Partyflock

Roepaen Podium

Roepaen Podium

op de kaart
Roepaen (afbeelding)
AdresKleefseweg 9
6595 NK
Ottersum
Nederland
Telefoon+31 48 55 16 070
SiteSite cultureelpodium.nl
E-mailpodium@roepaen.com
Aanwezigheidfacebookpagetwitteryoutube
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Roepaen via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Roepaen
4 28 Partyflock
Axefield, Ben Buitendijk, Cliff de Zoete, Cosmic Sans, Dino Swagger, Emilio Bestevez, Gino Pasarella, Hubert Kirchner, Ivy Knock, JEANS, JK Moët, Jonas Saalbach, Justina, Match Box, Monique Pascall, Petterson, Sandeep, Tom Welling, UNISOL, Vela Uniform, en nog 3 andere artiesten →
4 28 Partyflock
Applescal, Cityfriends, Domstad Italo Squad, Donker Brothers, Double Cross Collective, Eelke Kleijn, Ffith, Floris, High Soundsystem, Hitmeister Pim, Iggy P, Jéba Adams, Joeno, Justina, Klankveld, Lelystad, Lennart, Man Outta Space, Pablo Discobar, Patski, en nog 8 andere artiesten →
4 28 Partyflock
Bas Dobbelaer, Blaze Trax, De Jongens van het Feest, Diego, Footprintz, Grijs Gedraaid, Ike, Induction, Jorg, Ketting, Mary Lake, Oliver Schories, Optics, Ruben Krozé, Tomas, Welmer, Wikke Wolf
4 28 Partyflock
&ME, Abstract Division, Alexander Kowalski, Answer Code Request, Barnt, Benny Rodrigues, Darius Syrossian, Dax J, Joey Daniel, Juan Sanchez, Kölsch, Olene Kadar, Piotr & Zhan, Prunk, Reinier Zonneveld
1 Partyflock
Statistieken


x
34·feesten
6·in de toekomst
28·in het verleden
9·nieuwsberichten
21·video's
650·kliks
1598·bezoekers · herkomst
895·unieke bezoekers
28Partyflockfans · herkomst
7 KFacebooklikes
121·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (331 stemmen)
Nieuws
Driedaags festival incl. camping op klooster Maria Roepaen LB met o.a. (Live) Dj's, ruime randprogrammering, hottubs, bizarre optredens en meer.
In het tweede jaar van 12inchCity's In Retraite op klooster Roepaen gaat het festival binnenkort uitverkopen. Voor het eerst zijn er dit jaar zondag-tickets beschikbaar.
Na de zo goed als uitverkochte editie in 2016 is 12inchCity's In Retraite Kloosterfestival weer aanstaande en wel van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juli 2017. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, hottubs, massages en spelen zich af met nachtenlang feesten in en rondom het klooster. Dit jaar wederom een fijne mix van de beste dj's in deephouse en techno. Aanvulling op de meer dan 50 dj's zijn een aantal live artiesten die de basis van muziek lijken te hebben uitgevonden. Zij treden op met een heel arsenaal aan instrumenten live on stage.
12inchCity's In Retraite Kloosterfestival beleeft zijn debuuteditie van 8 tot en met 11 juli 2016. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, yoga en sport zich af met nachtenlang feesten in het klooster.
Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli strijkt Graefental festival weer neer in het pittoreske klooster van Ottersum (LI). De Duitse labels Kompakt en de Berlijnse legendarische club Salon zur Wilden Renate strijken neer in Ottersum voor wat nu al het leukste festival van de zomer lijkt te worden: Graefental festival.
Jawel. De eerste trip richting het bovenaardse kan weer worden geboekt. Op 11, 12,13 en 14 juli opent Graefenthal wederom haar poorten voor een ongeëvenaard festival. De laatste klank heeft het klooster nog maar nauwelijks verlaten of de volgende editie staat al weer te popelen de Limburgse klei van haar onschuld te ontdoen. En terecht.
Op 12, 13 en 14 juli 2013 opent Klooster Roepaen wederom haar poorten voor Graefenthal. Poorten die niet alleen toegang zullen verschaffen tot een imposant, prachtig oud Klooster in het heuvellandschap van Limburg, maar ook tot een driedaags festival op heilige grond. Even weg uit de ijzige greep van de dagelijkse zonden. Bezin, bid en biecht op het aangename ritme van bovenaardse beats.
Twee dagen retraite in een Klooster en je komt er als herboren uit. Zeggen ze. Zo was dat in 2011 en zo zal het zijn in 2012; een relaxte Woodstock sfeer op een idyllisch sprookjesachtig 13e eeuw Klooster waar je geheel tot rust kan komen. 1
Het weekend van 7 en 8 juli gaat ook dit jaar weer de boeken in als meest memorabele weekend van heel de zomer. Graefenthal 2012 staat dan bij iedereen weer in de agenda. Dit festival viert zijn tweede verjaardag in een dertiende-eeuws Klooster aan het rustig Meanderende riviertje de Niers.