Partyflock
 

Appic & Partyflock's Q&A met Blasterjaxx

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Blasterjaxx
ArtiestBlasterjaxx Site
Blasterjaxx kan net als alle andere artiesten op dit moment geen shows geven voor een live publiek. Toch zit deze DJ niet stil en is hij hard aan werk met te gekke live streams. Lees hoe Blasterjaxx deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:

Waar werk je momenteel aan?
Veel nieuwe muziek! Beetje geluk bij een ongeluk maar door de coronasituatie zijn de meeste artiesten thuis en dus makkelijker te benaderen voor het (af)maken van collabs. Wij hebben nu dingen liggen met Armin van Buuren, Dr. Phunk, Sevenn en zijn bezig met iets nieuws met W&W, LNYTNZ en vele anderen.

Heb je een livestream waar alle fans je kunnen volgen?
Jazeker! Wij zijn vrij bijtijds begonnen met het opzetten van livestreams (allemaal op YouTube terug te vinden) waarbij wij samen met ons team hele mooie dingen hebben kunnen realiseren. Enkele van de hoogtepunten was een optreden op Rotterdam Airport en dan echt midden tussen de geparkeerde vliegtuigen, dit zou anders nooit zijn gelukt. Ook een house set op een boot in Safaripark de Beekse Bergen was echt te gek!Wat is jouw toppunt van quarantaine verveling?
Op een gegeven moment was ik samen met mijn vriendin aan een puzzel bezig en realiseerde me toen wel echt dat er iets gaande was (haha).

Wat is de grootste fabel die je hebt gehoord over het coronavirus?
Vanuit interesse heb ik best veel gelezen over allerhande complottheorieën en ideeën die de komst van het coronavirus zouden verklaren, maar een bepaalde president die aanhaalde om desinfecterende vloeistof in te spuiten is toch wel de absolute winnaar.

Wat is jouw beste tip om mensen op 1.5 meter afstand te houden?
Thuis blijven!! Ik moest laatst noodgedwongen toch een reparatie ophalen in het centrum en verbaasde mij erover hoe druk het was! Gewoon thuis blijven, daar help je jezelf en anderen het meeste mee.

Welke track/mixtape maakt je instant blij in deze ongewone tijd?
Nou niet perse blij, maar het album 'Five' van de Amerikaanse band 'Hollywood Undead' blijft toch wel eentje om deze ernstige situatie een beetje te vergeten.


Welke tips geef je alle thuiszitters die er toch een feestje van willen maken?
Livestreams!! Ze zijn nu echt overal dus dikke kans dat ook jouw favoriete artiest ergens met een livestream/quarantaine set online staat.

Wat doe jij als eerst als alle maatregelen worden ingetrokken?
Ik hoop draaien en samen met ons team, vrienden en familie het einde van deze periode vieren.
Heb je een positieve thuis-zit foto die je wilt delen met je fans?
Zet thuis die tv's/livestreams maar aan, wij doen ons best om jullie te vermaken

Thanks Blasterjaxx! We hopen nog vele livestreams te zien van je. Next up is Vato Gonzalez