Partyflock

Zillion

Zillion

op de kaart
AdresJan van Gentstraat 4
Antwerpen
BelgiŽ
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Zillion via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Zillion
Laatste feest was op zaterdag 29 november 2003: Deep Shit Underground
Statistieken


x
3·feesten
geen·in de toekomst
3·in het verleden
103·bezoekers · herkomst
98·unieke bezoekers
26Partyflockfans · herkomst
6·opmerkingen
1·waardering
geweldig·stemresultaat (40 stemmen)
1 waardering
deejeedee
Beste tent waar ik ooit geweest ben! Een belevenis op zich, legendarische club!

6 opmerkingen

Zillion Antwerpen.

In februari 1999 stapte ik een droom binnen. Die droom heette ZILLION. Er stonden nog maar drie gele nummerplaten geparkeerd dus we behoorde tot de eerste lichting Ollanders.

We waren Clubbers. Na heel wat gezien en beleefd te hebben van it, Roxy, Escape (Amsterdam) Boccaccio, La rocca, Barocci en Fauna. Werden we al snel vaste bezoeker van wat in mijn ogen de mooiste en meest complete club van de wereld was waar ik ooit ben geweest. Zillion werd een way of life.

Geen weekend Zillion was niet geleefd. De zaterdagen werden vrijdagen en zaterdagen. En toen het feest pas echt losbarste kwam daar ook nog eens de zondag (Zundayz) bij. Twee jaar lang liep ik de deur plat. Heel af en toe pakte we nog een after mee na sluitingstijd. (bij ingewijden wel bekend)

We mochten deel uitmaken van Frank zijn droom. And so we did. Je mag niet te lang in het verleden blijven hangen. Maar na heel veel omzwervingen en heel veel clubs gezien te hebben all over the World. Denk ik nog steeds heel vaak terug aan de tijd dat de Zillion alles overtrof.

Zelfs op Ibiza, en Cancun toch wel clubparadise voor de mensen die dezelfde beleving delen kwam en komt men niet tot wat we ooit als vaste bezoeker voorgeschoteld kregen tijdens de hoogtijdagen van de Zillion. Thuis heb ik nog alle cd`s. In mijn hart bewaar ik alle mooie herinneringen. En heel af en toe als ik weer eens een feest betreed waar men tot extase komt als publiek waan ik mezelf terug in elke hoek van wat in mijn ogen de BIGGEST club ever was.

De sfeer, danseressen, vuurwerk, vlammenwerpers, gigantische ventilatoren, bewegende dansvloer, lasers, confetti, plastic kippen aan het plafond, zondige bewegingen;), publiek, lichtinstallatie, geluid, en zelfs de koe bij binnenkomst tijdens de Bse crisis. :lol:
De Zillion is en blijft het voorbeeld voor wat ooit de mooiste House, Dance beleving ooit was.

Bedankt voor nog steeds de mooie dromen Frank. (en personeel)
http://zillionourchurch.hyves.nl/
laatste aanpassing
Zo mooier als dit had ik het niet kunnen verwoorden .....≠
ik ook niet...≠
ik heb nog de orginele bomberjack te koop van club zillion in zeer goede staat zeldzaam exemplaar
Ben er zelf helaas maar 1 keertje binnen geweest......≠ Maar man man man, wat een on-uitwisbare indruk heeft deze tent op mij achter gelaten!
Vergane glory,......≠ zoals zo veel dingen uit die tijd.≠