Partyflock
 

Appic & Partyflock's Q&A met Catscan

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Catscan
ArtiestCatscan Site
Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en Catscan is daar geen uitzondering op. Lees hoe Catscan deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:

Waar werk je momenteel aan?
Ik werk aan verschillenden grote projecten. Zowel in de hardcore, uptempo en de techno scene. Hierbij breng ik ook albums uit onder pseudoniemen. Zo heb ik deze maand een techno release uitgebracht onder de naam Kartel Audio met een vriend (Kold Konexion) en ik heb zelf een paar weken geleden een 'Catscan Hardcore Essentials' sample producer pack uitgebracht bij Fragmented Audio.

Heb je een livestream waar alle fans je kunnen volgen?
Nee momenteel niet. Misschien geef ik ooit live beelden uit de studio, echter is dit wat lastiger omdat ik veel ghost producing doe.

Hoe ben je in aanraking gekomen met muziek?
Ik ben in aanraking gekomen met de Hard Dance muziek in 1992 door de 'Turn Up the Bass', house party cassettes en een radiozender, Radio 100. Deze zender kon ik ontvangen in Oostzaan, mijn toenmalige woonplaats. Hierop werden veel harde tracks gedraaid.

Ook had je een jeugdhuis, de Zoetinval in Oostzaan, en daar werd vinyl ingekocht. Ik heb daar voor het eerst 'James Brown is dead' etc. gehoord. Dit was een mooie tijd!

Hou zou je jezelf omschrijven?
Slordig en lui, maar ook weer erg precies met doorzettingsvermogen.Als ik thuis ben, houd ik ervan om te luieren en tot rust te komen. Daarentegen ben ik in de studio een echte workaholic.

Op welke muzikale prestatie ben je het meest trots?
De samenwerkingen en ghost producing die ik doe voor grote artiesten en mijn DJ set op Sensation Black.

Wie is jouw grootste inspiratie?
Toen ik begon met muziek maken was dat Marc Acardipane, Miro en Manu Le Malin.

Welke track/mixtape maakt je instant blij in deze ongewone tijd?
'Laat ik eens wat anders zeggen haha: "Partyanimals - Have You ever been mellow". Puur jeugdsentiment en met een borreltje op ga ik hier nog steeds goed op, haha.Welke tip wil je meegeven aan nieuwe artiesten?
Alles is mogelijk en je moet ervoor gaan. Niet klagen dat het niet lukt, maar oplossingen zoeken om beter te worden om zo je doel te bereiken. Je kan veel gratis vinden op YouTube, gewoon doen!

Wat doe jij als eerste als alle maatregelen worden ingetrokken?
Lekker een feestje bouwen met mijn vrienden en genieten van het leven. Het is natuurlijk weer fijn dat ik dan weer kan doen waar ik van houd, optreden!
Heb je een positieve thuis-zit foto die je wilt delen met je fans?Thanks Catscan. We zijn erg benieuwd naar al je nieuwe projecten! Next up is ..

1 opmerking

Heel interessant als hardcore producers zich bezig houden met techno, met DJ Producer, Prime en Ghost in the machine als persoonlijke favorieten