Partyflock

Valkenbergpark

Valkenbergpark

op de kaart
AdresValkenbergpark
Breda
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Valkenbergpark via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Valkenbergpark
Laatste feest was op zondag 17 september 2017: Breda Barst
Statistieken


x
17·feesten
geen·in de toekomst
17·in het verleden
5·nieuwsberichten
6·video's
1887·bezoekers · herkomst
1144·unieke bezoekers
9Partyflockfans · herkomst
115·albumfoto's
goed·stemresultaat (634 stemmen)
Nieuws
De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend. The Flexican, Snelle Jelle, Boris Werner, Jengi Beats, Steven Pieters, Mikey Nice, Joshua J, De Badmeesters, Murten, Yorick Knijff, Raywell, Lolo en Nozem draaien op het dancepodium.
De namen van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste house en deephouse, zijn bekend. Kris Kross Amsterdam, Carlos Valdes, Siroj, Fab x Paans, DJ EZD, Wantigga, David Ghetto, Daisy, Bill Sikes, Eb & Vloed, Swingdeep, De Badmeesters en Moody Mehran draaien op het dancepodium.
De namen van het Suikerbeat-podium op Breda Barst zijn bekend. GERD, Awanto3, Anil Aras, U Know The Drill, KERK!, Eb & Vloed, Alamaison, Mia More, Flamboyant, D-Ribeiro, Philou Louzolo en Whistle & Twitch draaien op het dancepodium. Hiermee is de muzikale line-up van Breda Barst compleet.
De namen van het Suikerbeat-podium op Breda Barst zijn bekend. De De Sluwe Vos, Jameszoo, Antenna (live), Coco Bryce en Het Fenomeen draaien op het dancepodium. Hiermee is de line-up van Breda Barst compleet.
Liefhebbers kunnen op Breda Barst naast de optredens nu ook genieten van de Plywood miniramp. Deze wordt geplaatst op de Blockparty area en zal het hele weekend aanwezig zijn 1