Partyflock

Paviljoen 't Twiske

 

Paviljoen 't Twiske

op de kaart
AdresNoorderlaaik 8
1511 BX
Oostzaan
Nederland
SiteSite paviljoentwiske.nl
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Twiske via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Twiske
Laatste feest was op zaterdag 21 juli 2018: Welcome to the Future Festival
Statistieken


x
8·feesten
geen·in de toekomst
8·in het verleden
4·nieuwsberichten
1·fotoshoot
153·foto's
15·video's
427·kliks
727·bezoekers · herkomst
642·unieke bezoekers
4Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (203 stemmen)
Nieuws
Met een sterke focus op left-wrap field elektronische muziek zal het festival net zoals voorgaande edities muziekliefhebbers voorzien van een intieme en muziek-georiënteerde festival dag, dit jaar met een derde stage erbij.
Na het succes van afgelopen jaar brengen Breakfast Club & Les Enfants Terribles je op zaterdag 17 augustus de tweede editie van Wave Festival. Het meest knusse buitenfeest van Amsterdam strijkt weer neer in de groene omgeving van Paviljoen 't Twiske. Voor maar 21,50 euro brengen de organisaties een topprogramma met zes internationale artiesten naar de wateren aan het groene Twiske.
Omdat na een festivaldag voor velen de koek nog lang niet op is is het nu tijd om After the Wave te lanceren. Club Up en de De Kring openen beide hun deuren zodat de fijne vibes van overdag op gepaste wijze en tot diep in de nacht door kunnen worden gezet.
Op zaterdag 4 augustus slaan Breakfast Club & Let de handen ineen met de lancering van een eigen festival in de groene omgeving van Paviljoen T' Twiske. Onder de noemer Wave Festival biedt de organisatie voor 18,5€ een volwaardig festival dat terug gaat naar de basis. Met een mooi muzikaal programma in een intieme setting aan het water is Wave een festival voor fijnproevers.