Partyflock
 

Appic & Partyflock's Q&A met The Partysquad

anoniem gepubliceerd op
The Partysquad zit net als wij allemaal thuis, maar toch bedenken ze nieuwe initiatieven. Benieuwd naar waar ze mee bezig zijn? We stelden The Partysquad de volgende vragen:

Waar werk je momenteel aan?
Mezelf en nieuwe muziek.

Heb je een livestream waar alle fans je kunnen volgen?
We nemen sommige streams aan maar zijn met o.a. Dance4Life (waarvan we ambassadeurs zijn) bezig te kijken hoe we voor onszelf iets kunnen doen dat anders is dan nog een livestream van een dj achter de decks met discolichten: Ik weet niet of de wereld daarop zit te wachten. Zou tof zijn om wat interessants neer te zetten. Check onze instagram voor updates!

Wat is jouw toppunt van quarantaine verveling?
Alhoewel elke dag hetzelfde is, lijkt het of ik extra kriebels krijg op een vrijdag- of zaterdagavond. Die momenten verlang ik zelfs naar een schuurboeking.

Wat is de grootste fabel die je hebt gehoord over het coronavirus?
Dat een festivalorganisator het heeft gepland om concurrentie uit te schakelen

Wat is jouw beste tip om mensen op 1.5 meter afstand te houden?
Nonstop kentut (fart), geen deo en volle bak neuspeuteren; zie hoe men met een boog om je heen loopt 😉

Welke track/mixtape maakt je instant blij in deze ongewone tijd?
We zijn in deze tijd begonnen met speciale thema mixen. Elke week pakken we weer een nieuw thema en gooien deze in een lekkere mix. Heel gevarieerd en even wat anders, maar toch Partysquad. Check ze zelf ook hier in onze Mixcloud.

Welke tips geef je alle thuiszitters die er toch een feestje van willen maken?
Pomp die thema mixen of luister op zaterdagavond naar onze show op FunX: Zet de stoelen aan de kant en bestel zo'n mini glitterbol voor 3 euro op Bol.com.

Wat doe jij als eerst als alle maatregelen worden ingetrokken?
Een tocht langs de domste en tofste tenten in de stad. Eigenlijk ALLE tenten. Van Chupi naar Jimmy, van Brasil bar tot Vrienden van de Amstel. Van Leidse, Jordaan tot Rembrandt. Met een team zoals je me nog nooit hebt zien rollen!

Op welke festivals en andere events kunnen we je vinden na 1 september?
Bubblin Badkamer en spin off Bubblin Bedroom XXL, Warung snek-di-rumah, Club Livingroom en de foodcourt van Techno Thuiskitchen.

Heb je een positieve thuis-zit foto die je wilt delen met je fans?Thanks Partysquad ! We kunnen niet wachten om nieuwe nummers te horen! Next up is Blasterjaxx.