Partyflock
 

Menno de Jong: goedlachse Brabander volgt muzikale intuïtie

door , gepubliceerd op
Wie “Menno de Jong” zegt, zegt automatisch “Intuition”. Volgens de definitie is intuïtie een vorm van waarneming waarbij de omgeving begrepen wordt. En als er iemand de laatste tijd binnen de trancewereld begrepen wordt, is het Menno de Jong wel.

Deze pas 23-jarige, altijd goedlachse Eindhovenaar wordt door velen gezien als hét gezicht van de hedendaagse en toekomstige trance-scene, wat niet zo gek is met een goedlopend platenlabel (Intuition Recordings), optredens in meer dan 20 landen en vele goede producties, waaronder “Guanxi”, “Spirit” (samen met Re:Locate) en zijn versie van één van de knallers van het afgelopen jaar: “Your Loving Arms” van Karen Overton.

Tussen de bedrijven door studeert Menno ook nog International Business aan de Universiteit van Tilburg, organiseert hij samen met de Intuition-crew de door vele tranceliefhebbers geroemde Intuition-feesten en deelt hij zijn passie voor muziek samen met duizenden anderen via een wereldwijd te beluisteren radioshow.

Een druk baasje dus, binnenkort brengt hij zijn eerste dubbelaar uit en dat viert hij geheel in eigen stijl tijdens een 8 uur durend solo-optreden in Studio 80 in Amsterdam.

Menno, om te beginnen: hoe ben je zo in het muziekwereldje beland? Speel je zelf instrument(en) en/of kom je uit een muzikale familie?
Ik was m’n hele jeugd eigenlijk al non-stop met muziek bezig. Ik zat al regelmatig melodietjes te pingelen achter de keys toen ik de dance muziek, nog voor m’n tiende jaar, ontdekte in de vorm van
2 Unlimited, Moby, Dune en Robert Miles. Tijdens de middelbare school ben ik met computers muziek gaan maken (Fasttracker, Rebirth, Reason en uiteindelijk Cubase) en op schoolfeestjes en verjaardagen muziek gaan draaien. Toen ik 15 was kocht ik dan eindelijk m’n eerste echte DJ setup en begon ik met vinyl te draaien. Vanaf die leeftijd was ik eigenlijk ‘los’, school verdween naar de achtergrond en als ik ‘s middags thuiskwam ging ik alleen nog muziek zitten maken of oefenen met plaatjes draaien. Ik raakte toendertijd verknocht aan de muziek van onder andere de projecten van Ferry Corsten, M.I.K.E. Push, Tiësto, Benno de Goeij en Piet Bervoets (Rank 1), Oliver Lieb, Jam & Spoon, Marco V en zo kan ik nog wel even verder gaan!
Op m’n achttiende tekende ik mijn eerste releases bij Anjunabeats en Gesture en toen deze twee tracks, ‘Menno de Jong – Guanxi’ en ‘Myth – Millionfold’ uitkwamen waren de eerste stapjes in de trance scene gezet. Van feesten organiseren (Trance.nu en later de Intuition events) tot een label runnen (Intuition Recordings), muziek schrijven en remixen tot DJ-en, ik kreeg er maar geen genoeg van. Op mijn 19e draaide ik m’n eerste buitenlandse gig in Washington DC in de USA. Ik had toen al vrij snel door dat trance in alle hoeken van de wereld te vinden is, en dat ondervind ik nu op m’n 23e bijna ieder weekend als ik weer voor een enorm enthousiast publiek sta te draaien.

Waar haal je je inspiratie voor je producties vandaan? Speelt jouw intuïtie hierbij ook een rol?
Eigenlijk overal, het kan een gave film zijn die ik gezien heb, of een onvergetelijke reis in het geval van een aantal tracks op m’n nieuwe mix cd. Hier speelt m’n intuitie zeker een grote rol, ik ben van mening dat als je volgens een vaste formule muziek maakt je jezelf uiteindelijk gewoon gaat vervelen. Als je je gedachten gewoon laat gaan en steeds op zoek gaat naar nieuwe sounds en sferen dan krijg je echt interessante muziek. Muziek is voor mij een verlenging van m’n gedachten en emoties, wat je uiteindelijk hoort is een stukje ‘ik’.

Heb je een bepaald doel of boodschap die je met je producties en sets wilt overbrengen naar het publiek toe? Hoe belangrijk is het publiek voor je?
Ik heb niet altijd een bepaald doel en ik denk dat een boodschap ook niet altijd alleen met muziek over te brengen is. Als je een interessante tekst schrijft, voegt dat natuurlijk meteen heel veel toe.
De manier waarop je als artiest en mens in het leven staat is wel heel belangrijk. Ik voel me juist aangetrokken tot de dance scene omdat iedereen er wederzijds respect heeft, over het algemeen open minded is en betrokken is bij zijn of haar omgeving. Iedereen is welkom en gelijk, in de dance scene hoef je geen ‘bling’ te hebben om erbij te horen. Die gedachte probeer ik over te brengen als ik de kans krijg. Muziek kan een bepaald gevoel of een prettige sfeer creeeren en ik vind het fijn als mensen de dagelijkse zorgen kunnen vergeten, en gewoon een avond met een grote groep gelijkgestemde mensen helemaal los kunnen gaan. Als na zo’n avond de zorgen weer uit je hoofd zijn kun je alles weer aan, en ga je er weer helemaal voor!
Het publiek is voor mij het allerbelangrijkste, als ik niet draai spring ik net zo hard mee op de dansvloer (dat doe ik regelmatig!) Zonder al die mensen die met me komen feesten zou ik niet kunnen doen waar ik zo van hou. Mijn eeuwige dank dus!

Zoals al even aangegeven sta je op 16 juni aanstaande in Studio 80 in Amsterdam, waar je een DJ-set van wel acht(!) uur zult geven. Wat kunnen we hiervan verwachten en hoe bereid je je op zo’n avond voor?
Dit is voor mij een kans om te laten zien wat ik in de breedste zin van trance in huis heb. Ik begon ooit met een wekelijkse residency op zondagavond in de DownUnder in Eindhoven waar ik 5 uur lange sets draaide, sindsdien kan ik naast trance ook diepe progressive en zelfs stevige techno erg waarderen. Tijdens deze acht uur set hoop ik een mooi, divers stukje trance te draaien, met mijn favoriete platen van dit moment en de tracks die de afgelopen 8 jaar van m’n DJ carriere het meest voor me betekenden. Voorbereiding? Eigenlijk non-stop muziek zoeken en luisteren, en als dan de coolste dingen eenmaal op CD staan gewoon even lekker in m’n studio achter de decks in het wilde weg draaien.

Welke tracks zitten op dit moment standaard in je CD-map/platentas? En wat heeft jouw voorkeur, draaien met vinyl of CD’s?
  • De volgende tracks draai ik momenteel helemaal grijs:
  • Vincent de Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix)
  • Shah & Cosmo pres. El Cortez – Desert Rose
  • Aril Brikha – Winter

Ik vind persoonlijk met vinyl draaien het leukste, maar technisch gezien is het een wel heel erg achterhaald medium. Als je goed nadenkt zou DJ-en van nature een vrij innovatieve bezigheid moeten zijn, ik ben dus in principe helemaal pro CD’s en vooral ook FX, het houdt gewoon de DJ scene spannend. Met CDJ’s, Serato Final Scratch, Ableton Live kun je als DJ of Live Act gewoon alle kanten op, leuk voor de afwisseling. Het is ook veel makkelijker om CD’s ergens mee naar toe te nemen. Het allermooiste vind ik nog steeds dat ik tracks vers uit de studio of direkt van de producers op de avond van een gig nog op een CD kan knallen en in m’n set kan draaien.

Je draait regelmatig over de grens. Wat zijn de verschillen tussen het draaien hier en bijvoorbeeld dat in Engeland of Polen?
In Polen is de scene momenteel erg groot, er zijn daar veel grote evenementen met vooral trance DJs in de lineup. In de UK ligt de nadruk meer op de clubscene. In alle twee de gevallen kom je voor erg leuk publiek te staan. In Nederland begint het ook helemaal terug te komen. Er komt een steeds grotere groep enthousiaste feestgangers naar onze Intuition feesten, en dat is helemaal in de goede sfeer terug te vinden. Een paar jaar geleden gingen de handjes niet zo snel meer omhoog, maar de laatste tijd staat iedereen ongeloofelijk enthousiast te springen, genieten en lekker te dansen. Het gaat gewoon weer los! Voor zo’n klein land als Nederland kunnen we behoorlijk feesten. Dat is iets om trots op te zijn, vooral als je bedenkt dat Polen en Engeland vele malen groter zijn.

Menno de Jong in actie @ EnTrance, Polen

Hoe verklaar je het succes van Intuition Recordings? Hoe voel je je erbij dat je medeverantwoordelijk bent voor het succes van o.a. Kimito Lopez, Jonas Steur, Re:Locate en Bolier?
We hebben er gewoon erg hard aan gewerkt. Het succes komt natuurlijk ook door de namen die je hierboven noemt, zonder hun muziek was er geen succesvol platenlabel geweest. Ik denk dat het gewoon een invulling van een gat in de markt was. Genoeg talent, op zoek naar een passend label. Wij wilden het graag anders aanpakken. Door kritisch naar de muziek van mensen om ons heen te luisteren en gezamenlijk intensief hieraan te werken kwamen we uiteindelijk met een aantal erg leuke releases. Muziek is uiteindelijk waar het allemaal om draait bij ons, ik denk dat dat in alle gevallen wel de bron van het succes is geweest!

Wat kunnen we in de toekomst van jou en van Intuition verwachten?
Nog veel goede muziek dus! Daarnaast proberen we op alle vlakken gewoon net een stapje verder te gaan: Grotere en meer uitbundige events (meer lasers, produktie en goede top DJs / upcoming talents), naast de gewoonlijke Intuition releases richten we ons ook op een aantal artiesten albums en mix CDs, meer focus op de digitale kant van de muziekdistributie en nog veel meer.
Zelf hoop ik eind volgend jaar m’n eerste artiestenalbum af te hebben, hopelijk met een breed scala aan goede muziek. Uiteindelijk zou het natuurlijk te gek zijn om ook eens een weekelijkse avond op Ibiza te hosten, of de Intuition Summer Event en Winter Event uit te bouwen tot de grootste beach/indoor trance festivals van de wereld of gewoon net even die trance klassieker te produceren. Wat er precies gaat gebeuren weten we natuurlijk allemaal nog niet, maar we volgen in ieder geval onze ‘Intuition’!

In de waarschijnlijk weinig vrije tijd die je hebt, wat doe je dan het liefst? En naar wat voor muziek luister je naast trance?
Muziek blijft m’n grootste hobby, dus daar ben ik eigenlijk toch wel non-stop mee bezig. Af en toe pak ik een filmpje of een aflevering Prison Break of Lost. Ik ga ook regelmatig sporten, of het nou hardlopen, fitness, snowboarden of basketbal is, ik vind het allemaal leuk.
Naast trance heb ik eigenlijk vanalles opstaan. Ik vind het nieuwe album van Air (Pocket Symphony) helemaal geweldig, en verder kan ik alles goed hebben van The Red Hot Chilli Peppers en The Police tot Royksopp en Joris Voorn.

Ben je bekend met Partyflock en zo ja, wat is jouw visie over deze site en ben je zelf ook actief daar?
Ja ik kom er regelmatig, te gekke site gewoon; lekker handig om de goede feestjes bij te houden, ongeacht welke stijl je leuk vindt! Er zit in ieder geval een heeeeel erg gezellige groep trance liefhebbers! Thanks voor het coole interview, en tot ziens op de dansvloer!

96 opmerkingen

 
respect voor deze man :respect:
Aardige gozer, praat makkelijk bij interviews... Ook fijn voor de 'journalist' in kwestie :) Goede vertegenwoordiger van de nieuwe generatie trance-dj's
:respect: Moet eerlijk bekennen dat ik de 'hedendaagse'trance sound niet meer zo leuk vond totdat ik de setjes/platen van Menno de Jong ontdekte...Dit is de Trance waar ik jaren terug van ben gaan houden :respect:
 
Zeer goed interview :D (Y)
Zeker een heel goed interview. (Y)

Menno de Jong is een topper! :respect:
 
bekend met partyflock? Ja duh, hij heeft een account hier! :vaag: Domme vraag zeg!
 
uhh, wie?
 
Deze gast is echt goed bezig.­ Heb hem nu 2 keer zien draaien en heb een paar livesetjes van hem.­ Is inderdaad weer een beetje die oude trance van vroeger.­ Hij draait af en toe ook wel eens wat klassiekertjes.­ Die hoor je tegenwoordig jammergenoeg bijna niet meer op feesten.­

Intuition summer event in Bloomingdale wordt echt vet.­ Blijf zo doorgaan man.­
top-interview en een topgozer ook :) :respect:
 
Hij is geweldig :D Wat een talent..Ook goede feeling met het publiek!
Die jongen gaat het nog ver schoppen
Menno de Jong is echt super!! :respect: Wat kan deze man draaien zeg!
 
Artiest Hardstarr
eindhove de gekstuhh :D

ik kende menno de jong nog niet, maar wie weet toch een van zijn feestjes bezoeken:D interesse is gewekt :p
Menno =
Top als DJ
Top als producer
Top als labelmanager
en
Top als mens:yes:

Intuition =
Top gasten
Top label
Top feest
Top trance
Top sfeer:lief:

oh en Göbb;
Top interview ;) :cheer:
Kira
Artiest Mike G
Leuk en goed interview:respect:
 
Tiesto kan er een vooebeeld aannemen :)
Leuk interview Göbbmans! (y)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 8 juni 2007 om 15:01:
Intuition summer event in Bloomingdale wordt echt vet.­ Blijf zo doorgaan man.­

Maar eerst 16 juni Intuition Sessions. Heerlijk, ben er nouw al aantal keer bijgeweest in AstA en club Poema, blijven heerlijke feesties, Menno ook al aardig wat keren zien draaien, Trance Energy en ASOT 250/300, Gouwe gozer ook, tis wat tie zegt, als tie klaar is met draaien staat tie altijd klaar voor een praatje of fototje in de zaal.

TOP
Ilan TOP interview!!!!! en ja Menno: een HELD gewoon. Zijn muziek en Intuitionfeesten zijn fantastisch. Daarnaast als persoon gewoon een hele aardige gozer :D

Menno gefeliciteerd met je IBIZA Gig in Amnesia (toch wel een droom die uit komt he)!!!! Helaas ben ik er zelf 2 weken eerder, maar ik weet zeker dat je die hele tent plat krijgt!!!!
Top interview met een topgozer want dat is Menno zoals al gezegd die Intuition feesten zijn helemaal te gek.­
En dat er nog maar veel mogen komen want het is altijd zo geweldig om daar bij te zijn.­
Air (Pocket Symphony)


Joehoeee, die is jummieeeee

:woepwoep:

Verder: leuk interview Ilan. Leuk dat je ook het "vak" in stapt ;)
laatste aanpassing
Volkomen Terecht, de aandacht voor deze man! Vorig jaar een rising star, nu een topper. En we gaan nog heeeeeeel lang van je en met je genieten Menno.

:respect:

Ook hulde voor zijn gehele Intuition team. :yes: (y) (y)


En Ilan, way to go man!


Er zit in ieder geval een heeeeel erg gezellige groep trance liefhebbers!

Daar ga ik eens naar op zoek :p
goed interview gobb :)

leuk om even te lezen.. moge er meer volgen
Uitspraak van COÑO op vrijdag 8 juni 2007 om 14:06:
Moet eerlijk bekennen dat ik de 'hedendaagse'trance sound niet meer zo leuk vond totdat ik de setjes/platen van Menno de Jong ontdekte...­Dit is de Trance waar ik jaren terug van ben gaan houden

Voor mij hetzelfde. De muziek in het filmpje klinkt ook heerlijk!!!
Ik weet nog wel een paar jaar geleden dat hij zijn tracks op een ander forum plaatste (CC) :P En nu is hij uit-gegroeit tot een van de betere trance dj's/producers. Toppie!
laatste aanpassing
Ik ben absoluut geen trance man maar zoals ik al tussen n paar andere comments zag, is dit idd wel lekkere trance met een oud vleugje!

En idd: TIËSTO, EAT YOUR HEART OUT want dit is verrrr boven jouw niveau ouwe! ECHTE sjit!
Zuig er maar s n puntje an! Ta-tah
:p
 
nooit van 'm gehoord..

zou 'm aanraden andere artiestnaam te zoeken :)
Menno speelde de sterren van de tent in Den-Bosch bij ASOT-300-II.

(Y)(Y)(Y)
bedankt allemaal voor jullie reacties tot dusver, zowel Menno als ikzelf hebben er erg veel plezier aan beleeft om dit interview te doen! :)

Uitspraak van Kickin' Hard op vrijdag 8 juni 2007 om 23:16:
De muziek in het filmpje klinkt ook heerlijk!!!

die track heet "Everlast" van Primer.
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 8 juni 2007 om 15:49:
ik kende menno de jong nog niet
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 8 juni 2007 om 15:49:
interesse is gewekt
Uitspraak van Kickin' Hard op vrijdag 8 juni 2007 om 23:16:
De muziek in het filmpje klinkt ook heerlijk!!!
laatste aanpassing
Super leuk intervieuw Ilan (Y)

enuhhh Menno is gewoon een topper :D
 
Menno is een kanjer!!! :D Zie je volgende week in Amsterdam kerel :respect:
en daar was ie dan
het intervieuw van gobbles.:D
leuk intervieuw..
:D
Alle goede dj's komen uit Brabant;)
Leuk intervieuw Dr.Göbb:flower:
 
super ! !
 
Kijk HIJ had nou op Sensation moeten staan.­
kende hem niet, eindelijk eens wat goeie trance

topper!
 
Ook ik moet helaas als Noord Hollandse toegeven dat alle goede dj's uit Brabant komen. Menno, je bent een topper! Heb onwijs van je genoten bij A State Of Trance in Den Bosch op Hemelvaartsdag!

:respect:
Straks eens lezen, maar menno zeker je hebt het al gemaakt (y) kan me nog goed herinneren toen ik naar je kwam kijken in de down under met 5 andere gasten ofzo :D dat zou nou niet snel meer gebeuren, van niks naar alles om het zo maar te zeggen. goed bezig (y)
Dankzij Menno en Intuition heb ik terug het echte trance gevoel gekregen. Deze jongen is nu al groot en die wordt nog groter.
Toen ik Tundra hoorde begon er al een belletje te rinkelen.
Het album zal ik zeker kopen en ik hoop echt dat de Intuition feesten eens als een grote indoor trance rave worden georganiseerd.
Trance heeft dit zo nodig!

Alle respect! :)

edit: net filmpje gezien. Damn, wat ben ik jaloers op die Polen. Daar gebeurt het dus allemaal he. Dat dit soort feesten maar snel terug naar Nederland (of belgie ... neen toch maar nederland) komen.
laatste aanpassing
Ilan, bedankt voor het wakkerschudden, want sla meestal de frontpage over :O

Erg leuk en fris interview. En ja.

Menno is gewoon top. Album is zeker lekker :D en helaas kan ik er de 16e niet niet bij zijn, maar dat maken we 7 juli helemaal goed :cheer:

I (L) Trance
 
Uitspraak van forbidden paradise op zaterdag 9 juni 2007 om 10:28:
Alle goede dj's komen uit Brabant

en uit leiden :-P
heb die set van de 300e in groningen gehoord, echt
geweldig die Menno! :respect:
Tom S
Artiest Tom S
Kick ass! Menno is tof!
 
Uitspraak van IrEeNtJe op vrijdag 8 juni 2007 om 16:42:
Top trance

Welke tracks zitten op dit moment standaard in je CD-map/platentas? En wat heeft jouw voorkeur, draaien met vinyl of CD’s?De volgende tracks draai ik momenteel helemaal grijs:
Vincent de Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix)
Shah &­ Cosmo pres.­ El Cortez – Desert Rose
Aril Brikha – Winter

this is not really trance :D
goed interview met een goeie dj :D
leuk om te lezen iig! en menno: ga vooral zo door, tis altijd genieten van jouw setjes :respect:
Thanx Göbb voor 't interview! Goed om Menno eens in de schijnwerpers te zetten.­ Hard work pays!! Eindelijk Amnesia!! Menno samen met Armin en Tiesto in de top3!!! Nu al zin in volgende week &­ Bloomingdale!!
top interview Gobb!
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 9 juni 2007 om 15:22:
Vincent de Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix)

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 9 juni 2007 om 15:22:
this is not really trance

Than what is this???

You're talking about that Aril Brikha song...so what that it is not really trance...Fuck HOKJES :[
leuk interview, maar kan niet zeggen dat ik onder de indruk ben van menno de jong
Uitspraak van Hassanova op zaterdag 9 juni 2007 om 18:39:
leuk interview, maar kan niet zeggen dat ik onder de indruk ben van menno de jong

Idd same goes for me!

Vorig jaar op een intuition feestje in Scheveningen geweest en dat was erg gezellig(y)
Menno de Jong draaide wel het saaist en meest langdradig en gevoelloos van zo'n beetje alles wat we gehoord hebben die dag :(
Dat is volgens ook mij een fenomeen wat precies klopt bij het nederlandse dj aanbod in de trance scene en de daarbij behorende grote wereldwijde vraag.
laatste aanpassing
Gobb, wat leuk! (l) heb je super gedaan lieverd! *trots*

En Menno is een topper! Zo goed bezig die gast, kan alleen maar beter worden nog! (l)
Uitspraak van Wackiejacky op zaterdag 9 juni 2007 om 19:34:
kan alleen maar beter worden nog!

euh, dat klinkt niet echt positief of wel? :D
Uitspraak van JosLos op zaterdag 9 juni 2007 om 19:14:
Menno de Jong draaide wel het saaist en meest langdradig en gevoelloos van zo'n beetje alles wat we gehoord hebben die dag

hij kan ook zn dag n keer niet hebben gehad...t setje wat hij gedraait heeft op a state of trance 300 luister ik dagelijks en keer op keer staat t kippenvel op mn armen en een grote smile op mn gezicht...als je dat setje wil downen pb me ff dan paas ik je wel n link (y)
Netjes Göbb!
Leuk intervieuw , iemand die geen capsones krijgt en ook nog eens gruwlijk kan draaien, ik kijk enorm uit naar 16 juni ! Ook wel grappig als je een DJ zo ziet groeien van relatief onbekend mannetje wat een productie op clubcharts post tot een DJ van wereld formaat.­
Uitspraak van Wackiejacky op zaterdag 9 juni 2007 om 19:34:
Gobb, wat leuk! (l) heb je super gedaan lieverd! *trots*

En Menno is een topper! Zo goed bezig die gast, kan alleen maar beter worden nog! (l)

laten we hopen dat hij niet te snel groeit..
ik heb het gevoel dat als een dj aan de top van de wereldlijst staat hij niet meer zo interesant is om naar te luistern

luister nu toevallig naar een setje van hem inde gatecrasher.. intuition 126:D
Uitspraak van DemonSquad op zaterdag 9 juni 2007 om 19:39:
euh, dat klinkt niet echt positief of wel?

wel,je moet er alleen anders tegenaan kijken,ietsjes breder..
Leuk interview(y)
En toch heb ik het idee dat ik zijn gezicht ergens van ken...­En niet van feestjes ofzo
He, jij was gister toch ook bij Alcatrazz ??
Leuk interview!
Voor de liefhebbers....en voor degene die nieuwsgierig zijn geworden naar zijn sound

Menno de Jong live @ A State of Trance pt. 300
http://www.megaupload.com/?d=DVW6ROAV
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 9 juni 2007 om 01:32:
nooit van 'm gehoord..­

zou 'm aanraden andere artiestnaam te zoeken

check www.xfm.nl ;) en luister naar z'n mix skills en platen keuzzz aaaiii gozer is (Y) MENNO !!! :respect:
Menno!! Toppertje, ik heb m voor het eerst horen draaien in Den Bosch dit jaar, vind zijn stijl echt heerlijk en 't heeft wat weg van die lekker goeie ouwe trance van een paar jaar terug... heerlijk!

DIT GAAT NOG EEN HELE GROTE WORDEN, ZONDER KAPSONES ;), Het zou zo Armin 2 kunnen worden.

Ga zo door Menno, respect!!!
Vet intervieuw

En Menne je bent een held.­
Altijd super met je muziek.­
 
Uitspraak van COÑO op zondag 10 juni 2007 om 14:55:
Voor de liefhebbers....en voor degene die nieuwsgierig zijn geworden naar zijn sound

Menno de Jong live @ A State of Trance pt. 300
http://www.megaupload.com/?d=DVW6ROAVlaatste aanpassing 10 juni 2007 14:55

THanks man!! (y)
Ja zeker van deze man genoten tijdens asot 300!!!!

Ik heb nog 1 kaartje over voor komende week in studio80 aangezien een maat van mij toch niet mee gaat, dus mocht je zin hebben stuur ff een berichtje !

Dit moet een ultiem dromerig trance uitje worden ;)
 
Leuk interview! :) (y)
Leuk om te lezen! Deze jongen gaat even groot worden als Armin ! Zijn set bij asot 300 was echt geniaal.. Midway- Monkey forrest draaien .. Wat een held ben je dan :P
Uitspraak van Hassanova op zaterdag 9 juni 2007 om 18:39:
leuk interview, maar kan niet zeggen dat ik onder de indruk ben van menno de jong

:gaap: :nocheer: :gaap:

Menno is een topper! Ik zie ons (mijn zusje en ik) een aantal jaren geleden nog een handtekening vragen op Trance.nu op Q beach. :bloos: Volgens mij was Menno nog verlegener dan wij! :roflol:

Vind dat je echt tot een hele goeie, gave dj bent gegroeid Menno! Met een fantastische interactie met het publiek en de beste platenkeuze in een set, die je als echte trance liefhebber maar kan wensen! :)

En Gobb: leuk interview! Goed geschreven!
 
Uitspraak van Re:loaded op maandag 11 juni 2007 om 11:31:
Midway- Monkey forrest draaien ..­ Wat een held ben je dan

Omg ja! Ik stond toen buiten om even bij te komen.Maar wist niet hoe snel ik weer naar binnen moest :P En wat dacht je van Andian - Beautifull Things die vlak daarna kwam (L) .Nee deze jongen gaat groot worden! HEEL groot!
laatste aanpassing
 
Menno :respect:

brengt het er verbaal ook erg goed vanaf :)


nice interview Göbbje (y)
Uitspraak van martinibaby op zondag 10 juni 2007 om 18:31:
Het zou zo Armin 2 kunnen worden.­

NEE hoor, Menno heeft gewoon zijn eigen unieke stijl, en is als mens ook nog eens een pracht persoon!!! :D Laat hem maar gewoon lekker zijn eigen ding doen, :respect: dan komt hij er wel, voor zover hij er al niet is :D
ga maar naar de muziekschool,,daar doe je intuïtie,,niet bei trance is nog maar laag,,
Iemand enig idee hoe dat nummer heet uit het filmpje, want dat klinkt toch wel ERRUG lekker! :)
Uitspraak van JunkO op zondag 17 juni 2007 om 19:57:
Iemand enig idee hoe dat nummer heet uit het filmpje, want dat klinkt toch wel ERRUG lekker!

Uitspraak van Cicatrix op zaterdag 9 juni 2007 om 07:32:
die track heet "­Everlast"­ van Primer.­

*quote zichzelf nog maar eens :P
Super, Geweldig, Subliem Interview :D :respect:


Menno de jong en Ilan...youre the man
Menno is da bomb!!! :D :D

Hij heef zich zaterdag weer 100 procent bewezen in studio 80! Heb al van veel van zijn sets verschrikkelijk genoten! En trance liefhebbers die de cd: 'Menno de Jong - Intuition Sessions vol. 1' nog niet in huis hebben, blindelings kopen, wat een geweldige cd!!!
Uitspraak van MuseArtic/Diederick op donderdag 21 juni 2007 om 12:13:
'Menno de Jong - Intuition Sessions vol.­ 1' nog niet in huis hebben, blindelings kopen, wat een geweldige cd!!!

is in bestelling :yes:
Uitspraak van verwijderd op maandag 11 juni 2007 om 00:51:
http://www.­megaupload.­com/?d=­DVW6ROAV

Het eerste nummer van deze set, wie weet hoe deze track heet?!? Echt 1 van de mooiste relaxe trancenummers die ik de laatste jaren gehoord heb, kippevel!! :yes:
laatste aanpassing
dat is Jonas Steur feat.­ Jennifer Rene - Fall To Pieces :)
Dank dank!! :D
 
Uitspraak van joske op zaterdag 9 juni 2007 om 13:38:
edit: net filmpje gezien.­ Damn, wat ben ik jaloers op die Polen.­ Daar gebeurt het dus allemaal he.­ Dat dit soort feesten maar snel terug naar Nederland (of belgie ...­ neen toch maar nederland) komen.­laatste aanpassing 9 juni 2007 13:46

Ook in België hoor!!!:p
Dus toch, Basketbal :P d8 hem al ergens van te herkennen
Gister heeft menno de jong me overtuigd was van zijn draaikunsten @ intuition :D:D

wat een set :lief:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van **djdemik** op maandag 9 juli 2007 om 00:34:
Gister heeft menno de jong me overtuigd was van zijn draaikunsten @­ intuition

En mij gisteren bij Rockit Open Air.
Damn wat kan die gast draaien zeg, te vet. :D
 
Vincent de Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix)

Die plaat mag niet missen nee :P

Lang geleden al dit interveiw, maar netjes Dr Göbb, en wat is menno goed zeg! Ga zo door! :D
 
:respect:
 
Lekkerding heee :)