Partyflock
 

Appic & Partyflock's Q&A met De Sluwe Vos

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met De Sluwe Vos
ArtiestDe Sluwe Vos
Voor iedereen is dit een gekke tijd. De Sluwe Vos gebruikt deze tijd om goed tot rust te komen. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock:

Waar werk je momenteel aan?
Momenteel ben ik vooral heel erg aan het chillen. Begin crisis wou ik echt alles uit mijn dagen halen en dat resulteerde in geforceerd en gefrustreerd muziek maken. Ik maakte wel dingen maar er kwam eigenlijk weinig bruikbaars uit. De afgelopen week heb ik iedere dag zo min mogelijk gedaan. Beetje gamen, muziek luisteren en inspiratie op doen. Ik merk dat dat stiekem wel iets is waar ik even aan toe was en dat mijn hoofd langzaam weer in een modus komt waaruit ideeën ontstaan voor nieuwe tracks.

Heb je een livestream waar alle fans je kunnen volgen?
Yes! Er staan nu een paar livestreams online die je terug kunt kijken op mijn youtube kanaal.

Wat is jouw toppunt van quarantaine verveling?
Ik heb vorige week mijn planten afgestoft en mijn plinten in de woonkamer schoongemaakt haha. Verder fiets ik elke dag naar het strand voor wat frisse lucht.

Wat is de grootste fabel die je hebt gehoord over het coronavirus?
Zo. ik denk dat dat misschien wel de meest recente zijn. Dat het komt door 5G of dat de overheid het heeft uitgevonden oid. Ik probeer het nieuws en daarmee ook het fake nieuws niet op de voet te volgen. Er is al genoeg aan de hand om me druk over te maken en in de situatie waarin we nu leven helpt meer informatie niet altijd om meer grip te krijgen.

Wat is jouw beste tip om mensen op 1.5 meter afstand te houden?
Een week lang niet douchen of thuis een studio bouwen. Al lijken die twee wel erg op elkaar in praktijk haha. Verder ben ik er achter gekomen dat voetballen in een park wel heel goed werkt. Gewoon lekker een balletje trappen met 2 vrienden op afstand.

Welke track/mixtape maakt je instant blij in deze ongewone tijd?
Ik luister heel veel oude J.­Dilla mixtapes nu en besef me de met de dag meer dat het album High Violet van The National echt een meesterwerk is. Beide geen techno, maar wel muziek waar je heel zen van wordt. Daarnaast inspireert het oude werk van o.a. Orlando Voorn mij nu in de studio (als ik er in zit haha).Welke tips geef je alle thuiszitters die er toch een feestje van willen maken?
De Merlot van La Tulipe is echt een feestje. Verder zijn er zat streams die je op kan
zetten volgens mij! Ik vind persoonlijk de streams van Kink erg tof. Die doet livesets
vanuit zijn huis/studio met een minimale setup. Heel tof om naar te kijken!

Wat doe jij als eerst als alle maatregelen worden ingetrokken?
Familie en vrienden opzoeken en ze knuffelen.

Op welke festivals en andere events kunnen we je vinden na de corona crisis?
Poeh goede vraag. Dat zou ik eigenlijk niet weten. Ook omdat alles is uitgesteld/verplaatst vind ik het lastig om nu al plannen te maken. Ik zou naar Bon Iver in Ziggo dome en James Blake in Tivoli gaan. Die twee zijn nu allebei verplaatst en denk dat dat een van de eerste concerten zullen zijn waar ik naartoe ga als dit alles over is.

Heb je een positieve thuis-zit foto die je wilt delen met je fans?Thanks De Sluwe Vos! We hopen snel weer dansjes te doen op je gave tracks. Next up is het
fantastische duo Bassjackers