Partyflock
 

Appic & Partyflock's Q&A met W&W

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met W&W
ArtiestW&W Site
Nu het festivalseizoen is gecancelled is er tijd voor andere dingen dan showtjes en touren. W&W zijn hard aan het werk om nieuwe platen te produceren. Ook hebben ze na jaren te touren nu de tijd om rust te pakken en tot zichzelf te komen. Check hoe ze de dagen overleven in deze Q&A met Appic & Partyflock:

Waar werken jullie momenteel aan?
We zijn momenteel druk bezig aan nieuwe muziek! Tijd zat nu natuurlijk dus maken er ondanks alles toch het beste van en zijn volop creatief aan het werk!

Wat is jullie toppunt van quarantaine verveling?
Eerlijk gezegd hebben wij door het touren over de jaren heen ZO weinig tijd gehad voor de "normale" dingen, dat we daar nu eindelijk aan toe komen! Series kijken, beetje routine in de dag etc. Maar als het nog maanden gaat duren denk ik wel dat de verveling toe gaat slaan haha!

Wat is de grootste fabel die je hebt gehoord over het coronavirus?
Het is heel lastig in te schatten wat waar is en wat niet, dat is meestal zo met grote gebeurtenissen zoals dit. Wij proberen vooral te focussen op de directe omgeving en dat wij doen wat we kunnen doen. Om alles zomaar af te schrijven of aan te nemen is een beetje naïef, dat geldt zowel voor "officiële" statements als de "fake news" artikelen.

Wat is jullie beste tip om mensen op 1.5 meter afstand te houden?
Simpelweg gewoon er op wijzen als iemand te dichtbij komt. Kijk zelf ook een beetje om je heen zodat je het aan ziet komen als je langs iemand moet lopen ofzo, dan kun je daar rekening mee houden.

Welke track/mixtape maakt jullie instant blij in deze ongewone tijd?
De liveset van Timmy Trumpet uit zn woonkamer in Sydney is echt goud! Zo'n gigantische chaos in 60 minuten heb je zelden gezien: er komen Kaketoes voorbij, alle meubels gaan er aan en de planten moeten er ook aan geloven, zeker het kijken waard!Welke tips geven jullie alle thuiszitters die er toch een feestje van willen maken?
Zet een goeie stream op of een leuke liveset van een festival, gooi de ramen open en laat de buurt meegenieten!

Wat doen jullie als eerste als alle maatregelen worden ingetrokken?
Iedereen een knuffel geven!

Op welke festivals en andere events kunnen we jullie vinden na 1 juni?
Nou daar is eigenlijk nog geen duidelijkheid over, zoals het er nu naar uitziet gaat er voorlopig even helemaal niets door..

Hebben jullie een positieve thuis-zit foto die je wilt delen met je fans?