen van de dancemuziek zijn mateloos populair en ook wereldwijd geniet het hardere werk steeds meer aanzien. Na de volledig uitverkochte zesde editie van Hard Dance Event in de Melkweg werd duidelijk dat een upgrade nodig was. Om tegemoet te komen aan alle vraag, zal HDE verhuizen naar een grotere locatie. Op 20 oktober 2016 vindt de zevende editie plaats in de Tolhuistuin. Hier kunnen meer bezoekers de panels en masterclasses bijwonen en de locatie is ook nog eens gemakkelijker te bereiken. 1
Carry On Regardless! Het gesprek van de dag wat door de underground scène zal denderen. In de Tolhuistuin (Paradiso Noord) zal 3 april van 22:00 tot 6:00 namelijk een nieuw concept plaatsvinden genaamd Carry on Regardless. Met een line-up van internationale allure lijkt het er op dat er geen halve maatregelen worden genomen. Met gevestigde namen als Darren Emerson, Dave Seaman, Remy Unger, Per, JP, Moritz, Lone Striker, Paul Hazendonk, David Hülsken (Live), Rubzman vs Lady Ace, C-Jay en Niels Marieé belooft dit een memorabele nacht te worden. 1
Het platenlabel Magnetron Music bestaat tien jaar en dat wordt de aankomende maanden groots gevierd met tal van evenementen. De kick-off vindt plaats op donderdag 15 januari op het Eurosonic Festival. Magnetron Music host samen met agentschap Topbillin' een feestje op dé plek voor elektronische muziek in Groningen: Paradigm met o.a. Magnetron artiesten zoals De De Jeugd van Tegenwoordig, Falco Benz en Rimer London. In februari gaat de '10 Years of Magnetron Music; now we're talking!' clubtour van start.
Zaterdag 13 december 2014 verruilen The Flexican & Sef éénmalig hun thuisbasis Paradiso voor de intieme setting van Paradiso Noord in de Tolhuistuin. Het populaire clubconcept Yours Truly kiest ditmaal voor een allnighter, waarbij initiatiefnemers The Flexican & Sef de muzikale invulling voor eigen rekening nemen.
Het jaarlijkse Halloween Hairball verkleedfestijn is op vrijdag 31 oktober terug en dit keer is het circus afgereisd naar Paradiso Noord - Tolhuistuin! Laat je baard groeien, plak een snor op je bovenlip en zet de wildste pruik op die je kunt vinden. hoe hariger hoe beter!
Op zaterdag 20 april vindt de tweede editie van Klear plaats in de Tolhuistuin, in Amsterdam. Een uitzonderlijke locatie die voor het eerst wordt aangedaan. Voorgaande editie stond Kaytranada in een uitverkocht Pllek. Dit keer zijn de mannen van het label Pelican Fly aan zet.
In Trouw, Overhoeks en de Tolhuistuin kun je vanaf 2013 het klokje rond dansen. Ook De Overkant in de Kromhouthal op het oude Storkterrein en de horecaondernemers in Westerpark krijgen toestemming 24 uur te programmeren. 5