Partyflock

Valkenbergpark

 

Valkenbergpark

op de kaart
AdresValkenbergpark
Breda
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Valkenbergpark via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Valkenbergpark
Laatste feest was op zondag 16 september 2018: Breda Barst
Statistieken


x
19·feesten
geen·in de toekomst
19·in het verleden
10·nieuwsberichten
10·video's
1903·bezoekers · herkomst
1147·unieke bezoekers
9Partyflockfans
115·albumfoto's
goed·stemresultaat (641 stemmen)
Nieuws
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst schenkt elke editie weer volop aandacht aan muzikaal talent uit de stad en omgeving.
De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend.
Op zondag 22 juli viert Breda Drijft haar vijfjarig jubileum in de Haven van Breda.
De eerste namen van het gratis toegankelijke festival Breda Barst zijn bevestigd. Millionaire (B), EUT, The Howlin', Wulf, Robin Borneman en Tusky spelen op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 in het Valkenberg park in Breda.
Ook dit jaar doet Breda Barst weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Vanaf vandaag tot en met maandag 16 april haalt het festival zoveel mogelijk stemmen binnen om extra faciliteiten voor jongeren op het festival toe te voegen.
De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend. The Flexican, Snelle Jelle, Boris Werner, Jengi Beats, Steven Pieters, Mikey Nice, Joshua J, De Badmeesters, Murten, Yorick Knijff, Raywell, Lolo en Nozem draaien op het dancepodium.
De namen van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste house en deephouse, zijn bekend. Kris Kross Amsterdam, Carlos Valdes, Siroj, Fab × Paans, DJ EZD, Wantigga, David Ghetto, Daisy, Bill Sikes, Eb & Vloed, Swingdeep, De Badmeesters en Moody Mehran draaien op het dancepodium.
De namen van het Suikerbeat-podium op Breda Barst zijn bekend. Gerd, Awanto 3, Anil Aras, U Know The Drill, KERK!, Eb & Vloed, Alamaison, Mia More, Flamboyant, D-Ribeiro, Philou Louzolo en Whistle & Twitch draaien op het dancepodium. Hiermee is de muzikale line-up van Breda Barst compleet.
De namen van het Suikerbeat-podium op Breda Barst zijn bekend. De De Sluwe Vos, Jameszoo, Antenna (live), Coco Bryce en Het Fenomeen draaien op het dancepodium. Hiermee is de line-up van Breda Barst compleet.
Liefhebbers kunnen op Breda Barst naast de optredens nu ook genieten van de Plywood miniramp. Deze wordt geplaatst op de Blockparty area en zal het hele weekend aanwezig zijn 1