Partyflock
 

Flockers presenteert: Tha Playah

door , gepubliceerd op
afbeelding Flockers presenteert: Tha Playah
FeestFlockers
ArtiestTha Playah Site
Beschrijf jezelf in vijf woorden
Knap, goed, maar altijd bescheiden!

Vertel eens over je leven voor je begon met draaien en bekend werd...
Voordat ik bekend werd hield ik me voornamelijk bezig met medicijnen testen tegen een flinke vergoeding, om zo mijn obsessie, de muziek te bekostigen. Echt tof! Twee weken lang onder invloed, een beetje dvd’s kijken, gamen en daarna als een gek naar de winkel nieuwe studiospeeltjes kopen. Bijwerkingen? Nog nooit van gehoord!

Wat zijn je hoogte-/dieptepunten in je carrière?
Op het moment zie ik het als een groot feest. Echte dieptepunten moet ik eerlijk zeggen, heb ik nog niet gehad. Natuurlijk heb je tegenslagen, maar ik wil het dan niet meteen een ‘dieptepunt’ noemen.

Een van mijn hoogtepunten is dat ik vorig jaar in Australië mocht draaien. Samen met Panic en Tommyknocker ben ik daar naartoe gevlogen om een aantal optredens te geven. Echt kicke dat je met je muziek, hier uit Nederland, mensen aan de andere kant van de wereld kunt raken. De reis, de optredens, de mensen en de gezelligheid; echt super!

Een van de tegenslagen was ook een onderdeel van een van mijn hoogtepunten.
Op 11 december 2004 stond ik voor het eerst voor 10.000 mensen op ‘A Nightmare in Rotterdam’. Samen met DJ Dazzler mocht ik het feest afsluiten. Door technische problemen hebben we hoogstens een minuut of 20 kunnen draaien. Gelukkig hebben we, op de Outdoor editie in 2005, wel een waardige set neer kunnen zetten.

Wat is jouw bijdrage aan de dancescene?
Dat is een beetje vaag om zelf in te vullen, maar ok; ik denk dat ik alleen maar hits breng, de een nog beter dan de ander. Ook is er geen feest als ik niet ben langs geweest. Ik ben de uitvinder, de pionier, de revolutionist, maar ik kan er natuurlijk ook helemaal naast zitten haha. Nee joh, ik vind dat het aan anderen is om over zoiets te oordelen, wel kan ik zeggen dat de muziek die ik produceer dansvloer gericht is. In mijn producties streef ik altijd naar een gimmick of een bepaald thema wat op de dansvloer goed zal werken, dit kan melodieus zijn maar ook kan het het ruigerere werk zijn.

Wat zou jij willen zien veranderen in de dance-scene?
Meer schaars geklede vrouwen op feesten hehe

Wat kan in de nabije toekomst van je verwacht worden?
In 2006 heb ik mijn eerste artiesten album ‘The Greatest Clits’ uitgebracht. Van dat album moeten nog twee tracks op vinyl verschijnen. Op dat vinyl komt nog een derde track genaamd ‘The One’ te staan die ik samen met Nexes heb geproduceerd.
Onlangs ben ik de studio in gedoken met Evil Activities. De tracks zullen op zijn nieuwe album komen te staan. Op het moment ben ik bezig met een remix voor Art of Fighters en ik ga samen met Panic een remix maken voor de 100e release van Rotterdam records. Beware!!!

Waar kunnen we jou voor wakker maken?
Daar trap ik mooi niet in. Ik ken dat BNN programma waar ze je wakker maken midden in de nacht en je aan je woord houden!

Heb je een Partyflockprofiel? Zo ja, wat bekijk je op Flock? Zo nee, waarom niet?
Ik heb profiel, Ik ben alleen niet zo interactief vanwege mijn nogal drukke werkweek! Natuurlijk kijk ik wel waar alle mooie vrouwen het weekend zijn gaan stappen haha, maar veelal de agenda, de waarderingen en de locaties van feesten. Het inzien van die gegevens is echt een van de voordelen van een site zoals Partyflock.

Verschillende muziekstijlen in 1 GelreDome....wat gaat dat opleveren?
Een bal herrie haha. Nee joh, ik vind het een goed concept. Je ziet bijvoorbeeld op Mysteryland dat meerdere housestromingen op een feest heel goed samen gaan.
Ook als ik in het buitenland moet optreden komt het regelmatig voor dat ik op een feest sta waar meerdere stijlen worden gecombineerd, dat gaat echt prima daarzo. Ik hoop dat het een succes wordt!

Wat maakt Flockers voor jou speciaal om te willen komen draaien? Zijn er bijvoorbeeld andere artiesten die je graag wilt zien draaien? Verwacht je van een of meer artiesten of wellicht het publiek ‘iets’?
Ik vind het een eer om op Flockers te draaien. Ook vind ik het speciaal dat het in een stadion wordt gegeven. Zo kan ik toch tegen mijn vader (die altijd wilde dat ik profvoetballer werd) zeggen: ‘ik heb wel in een uitverkocht stadion gespeeld hè’ haha

Wat ik verwacht van de artiesten en het publiek: gewoon een gezellige boel, goede optredens en een super feest! Op Flockers draai ik met The Viper. Ik kan jullie alvast zeggen: Were gonna: “blow da club” of moet ik zeggen: “blow da stadium down”!

Wat wil je ab-so-luut nog kwijt?
I like sex… It’s nice!!!!

103 opmerkingen

Uitspraak van Il Paolo op donderdag 22 februari 2007 om 18:00:
Plajertje horrr!!!
­<wbr />
(m'n schooltas)
Tha Playah

faaack die wil ik ook :o
Player :o
goed gedaan, vind het mengpaneel erg bling bling :lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van Gouwie.! EA op donderdag 22 februari 2007 om 17:45:
Onlangs ben ik de studio in gedoken met Evil Activities.­

SPANNEND IK WIL HOREN!!!!!!!!!!

Ik heb `t al gehoord op Pokke-kerst-Herrie, Kelly heeft er 1 gedraaid

:woop:
haha, the playah bescheiden...............­
Goed interview.Playah 4-LIFE!!!!:D
 
jimmy :knuffel: toppie interview en de groetjes aan je meissie en je zussie!! :cheer: :flower:
Goed interview . de plaat met titties and clits is ook erug goed . :d en hij is momenteel heel goed bezig .
 
Haha Pimp
Leuk interview alleen heeft ie zo te lezen teveel viagra getest :D
 
Yep! Tha Playa :respect:
Leuk intervieuwtje :)

Zoveel lekkere nummertjes van 'm:D

Tha bounce o.a:respect:
Tha Playah, my favourite :flower:
Draait altijd masterlijk :yes:
DJ THA PLAYAH ROCKSSSSS :respect:
THA PLAYAH rulezz motherfuckerrr!!!
heej gast ik vind dat je een leuke partyflock hebt ik kan er nog niks mee ben nog maar net een week bezig weet nie eens hoe het werkt hahaha stom he kan iemand me vertellen hoe je foto's van mezelf eropkrijgt ik snap er geen bal van hoe het moet
groetjes ellemieke
Hahaha wat een mannetje ook he :D:D
RESPECT TO DA #­1!!!!!!!!!!
 
Rocking with the best, ja das Playah ! :respect:
Wat wil je ab-so-luut nog kwijt?
I like sex… It’s nice!!!!


hahaha Great Succes!
Nu begrijp ik waar de naam vandaan komt ;) Leuk interview!
kzou een moord doen om met hem een keertje een pilsje te drinken of om alleen maar z'n hand schudden...

:respect: Tha Playah :respect:
Praise The Hardcore Scene
For Tha Playaaaaaah :respect: Lot's Of Respect For Yaaah :respect: