Partyflock

De Balie

 

De Balie

op de kaart
afbeelding De Balie
AdresKleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR
Amsterdam
Nederland
SiteSite debalie.nl
Aanwezigheidfacebookpagetwitter
Capaciteit450
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van De Balie via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda De Balie
Laatste feest was op dinsdag 1 januari 2019: Confetteria
Statistieken


x
49·feesten
geen·in de toekomst
49·in het verleden
7·nieuwsberichten
12·video's
860·kliks
823·bezoekers · herkomst
594·unieke bezoekers
25Partyflockfans
34.5 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (113 stemmen)
Nieuws
Yes! De allerleukste avond van het jaar komt er aan...NY Eve en dat kan Terug Naar Toen natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan, daarom hebben ze alle smurfen aan het werk gezet om een weer fantastische locatie te vinden om deze jaarwisseling echt groots te vieren!
Na bijna drie jaar aan uitverkochte edities in Leiden maakt Avondeten haar debuut in Amsterdam tijdens ADE. Onder het motto 'een goed begin is het halve werk', bundelen zij hun krachten met Madtech, Resonance & Lost Records op woensdag 14 oktober om jouw ADE goed af te trappen.
Over een maand staat Amsterdam geheel in het teken van een van 's werelds grootste elektronische muziek festivals: Amsterdam Dance Event. KLEAR mag niet ontbreken en heeft dit jaar een Bondax & Friends special op het programma staan, in De Balie, met onder meer Bondax, Darius en Karma Kid.
Het programma voor de veertiende editie van 5 Days Off, 5 t/m 9 maart, is uitgebreid met ruim twintig nieuwe namen. Rustie, Shlohmo, Darkstar, Koan Sound, Lapalux, Snakehips, Melé, Gridlok, Planningtorock, Lenzman, Hybris, Jameszoo, DJDJ+, Akka, Know V.A., Malawi, Posij, Former, Fairfax, Jarreau Vandal, Berlin Creamcake, Modern Witch en Boris Becker zijn reeds bevestigd.
Tijdens Amsterdam Dance Event trommelt het Franse fashion- en muzieklabel Kitsuné haar bekenden op uit Parijs, Londen en Gent en organiseert een explosieve Kitsuné Club Night op vrijdagavond 18 oktober in De Balie in Amsterdam. Een avond gewijd aan de elektronische disco, vol vers vermaak, energiek talent en frisse inspiratie op het gebied van fashion, muziek en kunst.
Tijdens Amsterdam Dance Event laat Meanwhile zien wat hij waard is. Het Amsterdamse boekingskantoor haalt voor het eerste intermezzo met het grote publiek zijn beste paarden van stal voor een spetterende showcase in De Balie.
De Nederlandse techno organisatie I amtechno presenteert vol trots drie nachten gevuld met een vooruitstrevende technoprogrammering in cultureel centrum De Balie tijdens het Amsterdam Dance Event. Van donderdag 19 t/m zaterdag 22 oktober nodigt I amtechno Harry Klein, München's beste club, Swedish Techno & Club 2:35.1 en 1605 + UMEK, uit. Amsterdam Dance Event is een wereldwijd zeer gerespecteerd dance evenement en trekt jaarlijks zo'n 9000 dance professionals en 112.000 festivalbezoekers. 1