Partyflock
 

Recreatiegebied Middelwaard

op de kaart
© Gerrit Bredewoud
afbeelding Middelwaard
AdresMiddelwaard 2-4
4133 LB
Vianen
Nederland
SiteSite recreatiemiddennederland.nl/middelwaard
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit1500

Informatie

Recreatieschap Stichtse Groenlanden
Middelwaard
Oppervlakte 1 ha

Voorzieningen:
- Parkeerplaats
- Strand
- Toiletgebouw
- Speelveld

Activiteiten:
- Zwemmen
- Picknicken
- Dagkamperen met een tent
- Evenementen
Boek een overnachting in of in de buurt van Middelwaard via Booking.com.
Nieuws
Op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 keert By the Creek terug naar recreatiegebied Middelwaard in Vianen. Het Utrechtse elektronisch muziekfestival pakt groots uit om haar 5-jarig jubileum te vieren en breidt uit naar twee dagen. Onder het motto van "Life is Better By the Creek" zal het terrein weer onderdeel zijn van twee dagen vol muzikale diversiteit en creativiteit.
By the Creek festival keert op 6 juli terug naar haar thuisbasis, de oevers van het recreatiegebied Middelwaard in Vianen. Vandaag wordt de line-up met maar liefst 47 acts bekend gemaakt.
8 juli is het eindelijk zover en wordt het gras langs de oever van de Middelwaardse plas betreden door duizenden levensgenieters die het betere leven komen proeven op By the Creek.
By the Creek brengt 'daar waar het leven beter' is op 8 juli 2017 naar Utrecht en heeft hiervoor grote namen als Speedy J, Broederliefde, Bicep, Eats Everything en Optimo uitgenodigd.
By the Creek keert na het geweldige succes van afgelopen jaar op 8 juli 2017 terug naar haar favoriete spot aan het water: Recreatieterrein Middelwaard, vlakbij Utrecht.
Op 9 juli 2016 wordt recreatieterrein Middelwaard nabij Utrecht omgetoverd tot By the Creek Festival. ZeeZout, Vunzige Deuntjes, KLEAR en BASIS komen hier samen voor een onvergetelijke dag in de natuur. Met elk een eigen stage zetten zij de perfecte combinatie tussen house, r&b, hiphop, techno en beats neer.
Het is zover: na alle succesvolle indooredities gaat Dedicated eindelijk echt naar buiten! Het eerste Dedicated Festival staat aanstaande zaterdag 8 juni op Recreatiegebied Middelwaard in hartje Nederland. Dat betekent met de voeten in het zand, drank, zon en vooral heel veel hardstyle! 4
Dedicated maakt zich op voor het festivalseizoen! Zaterdag 8 juni zal voor het eerst Dedicated festival plaatsvinden op Recreatiegebied Middelwaard bij Vianen. Voetjes in het zand, een lekker drankje, een zonnetje en hardstyle! De organisatie heeft er zin in! 16
En jij en een vriend zijn vijf jaar lang te gast bij alle Source evenementen! 3
De muzikale programmering van Source Festival is rond. Na de eerdere bekendmaking van headliners als Bonobo, Modeselektor, Moodymann en Supermayer wordt nu de volledige line-up gepubliceerd. Opvallende nieuwe namen zijn Stacey Pullen, DVS1, Harvey, Optimo en Kode9. Vooruitstrevende elektronica en crossover live-acts voeren op zowel zaterdag 2 als zondag 3 juli de boventoon. Wie vast verzekerd wil zijn van een voordelig kaartje: de early bird special loopt nog één week. 13

1 waardering

dit was een zeer vette locatie alleen ja mmer van dat op stuivend zand

1 opmerking

Meer festivals hier graag!