Partyflock

Valkenbergpark

Valkenbergpark

AdresValkenbergpark
Breda
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Valkenbergpark via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Valkenbergpark
video's gratis1171 bezoekers
Jengi Beats, Joshua J, Lolo, Mikey Nice, Raywell, Snelle Jelle, The Flexican (nog niet compleet)
video's gratis1171 bezoekers
Boris Werner, De Badmeesters, Murten, Nozem, Steven Pieters, Yorick Knijff
Statistieken


x
17·feesten
2·in de toekomst
15·in het verleden
5·nieuwsberichten
4·video's
1801·bezoekers · herkomst
1114·unieke bezoekers
10Partyflockfans · herkomst
115·albumfoto's
goed·stemresultaat (627 stemmen)
Nieuws
De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend. The Flexican, Snelle Jelle, Boris Werner, Jengi Beats, Steven Pieters, Mikey Nice, Joshua J, De Badmeesters, Murten, Yorick Knijff, Raywell, Lolo en Nozem draaien op het dancepodium.
De namen van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste house en deephouse, zijn bekend. Kris Kross Amsterdam, Carlos Valdes, Siroj, Fab x Paans, DJ EZD, Wantigga, David Ghetto, Daisy's DJ Team, Bill Sikes, Eb & Vloed, Swingdeep, De Badmeesters en Moody Mehran draaien op het dancepodium.
De namen van het Suikerbeat-podium op Breda Barst zijn bekend. GERD, Awanto3, Anil Aras, U Know The Drill, KERK!, Eb & Vloed, Alamaison, Mia More, Flamboyant, D-Ribeiro, Philou Louzolo en Whistle & Twitch draaien op het dancepodium. Hiermee is de muzikale line-up van Breda Barst compleet.
De namen van het Suikerbeat-podium op Breda Barst zijn bekend. De De Sluwe Vos, Jameszoo, Antenna (live), Coco Bryce en Het Fenomeen draaien op het dancepodium. Hiermee is de line-up van Breda Barst compleet.
Liefhebbers kunnen op Breda Barst naast de optredens nu ook genieten van de Plywood miniramp. Deze wordt geplaatst op de Blockparty area en zal het hele weekend aanwezig zijn 1