Partyflock
 
Interviews · juli 2006
­ Nederland
Iedereen heeft hem wel eens aan het werk gezien tijdens HQ, Dance Valley, Impulz of Dancetour. MC Da Silva vertelt over Harddance, mooie herinneringen en gamen.
Technoboy is 6 juli op Rotterdam Airport voor wat promotionele dingen, heeft Partyflock misschien zin om een interview te doen met Cristiano? Soms krijgen we leuke mailtjes hier op Flock! Technoboy doet namelijk niet zoveel interviews en dus was dit een buitenkansje. Ik schoof aan tijdens de lunch op Rotterdam Airport.
Voor de echte die hard fans van Trance zijn ze bijna dagelijkse kost, maar voor de recreatieve beluisteraar van het genre zal het Engelse/Finse DJ trio Above & Beyond niet meteen bekend in de oren klinken. Toch is de kans groot dat elke willekeurige dance liefhebber, die ooit naar een beetje Trance heeft geluisterd, een mix van deze heren voorbij heeft horen komen.
In dit exclusieve interview kun je lezen hoe Bart Kok, beter bekend onder z’n artiestennaam Catscan, een boekje open doet over z’n optreden over een paar dagen op Sensation en hoe hij daar naartoe leeft. Verder leren we dat Bart ook graag naar o.a. Rock en Klassieke muziek luistert en lees je over een sappige roddel die al enige tijd de ronde doet over een vermeende borstvergroting.
MC Da Silva - Love, peace and energy!27 jul 2006
Technoboy loves hardstyle, Holland & Partyflock11 jul 2006
Above & Beyond; meesters van de Trance8 jul 2006
Catscan - The World Is Still His4 jul 2006