Partyflock
 

Appic & Partyflock's Q&A met Thera

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Thera
ArtiestThera Site
Voor iedereen is dit een gekke tijd. Dit geldt ook voor DJ Thera. Toch wordt de tijd goed benut en werkt DJ Thera hard aan de productie veel nieuwe tracks. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock:

Waar werk je momenteel aan?
Vooral aan heel veel nieuwe muziek! Er is nu meer tijd om te produceren, dus daar probeer ik dan ook zo veel mogelijk gebruik van te maken.

Heb je een livestream waar alle fans je kunnen volgen?
Ik deel sowieso altijd veel via mijn instagram stories waar alle fans al wat kunnen opvangen van de nieuwe producties. Ik heb qua DJ performances wel een goede samenwerking gevonden met Club Ultra die bij mij in de buurt ligt. Ik heb donderdag 28 mei mijn eerste livestream uitzending gedaan, wat erg spannend was. Donderdag 2 juli ga ik dat voor de tweede keer doen, via mijn Youtube kanaal!Wat is jouw toppunt van quarantaine verveling?
Heel eerlijk gezegd heb ik me nog geen moment verveeld! Doordeweeks zat ik sowieso altijd al in de studio, dus dat is niet veranderd. Eigenlijk zijn alleen de weekenden veranderd doordat er geen optredens zijn. Die vul ik nu in door meer tijd met familie en vrienden te besteden.

Welke muzikale activiteit staat bovenaan je bucketlist?
Op dit moment kan dat niet anders zijn dan weer te mogen optreden voor publiek! 14 maart was mijn laatste optreden. Nu zo'n dik twee maanden verder lijkt dat echt jaren geleden waardoor ik ook echt weer verlang om voor een enthousiast publiek te mogen optreden!

Wanneer wist je dat je artiest wilde worden?
Stiekem wist ik dat altijd eigenlijk al, vanaf het moment dat ik als kleuter al op de synthesizer van mijn vader aan het spelen was. Dat het ook echt tot de mogelijkheden begon te behoren, kwam eind jaren 90 pas een beetje binnen.

Wat is je guilty pleasure?
Het spelen van oude computerspelletjes als Sensible Soccer en Rollercoaster Tycoon!

Stel je mocht op 1 feest/festival naar keuze performen waar zou je dat doen?
Dan zou ik sowieso altijd gaan voor een feest waar ik nog nooit gestaan heb. Het eerste wat nu in me opkomt, is EDC Las Vegas.

Op welke festivals en andere events kunnen we je vinden na 1 september?
Hier durf ik eigenlijk nog helemaal geen uitspraken over te doen. Ik hóóp dat er dan weer feesten gaan plaatsvinden, maar dat is nog niet helemaal duidelijk. Ik heb wel wat dingen in het verschiet staan zoals mijn USA tour vervolgen en tevens een tour door Azië. Maar het is momenteel echt nog alles behalve zeker dat dat ook weer haalbaar is, dus ik wil me daar nu ook nog niet teveel op verheugen.

Wil je nog iets kwijt aan onze lezers?
Ik hoop dat iedereen gezond is, er het beste van maakt en zich goed door deze crisis heen kan manoeuvreren! Vergeet in deze dagen ook vooral niet je favoriete artiesten een beetje te supporten door net even wat extra op Spotify te luisteren, haha!Heb je een positieve thuis-zit foto die je wilt delen met je fans?Thanks DJ Thera. Houd aankomende donderdag in de gaten want dan is De Sluwe Vos aan de beurt!