Partyflock
 

Boomerang Beach

op de kaart
afbeelding Boomerang Beach
AdresZwartepad 63
2586 JK
Scheveningen
Nederland
SiteSite boomerangbeach.nl
E-mailinfo@boomerangbeach.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Opvolger van Billabong Beachclub.
Boek een overnachting in of in de buurt van Boomerang Beach via Booking.com.

Uitgaansagenda Boomerang Beach

Laatste feest was op vrijdag 29 april 2016: Boogie Beach Party
Statistieken
53·feesten
geen·in de toekomst
53·in het verleden
23·nieuwsberichten
5·video's
550·bezoekers · herkomst
421·unieke bezoekers
39Partyflockfans
3 KFacebooklikes
1·waardering
goed·stemresultaat (120 stemmen)
Nieuws
De afdeling seismologie van het KNMI geeft voor 26 juli a.s. in de omgeving van Scheveningen code rood af. Het betreffen hier geen boringen van de NAM in de Noordzee, het beheersbaar tot ontploffing brengen van een oude vliegtuigbom uit WO II en nee, ook de pier wordt (nog) niet gesloopt. Zaterdag 26 juli vieren de mannen van Audiosculpture hun 15-jarig bestaan in labelvorm en zullen daarom Scheveningen op haar grondvesten doen schudden.
2 Augustus is het tijd voor de vijfde Integrate editie op het strand. Nu alle WK-spanning voorbij is gaan we natuurlijk gewoon door met feesten en dat doe je deze editie met het uit Mallorca afkomstige duo Pig&Dan.
Genoeg hoogtepunten te bedenken uit ons roemruchte nachtleven. Van de eerste disco-avonden tot de dikste housefeesten, het draaide altijd om nieuwe muziek en baanbrekende platen. Dan is het verleidelijk om daarop terug te blikken met classics, of juist nieuwe paden te betreden met de coolste nieuwe releases. Luxaflex doet het allebei!
Het Integrate zomerseizoen komt tot een climax in juli. Bij het boeken van artiesten voor Integrate had organisator Frank één grote wens; Levon Vincent boeken! Deze producer uit New York is een niet alledaagse naam die onder liefhebbers wordt gezien als één van de allerbeste producers en dj's van de afgelopen tien jaar.
Na twee drukke edities lijkt het succes van Integrate alleen maar te groeien. De sfeer blijft geweldig en de muziek overstijgt continu alles. Editie nummer drie (van zes) staat alweer op het programma. Dit wordt wederom een all-Dutch editie, omdat dj Remy Unger ook hoog op de verlanglijst stond.
Schurkenbiefstuk avonden zijn ontzettend succesvol, altijd uitverkocht en populair onder een kunstzinnig, nieuwsgierig en cultureel ingesteld publiek. Wat je kunt verwachten zijn altijd warme muziekstromingen als soul, funk, boogie, jazz, latin, island funk (Trinidad & Tobago), afro beats, disco, soulful house, bossa and more gedraaid van origineel vinyl door platendraaiers.
In een relaxte sfeer zal het mogelijk zijn om wekelijks op zondag vanaf 17:00 uur bij Boomerang Beach de benen te strekken, je te laten masseren en te dansen tot lang nadat de zon is ondergegaan. 1
Luxaflex is een feest op het strand van Scheveningen, bij Beachclub Boomerang aan het roemruchte Zwarte Pad, waar zowel oude klappers maar ook gloednieuwe tracks uit de (nu)disco, electro, italo, (deep)house, pop en wave te horen zijn. Zaterdag 10 mei barst de eerste editie los.
Op 5 april vond de aftrap plaats van een zomerseizoen Integrate edities op het strand. De eerste editie was meteen uitverkocht. Niet verwonderlijk met Dimitri in een extra lange set. De tweede editie zal twee super dj's ten gehore brengen; Literon (aka Gerd) en de Spanjaard Dosem. Daarnaast zullen veel vrienden van de jarige Integrate resident Frank Farrell gedurende de avond de muziek verzorgen en Frank zelf zal de ingeleide doen voor Literon. Elke eerste zaterdag van de maand zal het Scheveningse strand de beste Deephouse, Tech-House en Techno huisvesten.
In 2013 vond de terugkeer van Integrate plaats met niemand minder dan Mr. C. Voor het eerst in haar bestaan was gekozen voor een strandlocatie. Beide keuzes zijn bijzonder goed aangeslagen. Daarom komen er in 2014 zes edities op het strand. Elke eerste zaterdag van de maand zal het Scheveningse strand de beste deephouse, techhouse en techno huisvesten.

1 waardering

Mallerdd(L)
supercrowd en leuke feestjes :D zin in de zomerr!!